szépség

...eljárt???!

Ma reggel egy kicsit megdöbbentett az egyik oldal mondata, (bár 2 éve íródott) mely szerint: Minden nőnek az életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az idő bizony eljárt felette.

Így kéremszépen az arcunkba vágva.

És nem az verte ki a biztosítékot, hogy felettem is, dehogy, ez benne van a pakliban, hanem ez a kijelentés így. Tovább »

Rajzolt világom

Én gyakran olvasgatok verseket, blogokat, posztokat, és bevallom őszintén kicsit elszomorít, hogy annyi az elkeseredett írás. Igen, valóban sok a probléma, és a gond. Sokan, lassan elfelejtik értékelni az élet apróbb örömeit. Elfelejtik, hogy illedelmesen is lehet kommunikálni, anélkül, hogy bárkinek az önérzetébe belegázolnának.
Most szeretnék veletek megosztani egy kis történetet. Tovább »

Neked is van lepkéd...

Próbáltál valaha lepkét fogni? Nem könnyű, sőt, kifejezetten nehéz. Nagyon gyors a drága, a legváratlanabb pillanatban rebegtet egyet a szárnyain, és már el is repült. Ha követed, mindenféle utakra vezet, és csak rajtad múlik, meddig folytatod a játékot.

Néha körbe-körbe futkosol. Vagy hol felfelé nyújtózol, hol lefelé, aggódva, óvatosan. Előfordul, hogy közben elbotlasz, csalán csíp, pocsolyába lépsz, de te kitartasz, mert tudod, hogy megéri a fáradtságot. Tovább »

Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem...

Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok embernek marad zárva a szíve a szép előtt. Tovább »

Az oldal olvasóinak! :)

Ezzel a kis videóval kívánok Csodás Napot Mindenkinek! Remélem másokat is jobb kedvre derít! :)

Szeretem az Anyukámat

A legelső kapcsolatunk az anyukánkkal alakul ki. Fogantatásunk pillanatától kezdve, kaptunk egy kis lakást az anyukánkban. Kezdetekben még együtt éltünk, együtt mosolyogtunk és együtt szomorkodtunk. A legalapvetőbb érzelmeinket az anyukánktól kapjuk meg. Ahogy Ő élt, mi is követtük bizalommal. A pocakban, megvan minden. Olyan mint egy tökéletes szálloda, még csak kiabálni sem kell semmiért, mert adott a kényelmünk. Egyszer csak úgy éreztük, itt az ideje új utakra tévedni és előbújtunk a megszokott kényelemből valami ismeretlen, új világba. Tovább »

Mese a szeretetről, a tükörről és a szépségről

Mit most hallasz nem mese régi korok poros története, szakállas manók mesélik ha eljönnek az árnyak, csupán száz évben egyszer, mikor megpihennek a lábak. Mit kobold mondott, igaz, pont szó szerint írtam le, hát figyelmesen olvasd, íme:

Egyszer, messze földön, nagyon rég, egy királynak lánya született. Gyönyörű volt kicsinek is, s egyre szebb lett ahogy felcseperedett. Mire eladósorba került, olyan szép lett, hogy nem volt hozzá hasonló az egész földkerekségen. Messze földre vitték a szépség hírét a galambok, s a hírt, hogy a Hercegnőnek vőlegényt keresnek. Tovább »

Búcsúzik a géniusz

„Ha az Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy rongybábu vagyok és megajándékozna egy darabka élettel, igyekeznék ezt az időt a legjobban kihasználni.

Lehet, hogy nem mondanék el mindent, amit gondolok, de minden bizonnyal meggondolnám, hogy mit mondjak el.

A dolgokat nem az értékük szerint értékelném, hanem aszerint, hogy mit jelentenek. Tovább »

Hogy vonzottam be néhány hét alatt mindent, amit akartam?

Kedves Secret olvasók, kedves barátaim!

A legjobb barátnőm által kerültem erre az oldalra kb 6 hónapja, és azóta rendszeres olvasója vagyok többek között az előző életes fórumnak is. Megígértem magamnak hogy akkor regisztrálok, ha lesz valami érdemleges, amit el tudok mesélni. Ez mostanra következett be. Élvezettel olvastam az élménybeszámolókat, és be kell valljam, kicsit meseszerű, de nagyon izgalmasak voltak a történetek. Állandóan ott motoszkált bennem, hogy vajon ezek valós dolgok-e, vagy csak képzelődik az ember. És ha valós, vajon én is képes vagyok rá? Tovább »

Szépség..

Szépség

Becsüld meg és fokozd a természetes vonzerődet. A szépséged akkor a legfeltűnőbb, amikor boldog és elégedett vagy.

Mindannyian a magunk egyedülálló módján vagyunk vonzóak. Az önbecsülés egyik részét az jelenti, hogy megbecsüljük, valójában milyen csodálatosak vagyunk. Soha ne becsméreld magad, semmilyen módon! Mindig szeretettel gondolj a testedre, az arcodra, a hajadra, a súlyodra, és fizikai éned minden porcikájára. Tovább »

Címkék:

Szép vagyok, csinos vagyok!:-)))

Elhatároztam, hogy minden nap lesznek újabb és újabb megerősítéseim! És ezeket mostantól nagyon-nagyon komolyan veszem!
Ma megálltam reggel a tükör előtt, belemosolyogtam, és azt mondtam hangosan:
"Szép vagyok, csinos vagyok! A hajam gyönyörű, fényes, hullámos! Az arcom gyönyörű, tiszta, szép! Az alakom nagyon-nagyon jó! A testem szép nőies, kívánatos! Én vagyok a világ legszebb nője!:-) " Tovább »

Rubi, az elbűvölő szörnyeteg

Sziasztok!
Új vagyok még itt! Úgy döntöttem, hogy a Rubi nevet veszem fel a sorozatról, mert úgy érzem sokban hasonlítunk. Tovább »

Útban a Lélekhez

Angyalok útján járok-kelek
félelem nem emészt,
magamra ébredek
Erőm töretlen szeretetet,
vigyázz és vezet
Fényböl jöttünk és oda tartunk
a múlt baja
elmarad
Ami volt abbol
csak a jó marad
Eltünik a fájdalom
hirtelen
Növekszik a fény
bennem
Miként angyalok útján
járok-kelek
lelkemhez érek
közelebb....

Egy Angyal gondolatai

Az Angyal kiterjesztette a szárnyát, és tett még egy kört a város felett.
Csendesen elmélkedett magában.
Szerette ezt a kaotikus világot, amit Földnek hívtak.
Az emberek épp a szokásos esti teendőiket végezték, vacsoráztak, játszottak, zuhanyoztak, veszekedtek, szeretkeztek.
Mindenki elmerült a saját valóságában. Tovább »

Tükröm, tükröm!! mondd meg nékem...és a varázstükör így válaszol!

 Tükröm, tükrömA varázstükör magyar hangja: Csillagvirág

TÜKRÖM, TÜKRÖM, MONDD MEG NÉKEM!
Gyakran tesszük fel a kérdést!
-és a tükör így válaszol...
Gyönyörű vagy ma reggel:) Mosolygósak a szemeid és a belső szépséged, kívül is sugárzó:)
Az alakod tökéletes és ma reggel igazán vonzó vagy!
Na vizsgáljuk meg milyen érzések vannak benned!
Figyelj!!! sorolom! szeretet, harmónia, nyugalom és energiák, Tovább »