tudatosodás

Én is mindent bevonzottam, amire vágytam. Te is megteheted!

Mari-anna története magával ragadott, és gondolatokat ébresztett bennem. Mióta blokkjaim oldásra kerültek, semmi nem áll utamba. Nem szégyellem, előtte egy csődnek éreztem magam. Bár elég jó környezetben nőttem fel. A siker nem állt távol a családomtól, és egy pozitív önkép alakult ki bennem a fejlődésem során. Mégis a kamaszkori élmények, megaláztatások olyan mély nyomokat hagytak bennem, amitől bezártam teljesen. De miután megszületett bennem az elhatározás, semmi nem állt az utamba. Időmet, energiámat nem kímélve ugrottam neki a változásnak. Tovább »

Fejlődés.

Amikor egy tudatosodás folyamat elkezdődik, még nem látja az ember a végét, mindig csak a következő lépésre tud koncentrálni.
Csak azt tudtam én is mindössze, hogy jó úton vagyok, mikor leszoktam a dohányzásról, majd a húst, hagytam el és a tojást is redukáltam. Mindezt nem muszájból, hanem belső késztetésből.
Lényeg, hogy ráléptem egy útra. Tovább »

Vizsgák

Amikor az ember elindul a tudatosodás folyamatában, és már úgy érzi, húúú, mennyire sokat fejlődött, rendszerint jönnek az életébe olyan helyzetek, amikor ki lehet próbálni azokat az erőket, amik felébredtek. Tovább »

Itt vagyok

Itt vagyok!

Hiányoztatok. Hiányzott a sok szép írás, amelyet most igyekszem visszaolvasni, bár ez nem is olyan egyszerű. Kapkodom a fejem, hogy most már szinte CSAK olyan írások születnek, amelyek CSAK címlaposak lehetnek. Olvasatomban ez azt jelenti, hogy fejlődünk, fejlődik az írója, és persze fejlődik az olvasója is. Tovább »