döntések

Az életed a tiéd

Amit nem lehet elképzelni, az nem lehet a valóság. Az pedig, hogy másnak mi a jó, relatív. Kik mondják meg? A jó emberek? Honnan tudják? Mert Isteni hatalommal rendelkeznek? Hogyan tudják kifürkészni a másiknak sorsát? És ők? Vajon boldogok? Hogyan jöhet bárki ahhoz, hogy bárkit elítéljen? Hogyan meri felölteni önmagára Isten szerepét? A lépéseinkért magunk felelünk, ha döntésre kerül sor. Tovább »

Túl korán jött ez még

Keresel valakit magad mellé. Szeretnéd azt a varázst érezni, amit látsz másoknál meg a filmekben, persze kiderül, hogy az a varázs nincs is. Vagy ha van is, akkor csak a számodra van.
Itt a lehetőség, hogy végre az a valaki melletted legyen, de mintha éreznéd, hogy nem ő lesz az akire vágysz. De ott a másik oldal is, hogy mi van ha csak félsz attól, hogy a tiéd lehet az amire vágysz. Igazából ez tényleg ijesztő. Nem tudom miért. Talán attól félünk, hogy nem tudjuk majd megtartani. Tovább »

plagizálás - kör e-mail

Szeretnék egy kör e-mailt megosztani...nagyon utálom ezeket, mert a legtöbbje tele van fenyegetésekkel, ha nem küldöd tovább, akkor ez meg az lesz... ez a levél amit szándékomban áll bemásolni, már többször járt a postafiókomban és szerintem azoknál is megfordult már, akinek bármiféle internetes elérhetősége van. Tovább »

Milyen lesz a jövő?

Hogy milyen lesz a jövő? Tovább »