A titok

Bob Proctor DVD fordítása

Sziasztok, akad közöttetek jótét lélek, aki hajlandó lefordítani (akár szinkron, akár felirat) az alábbi tartalmas Bob Proctor anyagot? Előre is köszi :)

You Were Born Rich by Bob Proctor DVD 1-3Bob Proctor DVD fordítása

Sziasztok, akad közöttetek jótét lélek, akik hajlandó lefordítani (akár szinkron, akár felirat) az alábbi tartalmas Bob Proctor anyagot?

You Were Born Rich by Bob Proctor DVD 1-3Reggeli elmélkedésem eredménye!

A tegnap felvetődött kérdésen és a hozzá érkező válaszon elmélkedtem ma reggel! Hogy vajon más életébe is gyakorolhatjuk-e a Vonzás törvényét!
Mások életébe nem teremthetünk! Ugye tegnap ezt leszögeztük!
DE! Ma reggel az jutott eszembe, hogy ez nekem sántít egy picit, hisz szerintem ha tiszta a szívünk, és a jó szándék vezérel ez lehetséges lehet! Tovább »

Titok-titkok

A titok olyan ismeret, adat, információ, amely egy adott időpontban vagy időszakban csak korlátozott körben ismert vagy korlátozott.
Minden titok a nyilvánosságra hozatallal szűnik meg, azaz azáltal, hogy a korlátozott körön kívül is megismerhetővé válik. Tovább »

Címkék:

Ikária szigete, ahol hosszú, boldog életet élnek az emberek

Statmatis Moraitist tüdőrákkal diagnosztizálták az orvosok, akik csupán hat hónapot jósoltak számára. A görög származású háborús veterán, aki az Amerikai Egyesült Államokban élt úgy döntött visszaköltözik arra a szigetre, ahol megszületett, Ikáriára. Jó döntést hozott, kigyógyult a rákból.

Története igazi legendává vált szülőhazájában, ahol a csodálatos gyógyulások immár több évszázadra tekinthetőek vissza. Tovább »

Címkék:

A szív indokai

Egy érzelem nem fordulhat át egy másikba ,egy ellenszenv nem fordulhat át pillanatok alatt rokonszenvbe ,hiszen teljesen másfajta testi tünetek tartoznak az egyikhez,mint a másikhoz./William James/ Tovább »

Címkék:

Csatlakozz hozzánk, hogy munkád segítségével tudjunk jótékonykodni ezzel is segítve másokon!

Sziasztok!

Szeretnék létrehozni egy könyvet, mely a titokról szól átlag emberek és sztárok szemszögéből.

Légy részese egy remek kis csapatnak te is! Segítsd munkánkat és írd meg a saját történetedet, készíts interjúkat vagy vállalj fordító munkát!

Várjuk cikkeidet arról, hogy mit jelent számodra a titok illetve legnagyobb sikereidről azentitkom@citromail.hu e-mail címre! Tovább »

NIRVANA VERZIO

frenk1men.blog.hu
Aki kíváncsi mi a bizalom hiánya,aki kíváncsi mi teszi tönkre a világot.
Aki szeretné megváltoztatni a világot annak ajánlom.

frenk1men.blog.hu

Címkék:

végre

Szeretnék egy nagyot kiálltani örömömben. Végre!!!!!! Végre megértettem 100%-ig a titok lényegét, ehhez az kellett, hogy megnézzem mégegyszer nyugodtan és belemélyülve. szuper, mindig itt volt a szemem előtt de eddig nem értettem. Már tudom a titkot az életem nagy kérdéseire, miértjeire megszületett a válasz. Tovább »

Címkék:

Szia dobozos!

Amikor 10 évvel ezelőtt, 2001-ben megvettem a 0 km-es Moto Guzzi Jackalt (), azt mondtam, hogy ez már az utolsó motorom lesz. Ráadásul azóta is mindig mondogattam, hogy nekem nem kell Harley. Persze mindeközben nagy nyomás nehezedett rám, mert a kedves uram egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy megemlítse, hogy azért egy Harley mégiscsak jobb lenne. Tovább »

Hogyan keressünk tárgyakat

A legegyszerűbb bevonzás gyakorlat, amit a mindennapi életben használok.

"Hogyan keressünk tárgyakat" Ha valami nincs meg, és keresni kell, akkor a legtöbb ember beidegesedik. Ahogy egyre dühösebb lesz, úgy csökken az esélye annak, hogy megtalálja. Aztán az adott dolog vagy soha nem kerül elő, vagy akkor, amikor valami mást keresünk. Tovább »

Titok 2. Louise L.Hay - Éld az életed könyve alapján

Ismét belátogattam ide. Elég régen nem jártam itt és nem is irtam olvastam. Mostanában vagyis pár napja megint a gondolataim között van. És mivel ez nem véletlen, hagyom történni.
És ha már itt vagyok akkor adok is valamit nagyon jó szívvel, ha még nem ismernétek. Akkor itt megnézhetitek a filmet: Tovább »

Címkék:

SIKERÜLT!!! :D

Annyira örülök!!!! Sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám!!!! :D:D
4. alkalommal mentem el, de most elhatároztam, hogy alkalmazni fogom tudatosan hozzá a titkot. Az előző 3-nál nagyon lehangolódtam, hisz csak 1-2 ponttal csúsztam le róluk és az nagyon el keserített.
DE nem adtam fel!!! Nagyon akartam, hogy meglegyen és a titkot kértem segítségemül; szóval Tovább »

A TITOK igazi titka! Csak most, csak itt, csak neked!

A világ olyan, amilyennek

MEGFIGYELJÜK!

:D

.......
.........
...........
..............
.................
......................

tíz szó? egy, kettő, settenkettő, három...párom, négy...

Címkék:

Titok Morzsák

titokA következő gondolatok a Titok Napi tanításokból vannak, Rhonda Byrne-től. Saját fordításban, kicsit kiegészítve.

A legtöbb ember észre sem veszi, hogy mennyi szenvedélyt visz bele azokba a dolgokba, amit nem szeretne. Amikor arról beszél egy barátjának, hogy milyen szörnyű, balul elsült szituációba keveredett, pont abba fektet energiát, amit nem szeretne. Amikor bármilyen eseményre negatívan reagálunk, azzal hogy ezt nem akartam, ez Tovább »