vizualizáció

Diplomám története

2009/2010. évi második szemeszter kemény időszakom volt a főiskolán. Alapvetően nem lett volna sokkal keményebb, mint a többi a többi, de a bsc/kredit rendszer legnagyobb előnye egy idő után visszaüt. Ez történt velem is. Tovább »

Amikor a vizualizáció visszanyal

Úgy néz ki, a külső szándék most földrajzilag is lök rajtam egyet. :)

Kíváncsi vagyok, izgulok és persze kicsit félek is. Beleugrok a "bizonytalan"-ba, de ez csak részben ijesztő. Ugyanis úgy fogok élni, ahogy teremtettem (úgy értem, ahogy szeretnék, merthogy mindig úgy él az ember, ahogy teremtette..). Tovább »

Tisztítás, oldás

Kedves Mindenki!

Nagyon foglalkoztat az a kérdés, hogy a bennünk lévő blokkokat, gátakat hogyan lehet oldani, hogyan tudunk megtisztulni tőlük. És hogyan tudunk megtisztítani másokat.

Több dolgot is hallottam már ilyesmi témákban. És próbáltam is néhányat, de nem vagyok elégedett. Úgy érzem, hogy valami hiányzik. Tovább »

Az úton

Ha egy úton elindulunk, még nem biztos, hogy végig is megyünk rajta, kivéve akkor, ha van hitünk, bízunk benne, hogy a jó irányba haladunk, és ha megbotlunk egy-egy kőben, felállunk, ha kanyar van előttünk, nem félünk attól, hogy mi bukkan fel a kanyar mögött!

Sokan vannak, akik az út felén már nem is hisznek abban, hogy ez a cél megéri. Tovább »

Amikor az Univerzum jobban tudja...

Természetesen szülni - ez volt minden vágyam. Eufóriát akartam, megkönnyebbülést és mosolyt az arcomon. Nem császárt altatásban, seblázat és kétségbeesést. Kilenc hónapom volt, hogy a kellemetlen emlékeket felülírjam magamban, és olyan valóságot vonzzak be, ami boldoggá tesz. Tovább »

Mentális próba hatékonyan - vizualizáció mesterfokon

Leo Angard: Szerezd vissza éleslátásodat c. könyvbe belenézegettem és egy roppant érdekes dolgot találtam vizualizációval kapcsolatban, így hát megosztom veletek:

"Valóságstratégiád
Ha ismered annak a belső kódnak a működését, amely megmondja neked, hogy mi­
kor tarthatsz valamit valóságosnak, roppant érték birtokában vagy. Mégpedig azért,
mert ezt a rendszert azon dolgok megerősítésére is felhasználhatod, amelyeket erő­
teljesen akarsz megtapasztalni a valóságodban. íme egy módszer annak megvizs­-
gálására, hogy milyen módon értelmezed a világod:
1. Idézd fel, hogy mit reggeliztél ma! Tovább »

Kívánság+vizualizáció

Hogyan teljesülnek legkönnyebben a kívánságaink? Tovább »

Az alkotó vizualizáció

vizualizációAz alkotó vizualizáció olyan módszer, amelyben képzeletedet használod fel arra, hogy létrehozd, amit szeretnél az életedben. Az alkotó vizualizációval kapcsolatban nincs semmi, ami új, különös vagy szokatlan lenne. Máris használod mindennapjaidban, tulajdonképpen életed minden pillanatában. Valójában ez képzeleted természetes ereje, amelyet állandóan használsz, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Sokan éltünk teremtő képzeletünk erejével a múltban is, de egy kevéssé tudatos módon. Tovább »

Teremtő képzeletünk

teremtő képzeletA teremtő képzelet lényege, hogy az ember fantáziája erejét használja fel annak megvalósításához, amit az élettől remél.

NEGATÍV FOLYAMATOK

A természetes képzelőerő az univerzum segítő energiája, tudatosan – ahogyan sokszor sajnos negatív eseményeknél tudattalanul, például a szorongás tárgyiasodása – akármikor előhívható. Tovább »

Amit eddig nem tudtam

vonzásHetek óta beszélgettem a 17 éves lányommal a vonzás törvényéről. Ő mindig türelmesen hallgatott és csak mosolygott. Bevallom arra gondoltam, nem vesz engem komolyan. És egyik este történt valami. Az én kicsi lányom megnyílt nekem! Elmondta, ő kb. 12 éves kora óta alkalmazza a TITKOT! Kértem, mondja el hogyan. Kiderült tökéletesen alkalmazza a vizualizálást, a gondolati bevonzást. Nem olvasott róla, nem hallott róla, egyszerűen Tovább »

A barátnőm

Van egy barátnőm. Gyönyörű,okos,kedves,jó humorú ,pozitív gondolkodású lány. Szép barna hosszú haja és szép zöld szeme van. Nagyon szeretem Őt és Ő is szeret engem. Nagyon jól kijövünk egymással,mindent megbeszélünk. Bízhatok benne és Ő is énbennem. Bármit megtennék érte. Annyira szeretem ezt a lányt.

No, de meddig tart az eképzelt állapot?

Lehet hogy valaki már ecsetelte ezt a témát, ha igen légyszi írjátok meg hol olvashatok róla, mindenesetre leírom ami most eszembe jutott. Tovább »

Vizualizáció és valóság

Nagyon érdekes dolog történt velem. Tovább »

Hogyan vizualizáljam ???

Van egy konkrét személy, akit meg szeretnék hódítani, de nem tudom hogy mit vizualizáljak vele kapcsolatban (:
Kérlek adjatok ötleteket ! (:
Köszi ;)

A motiváció megteremtésének egyik kitűnő eszköze a vizualizáció

vizualizációSzámtalan kísérlet igazolta, hogy egy kívánt végeredmény élénk mentális elképzelése jelentősen elősegíti azt, hogy az illető végeredményt a valóságban létre tudjuk hozni.
A motiváció megteremtésének egyik kitűnő eszköze a vizualizáció.

Ez azért van így, mert az elme nem tesz különbséget a között, hogy valamit a minket körülvevő fizikai világban észlelünk, vagy csak a képzeletünkben. Tovább »