ország

Asztrológusi mágia-tan, 9. fejezet

Kozma Szilárd: asztrológusi mágia-tan

IX. Kilencedik fejezet:

A kiteljesedett személyiség, avagy az megváltódási sorsprogram megvalósítása. Tovább »

Országunk szakrális helyei - Dobogókő

2009.08.30 megint egy olyan nap volt az Együtt Utazók történelmében, amelyet biztosan sokáig megőrzünk emlékeinkben. Ezen a napon kirándultunk először közösen, felfedezve Magyarország csodálatos, szakrális tájait. Első alkalommal Dobogókőre vezetett az utunk, mely köztudottan a Föld szívcsakráját rejti magában. De vajon tudjuk-e azt, hogy még milyen titkok lelhetőek fel a Pilis eme zöldellő erdejének mélyén?....

Reggel fél nyolckor gyülekeztünk a Batthyány téren, ahol nagy örömünkre új arcok is fogadtak bennünket, s közül többen teljesen ismeretlenként, internetes oldalakon keresztül ránk találva szavaztak nekünk bizalmat! Így indult hát neki a felfedezőútnak a kiscsapat, mely az indulási pont elejére 19 fővé nőtte ki magát! Szívünket melegség töltötte el mind a 19 fő láttán és magának a számnak az erején, mely egyszerre hordozza magában az új kezdetet és az isteni bölcsességet. Tovább »

Mosoly az egész ország :)

mosoly táblaDrága Teremtő Társaim és MoMoMo Tagok :)

Pár hete Selyemcicától kaptam egy sms-t, hogy talált egy nagyon jó dolgot a VII. kerületi Polgármesteri Hivatal homlokzatán. Az volt kiírva, hogy Mosolyhivatal :)
Aztán egy másik alkalommal, mikor Hankarával beszélgettünk, ő mondta, hogy van már Budapesten olyan lámpa, ahol a sárgában egy mosoly van :) Ezt a lámpát Tikéék szuperul le is fotózták :)
Ezek a beszélgetések elinditották bennem, hogy gyüjteni kell ezeket a jeleket, hiszen észre kell vennünk, hogy más is hasonlóan gondolkozik mint mi. Tovább »