egy

Meditáció?

Szigorúan titkos mondóka

... melyben a meditáció csak az egyik kérdés. Valójában olyan kérdésekre kívánok választ adni, mért érezzük úgy egy szerettünk elvesztésekor, mintha még mindig itt lenne. Vajon igazságos-e a világunk, vagy sem, s végül de utolsó sorban: Hány szemüveges ember él a Földön?

S nem titkolt szándékom, hogy bár képletesen, de jól orrba verjelek. :) Tovább »

Címkék:

Kettős-játszma

Kettős-játszma Tovább »

Címkék:

EGY ÉRZÉS – Együtérzés

Gondolom sokan látták az AVATÁR című filmet. Az egyik jelentben Grace azt magyarázza a katonáknak, és a befektető képviselőjének, hogy a bolygón levő fák, mind összeköttetésben vannak egymással és az emberi agy sejtjei közötti kapcsolatteremtő képességnek a sokszorosával kommunikálnak egymással. Ez mérhető és kimutatható. Tovább »

Mindenhol...

Elmondom, én hogyan értettem meg:

Minden egy energia.

...még egyszer:

Minden ugyanaz az energia.

na még egyszer:

MINDEN UGYANAZ Tovább »

Nyitott szemek

“Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt.
És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek."

Címkék:

Egyén, közösség - egyedül, közösen?

A Szent Korona Tan volt a nemzeti alkotmányunk, 1944 március 18-ig, a német megszállásig. A Szent Korona Jog két alap jogra épült: 1. magánjog, 2. közösségi jog. Ha az adott kérdésben mindkettő szerint igazságot lehetett szolgáltatni, akkor minden esetben a közösségi jog volt az erősebb. Tovább »

Minden egy

Terra incognita blogját olvasva kedvem lett sokszorosítani ... elérhetőbbé tenni a gondolatot amit a következő idézetben közzé tett:

/Tatiosz/ Tovább »

Címkék:

EZT OLVASSÁTOK EL!

Sziasztok ! Tovább »

Egy tapasztalattal gazdagabban!

Drága Barátaim!
Ott voltam a szigeti találkozón vasárnap. Tetszett az a közvetlenség, ahogy fogadtatok, mint új embert a csapatban. Nagyon nagy kívánsággal álltam elő a segítségeteket kérve, hogy sikerüljön életmódot változtatnom és megnyerjem azt a pályázatot, mely megalapozta volna ennek lehetőségét.
Tudatom Veletek, hogy ez nem sikerült! Tovább »

Egy kis segítséget kérek

Szervusztok! Tovább »

Elengedés

Megakadt a szemem az egyik hozzászóláson.
Ery,kérlek engedd meg,hogy idézzelk,hiszen tőled olvastam:
"Megszüntettem magamban az ellenállást, hagyom, hogy feloldódjak a környezetemben, hagyom, hogy a dolgok akadálytalanul haladjanak tovább, ami nekem nem tetsző."/Hozzáférés a Forráshoz - Álomkereső/.

Na erre ugrott be nekem az a szó,hogy Elengedés. Tovább »

Vagyok, Aki Vagyok, járok az Úton, Amin járok...

Néhány napig viaskodtam magamban, hogy ezt az írást közzé tegyem-e vagy sem. Aztán végül úgy döntöttem, miért ne! :)
Előrebocsátom, hogy bármi, amit itt írok, eddig valaha is írtam, vagy ezután írni fogok, elsősorban Önmagamnak szól, és senki másnak! Ha mégis találsz benne olyat, ami Téged érint, Neked szól, vagy Te magad igaznak érzed, az már a Te választásod!
Csalódtam egy kissé magamban a minap!
Na, nem azért, amiért néhányan gondolják. Nem írom le, hogy miért, mert valószínűleg nem mindenki értené, aki meg mégis, az így is pontosan tudja, mire gondolok. :)
Sokáig elhittem, hogy előre megírt sorsom van, amit alázattal, sőt olykor akár megalázkodva, viselnem kell. Azt is elhittem, hogy le kell dolgoznom karmikus feladataimat, hogy tovább léphessek, hogy a csillagok álllása megmutatja, ki vagyok, hogy a tarot pontos képet ad számomra arról, hogy mire számíthatok a jövőmmel kapcsolatban, és hogy ha betekintést nyerek "előző" életeimbe, az segít megoldani bizonyos problémáimat. Már-már azt is kezdtem elhinni, hogy tagja vagyok kiválasztottak egy maréknyi csoportjának, akiknek az a legfőbb feladata jelen életükben, hogy "megváltsák" a világot... Tovább »