társ

FÉRFI? Kiféle, miféle? Szükség van rá egyáltalán?

Komoly és szigorú kérdések. Biztosan van olyan nő, aki komolyan mondja, NEKI nincsen szüksége férfira. „A férfiakkal csak gond van... Majd meglátod kislányom, milyenek a férfiak... Hazug..., silány alakok... Nem számíthatsz rájuk...” Folytathatnánk a sort rengeteg olyan gondolattal, amit a környezetünkben hallhattunk. Mindez szomorú, vagy inkább érthető? Kiderül... Tovább »

Levelek Rómeónak- Hol van a bennem élő Férfi?

Már vagy ezerszer.. nem is milliószor kerestem a Férfit ( vagy A férfit) a külvilágban. Nem volt és most sincs elképzelésem, ideám róla. Lehet pont ezért "lukas" életem ezen tere?
Valahogy nem találom a férfit. Sem kint, sem bent. Mintha nem is létezne. Nőkkel vagyok körülvéve. Tudod milyen ez? Mintha apáca zárdában lennék. Tovább »

KIKAPCSOLÓDÁS ÉS FEJLŐDÉS A FELHŐK FELETT!

Gyere el Te is augusztus 1-jén kezdődő Párkapcsolati táborunkba, akár párban, akár pár nélkül, hogy megtanuld, hogyan élj nőként Holdként fényben, férfiként pedig Napszerűen férfiasan.

Táborunk különleges varázsát a résztvevőkön túl, Dobogókő garantálja, amely köztudottan a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. Tovább »

A Társ

Üdv. Mindenkinek,
új vagyok a oldalon, bár már nagyon régen olvasgatok itt :) Tovább »

Megértő társ

Egy kutyatenyésztő hirdetést adott fel és plakátokat rakott ki , mivel 9 kölyökkutyája született.
Az érdeklődők csak úgy özönlöttek, mivel nagyon jó hátterű kutyák kölykeiről volt szó.
Egyik nap jött egy kisfiú.
– Csókolom, bácsi! Van egy kis gyűjtött pénzem, mert már nagyon régóta szeretnék kutyát.
Meg szabad néznem őket? Tovább »

Címkék:

Házassági reform

A Magyar Házasságkutató Központ, továbbiakban: MARHÁK, a Magyar Házassági és Együttélési Minisztérium Reform Főosztályának megbízása alapján kutatást végzett a házasság intézményének megreformálása végett. A 21. században a klasszikus házasságot kicsit túlhaladta az idő, ezért a MARHÁK rohanó korunkhoz illeszkedő alternatív formákat dolgozott ki megfontolás, illetve esetleges ügydöntő népszavazás kiindulási alapjaként. Tovább »

Válj felnőtté! Teremts új világot! Nem unod még a függőséget, hogy Neked sem megy jobban, mint szüleidnek?

Ismereteim szerint az embernek két nagy feladata van az életben. Az egyik egy személyre szabott feladat, amely mindannyiunk sajátja. Ehhez jön még egy családi feladat is. Ez olyan dolog, probléma, amely, sok esetben generációkon át húzódik, öröklődik a család egyik tagjáról a másikra. Amolyan családi örökség. Mindaddig ismétlődik ez, amíg valaki meg nem oldja.

Mielőtt leszületünk, élettervet készítünk. Ez amolyan irányt mutató tervezet. Tartalmaz kötelező feladatokat és szabadon választottakat. A szabadon választottak megoldása halasztható egy másik életre, míg a kötelezőek mindenképpen megoldást kívánnak. Tovább »

Igazi társnak lenni

Sziasztok!

Tudom, hogy sok hasonló témában kértek már segítséget, de nekem már az is jó, ha csak leírhatom a gondolataimat. Nehéz út áll előttem, és nagy döntések... Tovább »

Ikerlelkek

Tegnap a munkámból és a munkahelyből adódóan egy olyan dolgot láttam, amit már nagyon régen, vagy talán soha. Ahol dolgozom ott van egy temető, egy szép, kicsi, tiszta vidéki temető. Ebbe a temetőbe jár egy idős házaspár minden héten látom őket kéz a kézben, hihetetlen szeretetben vagy inkább szerelemben - itt azért megjegyezném, hogy a néni és a bácsi is túl vannak a kilencvenes éveiken is - szóval azt látom amikor jönnek hogy nagyon szeretik egymást. Megtudtam hogy a gyermekeiket már eltemették, és az ő sírjukhoz járnak. Tegnap is vettek virágot és elindultak a sírhoz ami nincs messze a bejárattól úgyhogy látom őket amíg ott vannak. Tovább »

A szerelem tánca, avagy találd meg a Párod egy életen át tartó tánchoz...

Mindannyian vágyunk arra, hogy megtaláljuk azt a Társat, akivel boldogan és harmóniában élhetünk...
Tapasztaltunk és fejlődünk és néha megfeledkezünk arról, hogy értékeljük azt, aki éppen mellettünk van...
A Társunkat, akire régóta vágyunk már...
Én is vártam a nagy Őt, de rá kellett jönnöm, hogy még nincs nagy Én, addig a nagy Őt is hiába várom:-))))
Ismerős érzések ugye? Tovább »

Lelki társ...

Mivel mi határozzuk meg, hogy mire gondolunk, ezért a boldogságunk szükségszerűen saját kezünkben van. Senki sem tölt gondolatokat a fejünkbe. Ahhoz, hogy boldogok legyünk, a boldog gondolatokra kell koncentrálnunk. Mégis milyen gyakran tesszük az ellenkezőjét! Tovább »

Társat találni???

Jó kérdés. Tovább »

Címkék:

Lélektárs

lélekLélektársad néha csendben lép az életedbe, Te azonban a csinnadrattát várod ; a fények és színek összemosódását. A tűzijátékot. A nagy sodrást. HANGOSAN akarod megélni a találkozást!

Lélektársad azonban halkan lép be az ajtón. Néha nem is kopog. Leül, figyel. Nem kiabál, nem tapsol. A lélektársad megérkezése az életedbe nem mindig egyenlő a "CIRKUSZ JÖTT A VÁROSBA" élményével. Tovább »

Na, ki vagyok?

"Én vagyok állandó társad, a legnagyszerűbb segítőd,
vagy a legnehezebb terhed.
Továbblöklek, vagy lehúzlak a bukásba.
Teljesen a te parancsod alatt állok.
Könnyen kezelhető vagyok, elég, ha pusztán kemény
vagy velem.
Csak mutasd meg, hogy akarod a dolgokat, és néhány
lecke után automatikusan fogom őket csinálni.
Minden nagyszerű ember, vagy minden bukás
szolgálója vagyok. Tovább »

A párkapcsolatokról másképp

párkapcsolatKeressük évek, évtizedek óta, de nem találjuk és tesszük fel a kérdést újra és újra miért nem?
Keresed a nagy Ő-t, már úgy érzed mindent megtettél, valami miatt mégis várat magára...
Mi lehet az ok, hol a figyelmed...legtöbbször kihelyezzük és nem benn keressük az okokat...

Van egy rossz hírem!!!

Csak olyan társat tudsz bevonzani, amilyen magad is vagy... Tovább »