válasz

...egy reggel, száz forint és mi... avagy egy picinyke igaz történet

hogy néha a Sors, vagy Univerzum, vagy Isten, Teremtő vagy Véletlen és bármi egyéb mely szavakkal a Mindenhatóságot illetik szól hozzád úgy, hogy te is megérthesd, nem újdonság. Viszont számomra megható, szívemet melengető, hogy vannak történések, amikor teszi ezt oly kedvesen, könnyedén, mint anya a gyermekével. Hadd mondjam el az egyik történetemet. Tovább »

Címkék:

A szeretet a válasz minden kérdésre

"A szeretet a válasz minden kérdésre

Ami igazán fontos ebben az átmeneti idôszakban, az a tudatossági szintünk.
A tudatosságunk képes megbirkózni bármilyen fizikai problémával.
Lásd és élj is a Szeretet Egysége szerint! Tovább »

Hiszem, ha tapasztalom!

Hiszek a vonzásban. Mindig mindenhol hiszem, hogy az életemet csakis én irányítom. Hálás vagyok a javaimért és azért, hogy minden téren egyre jobb és jobb lesz minden. Mert jobb… minden teljesebb, mióta a vonzás törvényét tudatosan használom. Nem azt mondom, hogy őrült tempóban záporozik felém minden jó (természetesen ez csakis tőlem függ), de a legtöbb esetben mindig csak jót kapok, akármerre is vigyen az élet. Tovább »

Kérdések és válaszok

Mi az,ami a Titok-ból is kimaradt,mi az ébredés,mi a tudatosság,mi ez a mostani változás?

Címkék:

A tudatosságról…

Ma egész nap egyedül szemléltem a világot… A világot, ami bennem rejlik ami mindannyiunk által létrehozza a külvilágot, ami arra sarkal minket, hogy megtanuljuk a mi általunk létrehozott külvilági jeleket értelmezni és megérteni, hogy számunkra meghozzák a mi fejlődésünk és változásunk érdekében az információt. Tovább »

Saját válaszaid

Nagyon sokáig kevertem a szezont a fazonnal. Azt hittem, azt gondoltam, hogy tudom a problémáim okát, tudom, hogy mi a gond a világban. Pedig ez nem így volt. Mert ha így lett volna, akkor soha többé nem zavart volna semmi.

Te is tapasztaltad már biztosan, hogy abban a pillanatban, ha megtalálod a gondjaid forrását, a problémád okát, nos akkor már felbukkan a megoldás is. Hiszen a kettő szorosan összefügg. Nem kell ezt minden esetben túl dimenzionálni, sőt most is azt mondom, hogy az élet, az élet működése, rettentő egyszerű, már már primitív, de ettől zseniális. Tovább »

Újra Budapesti Titok Klub!

Megoldást keresel? Kérdezz, hogy megkaphasd a válaszokat!

Újra indul a Titok Klub, ahol felteheted a kérdésedet, és válaszokat kaphatsz az épp aktuális élethelyzetedre, problémádra. Nem sikerül a teremtés? Nem úgy működnek a dolgaid ahogy szeretnéd?

Gyere el a Titok Klubba, a megújult Életközpontba:

Csütörtök 18:30 kezdettel Budapesten az Agyal utcában! Cím és térkép a fenti linken! Jelentkezés: Tovább »

RE: Te döntesz??

Csillagvirág megihletett..., bár már napok óta ez a témakör foglalkoztat...

Ha holnap meghalnál és odakerülnél sajátmagad elé és megkérdeznéd magadtól, hogy úgy élted-e le az életedet, ahogyan eltervezted?..... Elégedett lennél a válasszal? Tovább »

A válaszok

angyalokMindig választ adunk kérdéseidre és imáidra. Általában csendesen, az energia átadásával kommunikálunk veled, te pedig ezeket érzésekként észleled. Azonban amennyiben úgy találjuk, hogy üzeneteinket nem hallottad meg, akkor kevésbé finom módon juttatjuk el ezeket hozzád.
A mai napon a fizikai világon keresztül kommunikálunk veled. Figyelj oda a szavak mélyen lapuló értelmére mindabban, amit az emberek mondanak neked egy beszélgetés során, vagy amikor hallasz egy dalt. Tudni fogod, Tovább »

Valóban mostanáig titok lett volna a Titok?

Szerintem egyáltalán nem volt titok , hiszen minden nagy tanító ,aki példával járt előttünk, az ősök, akiknek meséit és legendáit őrizzük, mind ugyanezt tanították nekünk, könyvekből,dalokból, versekből,szavakból,képekből,és saját szívünk ritka csillámfényű perceiből mind - mind ugyanez a törvény harsog a világba az idők kezdete óta....Hova szívem visz, az a Tovább »

Az álmok válaszolnak

barnamedveSzeretettel egy hatalmas barnamedve is megszelídül

Ha nem tudod, mi tévő legyél egy konkrét helyzetben, kérj választ az álmodtól. Este, miután lefeküdtél az ágyadba, hunyd le a szemed, képzeld magad elé a problémádat, és kérd, hogy reggelre tisztán lásd a megoldást. A válasz sokszor éppen az első gondolatod lesz reggel, máskor pedig egy hosszú álom formájában jelenik meg, nagyon erős érzelmi töltettel. Semmi kétséged nem lesz afelől, hogy választ kaptál. Ezt garantálom.

Mondok egy példát. Tegnap éjjel úgy döntöttem, pontot teszek egy régóta húzódó ügy végére, ezért megkérdeztem az álmomtól, hogyan kezdjek hozzá. Miközben a meglehetősen nehéz helyzetre koncentráltam, nagyon erős volt bennem a vágy, hogy megoldjam, és örökre lezárjam a dolgot. Tovább »