elengedés

Amibe görcsösen kapaszkodsz, azt elveszíted

szív szeretetMi a szeretet? Akit szeretsz, azt hagyd elmenni! Engedd a maga útjára! Amit oda tudsz adni, csak az a tiéd. Amibe görcsösen kapaszkodsz, azt elveszíted!

Szeretet vagy szerelem? Mindkettő együtt! Nem hinném, hogy más nyelvben volna ilyen végtelenül finom megkülönböztetés e két fogalomra.
A szeretet adni akar ellenszolgáltatás nélkül. A szerelem birtokol. Akit elhagynak, őrjöng a féltékeny fájdalomtól. Párja inkább haljon meg, mint másé legyen. A szeretet nem köt, hanem old. Kétségtelen, hogy Tovább »

Nyitott kézzel szeretni!

"Egy könyörületes személy látta, hogyan küszködik egy pillangó, hogy kiszabadítsa magát a bábból. Segíteni akart neki. Nagyon gyengéden, szálanként bontogatva kitágította a lyukat, kialakított egy kijáratot. A pillangó kiszíbadult, kibújt a bábból, bizonytalanul bukdácsolt, de nem volt képes repülni. Tovább »

Itt és Most élj!

itt és most éljMegvettem Kurt Terpperwein Itt és Most élj! című könyvét! Mindenkinek ajánlom! De itt egy kis ízelítő belőle:

Nem csak testünket kell rendszeresen salaktalanítanunk: mentálisan és érzelmileg is el kell engednünk a káros gondolatokat és a helytelen meggyőződéseket.

"Statisztikák szerint nem a számítógépes elektronika az, amelyik a leggyorsabban fejlődik, hanem az emberi psziché - bár még mindig ősi törvényszerűségeknek engedelmeskedve működik, Tovább »

Címkék:

A Tündér és a szerelem

Kristályhegyen,kicsi kertben,kicsi Tündér üldögél,
Kicsi testben kedves lelke,mintha fájna - vagy remél?
Kicsi arcán szép szeméből könnycseppek bújnak elő,
Éltető gyémánt legördül,... issza magába a Föld.

-Kicsi Tündér,kicsi lelkem,mi háborgatja szívedet?
Magához a Szomorúság lágy kezeivel miért ölel? Tovább »

Kérdés

Sziasztok!

Telihold lévén a segítségeteket szeretném kérni.
Tudnátok-e valamilyen technikát, vagy bármilyen meditációt ajánlani, amit teliholdkor érdemes elvégezni, egyrészt régi minták elengedésére, másrészt vágyott dolgok megteremtésére???

Ill. valamilyen jó zenét hozzá?

Köszönöm,

Frida

Elég volt!!!

Az elmúlt hétvégén többedmagammal részt vettem Lee és Story channelingjén. Mivel MOST már tisztában vagyok azzal, hogy KI VAGYOK, ezért nem is voltak elvárásaim velük szemben. Úgy mentem oda, hogy lesz egy csodás hétvégém ahol állati jól fogom magam érezni.
Közel egy éve felfedeztem magamban a képességet így ők csak megerősítettek abban, mindenki képes arra, hogy előhívják önmagukban a még nem inkarnálódott entitásokat. Tisztában voltam azzal, hogy Lee három különböző nevű lénye tulajdonképpen egy és ugyanaz, sőt ő saját maga. Ebben ő és Story is megerősített. Tovább »

Kiszúrás az Unitól???

Kedves Mindenki!

A Secret Klubban is szó volt róla, és én is sokat gondolkodtam már rajta, hogy miért van az, hogy akkor tudjuk bevonzani a vágyainkat, amikor sikerül elengedni azt, ergo, amikor már effektíve lemondunk róla. Tovább »

Derűs búcsúvers szakítóknak ;)

"Örülök nagyon, hogy jól vagy már kedvesem!
A rajzolt virágod? Még mindig öntözöm, így indul a reggelem.
Persze hogy hiányzol, nem is mondhatok mást, ez a jó szó!
És bevallom, az autóból skubizom még, kinyitott-e az a presszó!

Ott áll-e a pincér, aki úgy bámult minket, na, tudod…!
Csak valami vizet ittunk, nem is azt a rumot, Tovább »

Egy gyakorlat

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagyok az oldalnak, és sokat tanulok tőletek, amiért hálás köszönet. Jártamban-keltemben találtam ezt az írást a neten. Ahogy észreveszm elég sok szó esik mostanában a párkapcsolatokról. Megosztom veletek, hátha segít másnak is.
" Egy elengedés gyakorlat Tovább »

Lépések önmagam felé

Hogy milyen volt a spinning??
:)
Fantasztikus :D Nagyon jó volt a zene -a ritmusos mozgás pedig nagyon sokat segített a feszültségoldásban. Szóval aki stresszt szeretne idegből levezetni, annak nagyon ajánlom! :) Tovább »

Miért érezzük olyan gyakran fáradtnak magunkat?

A fáradtság, kimerültség okairól, amit sokan megtapasztalunk az átmenet során...
2 évvel ezelőtt én úgy éreztem, összeomlottam, és belehalok "valamibe", aminek az okát sem tudtam. Tovább »

Tisztuló érzelmek

tisztuló érzelmekMinden nap egyre könnyebb.
Megtanultam, hogy nem a legjobb módszer a 'rögtönelfojtás' - hagyni kell lecsengeni magunkban az érzéseket. Az elengedés csak akkor megy, hogyha lelkünk mélyére is le merünk nézni ~ és nem esünk bele a 'foglalkozzunk mindig mással' - hibába. Az jó dolog, hogy lefoglalom a gondolataimat és igyekszem lekötni az energiáimat; de esténként vagy ébredéskor /mindig ilyenkor vagyok a leggyengébb/ ha szeretném, ha nem, kénytelen vagyok a helyzet mélyére tekinteni - ha nem akarok felszínes munkát végezni a lelkemben. Kell a pörgés, a feszültséglevezetés és a nyugalom is - amikor pizsamában lesírt sminkkel végighasalok az ágyamon Tovább »

Elengedtem és megnyertem

ölelkező párEz egy nagyon személyes történet, úgyhogy nem bánom, ha nem kerül címlapra, de annyira szeretném megosztani veletek. Csak hogy lássátok, pozitív gondolkodás ide vagy oda, velem is történnek olyan dolgok, amik felőrölnek, hogy aztán új masszává gyúrhassam magamat.

Történt ugyanis, hogy még év elején elkezdtem féltékenykedni - részletkérdés, hogy okkal-e vagy anélkül -, lényeg, hogy megmérgezte a kapcsolatunkat a párommal. Odáig fajult a dolog, hogy már Tovább »

Orin üzenete a káprázat elengedéséről

káprázatEz egy olyan beavatás, amely igen nagy hatással volt rám, mind mondanivalóját, mind erejét illetően. Hosszú, mint minden beavatás, viszont annál felemelőbb és felszabadítóbb. Kívánom, hogy Téged is kössön le és engedd, hogy munkáljon benned. Namaste

Mi a káprázat?

Erőteljes és hatékony módszert fogsz megtanulni azon ködök és párák szétoszlatására, amelyek körülvesznek téged és Tovább »

Elengedés

Megakadt a szemem az egyik hozzászóláson.
Ery,kérlek engedd meg,hogy idézzelk,hiszen tőled olvastam:
"Megszüntettem magamban az ellenállást, hagyom, hogy feloldódjak a környezetemben, hagyom, hogy a dolgok akadálytalanul haladjanak tovább, ami nekem nem tetsző."/Hozzáférés a Forráshoz - Álomkereső/.

Na erre ugrott be nekem az a szó,hogy Elengedés. Tovább »