szülés

Anyai karma-örökségek: A magzat- gyermek- és családellenes, vagyis a teremtés és természetellenes karma-programok

2 – (A HOLD által megtestesített őserőhöz – tehát az anyasághoz, vagyis a teremtéshez, a megtermékenyüléshez - kapcsolódó karma-program.)

A magzat- gyermek- és családellenes, vagyis a teremtés és természetellenes karma-programok Tovább »

Nincs veszélyesebb a belülről jövő, spirituális fertőzésnél és erre a legjobb példa a korai meddőség

Kozma Botond Szilárd Karma- és családasztrológus közlése:

A Budapesti Decens c. internetes magazin főszerkesztője: Ordody Eszter által készített interjú, Jóo Violetta és Kozma Szilárd Karma- és családasztrológusokkal magzatfoganási és családi problémákról:

II. Interjú Kozma Szilárddal Tovább »

Kozma Szilárd: A jó magzatfoganás és a könnyű(otthon) szülés is pozitív mágia kérdése

Kozma Szilárd – Kozma Emőke:

A TEREMTÉS MÁGIKUS FORRÁSÁNÁL

(A tudatos nemzés és a teherbeesés, az áldott állapot - és a terhes állapot különbségei és egészségi következményeiről az OTTHON - A SZABAD! - SZÜLÉS kapcsán)

I. Szilárd: Az ezredfordulón, a rövid távon eredményes, ám hosszú távon ökológiai katasztrófát előidéző, az ember gondján segíteni és a dolgát könnyíteni akaró, pragmatista tudományos - technikai gondolkozásnak nem csak a természetre végzetesen ható, hanem az ember fizikai, pszichikai és szellemi természetében is végzetes zavarokat okozó tévedéseiről és alapvető hibájáról kezd lehullni a lepel. Nem csak az atomkutatás és az agrártudomány gazdasági alkalmazásának nagy részéről, hanem a tudományos és a misztikus gyógyító technikák és az orvostudomány eredményeinek egy jelentős részéről is, kiderült már, hogy hosszú távon katasztrofális következményekhez vezet. A hamari és kézzelfogható eredményeket hajszoló, materiális és misztikus gyógyítás-technikák alkalmazása a magas gazdasági- technikai civilizációs színvonalat elért népek számbeli sorvadásához eredményezi, mivel nem csak az emberi szervezet immun- rendszerét teszi tönkre, hanem elsősorban a nők szülői, élet-adói képességét zavarja meg és teszi tönkre.
Statisztikailag is kimutatott tény, hogy azok a lánygyermekek, akik mesterségesen, vagyis császármetszés útján születtek a világra, vagy olyan orvosi beavatkozás által, amely során a szülő- anya a kitolási aktus idején nem használta teljes kapacitásával a saját szülő-erejét, felnőtt korukban szintén nem képesek saját erejükből megszülni gyermeküket és tudattalanul (önkéntelenül) félnek mind a várandós állapottól, mind a szülés aktusától. Ezért azokban az országokban, ahol két - három generációra visszamenőleg divatos a szülés közbeni fájdalom csillapítók használata, a zsibbasztás, a császármetszés és a "programozott" szülés, a fiatal nők egyre ritkábban és egyre több fenntartással vállalnak gyermeket. Tovább »

Pontyokról, cápákról és delfinekről és kifogásokról

cápaSokan ismerik már a Delfinstratégia című könyvet, amit az IBM és a Hewlet Packard két topmenedzsere írt a különféle stratégiákról. Aki nem ismerné, annak íme egy tömör összefoglalás a leglényegesebb alapgondolatról. (A többi annyira nem is lényeges a többségnek.)

Szóval az üzleti élet terét medenceként, vízként a fogja fel a hasonlat, ahol különféle szereplők sorjáznak.

A bal agyféltekére alapozó, állandóan küzdő, harcos típust cápaként írják le. A bal Tovább »

Szülési szabadság

Szülési szabadság:

Szeretettel: Örökös Boldogság
A szeretet mindent áthat....
Mosolyogj drága Magyarország :)

A szülésről, a születésről

születés, terhességKörülbelül egy héttel ezelőtt történt...
Volt egy órám a busz indulásáig. Egyedül voltam. Épp "senki nem ért rám" arra az egy órácskára, hogy velem töltse....nem hiába...rohanó világban élünk, csak sajnos az emberek nem is tudják, hogy hova sietnek annyira....de mindegy, nem erről szeretnék most írni.

Szóval volt egy teljesen szabad órám, és fogalmam sem volt, hogy mit csináljak..elindultam, gondoltam megyek, amerre visz a lábam...és egyszercsak a könyvtárban vettem észre magam. Elkezdtem keresgélni, hátha találok valami jó könyvet...és megakadt a szemem azon a könyvön, amire már egy pár éve "fáj a fogam", nem más, mint Dr Lenkei Gábor- Méltósággal megérkezni c. könyve. Levettem hát a polcról, leültem egy asztalhoz, és elkezdtem olvasni. Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek... Tovább »