a vonzás

Miért nem sikerül... a Vonzás Törvényének miértjei

Mindenki tapasztalta már, hogy milyen könnyű bevonzani az egyszerűbb dolgokat, és milyen lehetetlenség azokat, amiket igazán szeretnénk.

Láttuk a Titok című filmet, amiben elmagyarázzák, hogy mit hogyan csináljuk. De ez csak fél magyarázat, ami pont elég ahhoz, hogy mindig legyen parkolóhelyünk, vagy bevonzzuk a véletleneket.

Az igazán fontos dolgoknál meg sem közelíti a valóság, amit szeretnénk.. így viszont mi értelme a vonzásnak? Tovább »

Szerintetek miért haltak meg?

Régóta rágódom a témán, de egyedül nem tudok dűlőre jutni. Ezért vagyok kíváncsi a Ti véleményeitekre - úgy látom ezen az oldalon sok mélyen gondolkodó ember van! Tovább »

Könnyű vagy nehéz?

Sokat gondolkoztam, hogy mi is a sikeres vonzás titka. Kérni kell, tenni is kell érte, aztán persze jön az elengedés és a hit, hogy már meg is kaptuk. igen, a hit nagyon fontos, talán a legfontosabb... Tovább »

Címkék:

Akkor is és azért is: MŰKÖDIK!

kertészTudom, már kissé kezd uncsi lenni, hogy nekem minden sikerül. Én szeretném, ha ez inkább ösztönzés lenne, mint irígységet kiváltó ok. Néhányakat irritál mások sikere, mivel azonban nem a dicsekvés a célom, hanem a Vonzás Törvényének működés közbeni bemutatása, kérem, aki kötözködni szeretne, az egy másik fórumon tegye.

A sikertöténetem a következő:

A könyvről már írtam ezerszer, ezt már "el is könyveltem", ez már megvan. Kitaláltuk a sajtótitkárommal - mert már ilyen is van, én meg még mindig csak kapkodom a fejemet -, hogy Tovább »

Egy újonc felismerései 1. rész

Kedves Törzstagok, Olvasók s Te is, aki csak az oldalra tévedtél, mint ahogyan néhány hete jómagam is!

Szeretném most megosztani Veletek annak történetét, hogy hogyan is találtam vissza a Titokhoz, s hogy ez mit is jelentett, jelent az életemben. Talán erőt, bizonyosságot adhat a még kétkedők számára, hogy igen is, a vonzás törvénye nem csak "üres duma". :) Tovább »

Miért nem kapom? - 2. rész

miért nemMostanában sokat foglalkozok a kívánságokkal. A megrendeléssel és a rendelési hibákkal. Nemrég írtam is ezzel kapcsolatban, arról, hogy hogyan is kívánjunk jól, ami után kaptam pár levelet további kérdésekkel. Ezért most gondoltam megosztom további tapasztalataimat és gondolataimat a témával kapcsolatban, ne legyenek félreértések és ne alakuljanak ki felesleges félelmek.

Saját édesanyám ejtette el néhányszor azt a kijelentést „már gondolni sem merek semmire, mert úgyis rosszul kívánok”. Én pedig rájöttem, ha Tovább »

Életem célja

Három gyermekes Anya vagyok, aki mindig a szeretetre tanította a gyermekeit. Mindenkinek segítettem, aki kérte, néha annak is akiről láttam, de nem merte kérni.
Hiszem, hogy " A JÓ EMBEREKKEL JÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK" Szép életünk volt, még akkor is, ha nem dúskáltunk a gazdagságban, de ennek mától vége hiszen, az történik velem amit ÉN akarok. Tovább »

Mélyponton.

Sziasztok!
Már több hónapja nyomon követem ezen az oldalon a történéseket, fórumokat, blogokat.
Nem igazán vagyok egy naplóírós típus, vagyis eddig nem éreztem, hogy lenne olyan témám, amit megosszak többekkel.
Annak hogy most mégis elkezdtem ezt a naplót vezetni nagyon nyomós oka van. Tovább »