én

Levelek Rómeónak- Hol van a bennem élő Férfi?

Már vagy ezerszer.. nem is milliószor kerestem a Férfit ( vagy A férfit) a külvilágban. Nem volt és most sincs elképzelésem, ideám róla. Lehet pont ezért "lukas" életem ezen tere?
Valahogy nem találom a férfit. Sem kint, sem bent. Mintha nem is létezne. Nőkkel vagyok körülvéve. Tudod milyen ez? Mintha apáca zárdában lennék. Tovább »

Te

Vihar, verses szerelmek,
szétgyűrt sóhajok az ágyon,
kéjben szenvedő mámor,
színekbe zuhant festővászon,
ziháló érzékek,
ajak,vállak,keblek,
szemek,amikben mindig szeretlek..:)

Ki vagyok én Biegelbauer Pál szerint

Ezt nem régen találtam és meg is hallgattam:

Szerintem mindenkinek mondhat valamit, de ezt döntsd el Te magad.

Kellemes kikapcsolódást

ÉN, ÉN, ÉN! :)

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Tovább »

"Én csak magamért vagyok felelős"(?)

Sziasztok! Tovább »

Címkék:

Az én történetem

Az életem sikertörténete most kezdődik el:)
A TITOK szemléletmóddal egy új embert s új életcélokat teremtettem az utóbbi 3 év alatt.Az eredményeket látva magam is sokszor elcsodálkozom:).
2008-ban ismertem meg a titkot és mivel teljes életmódváltásban voltam így rögtön elkezdtem tesztelni:) Tovább »

Csak az számít, hogy te mit gondolsz magadról!

Ne foglalkozz a bírálókkal és ítélkezőkkel!

Amikor valamire vágysz, valamit szeretnél megvalósítani, elérni az életedben, higgy benne, hogy a Magasabb Intelligencia ösztönöz erre. Téged választott erre a feladatra, mert tudja, hogy képes vagy rá, célja van veled és a terveiddel. Soha ne fojtsd el magadban ezt a vágyat, főleg akkor nem, ha mások nem hisznek benne, hogy meg tudod csinálni, esetleg (többnyire a hátad mögött) gúnyolódnak, bírálnak vagy elítélnek miatta. Tovább »

Kiengedni, kimondani, elengedni!

Nem tudom miről is akarok írni, de írnom kell. Ennyit érzek. Legutóbb még panaszkodtam, hogy eltünt az életemből az a bizonyos valaki, a lelki társ, akivel azt hittem folytatni fogom az életem, biztos voltam benne. Jayme sokat segített a nehéz időszakban (köszi!!!!), felvilágosított, hogy kétféle lelki társ létezik, egyikük segít a fejlődésben, a másik velünk marad az úton. Én nagyon bíztam benne, hogy Ő a második kategória, de kiderült ez nem így van. Az első nagy sokk elmúlt, feloszlott a "lila köd", kitisztult a fejem. Tisztán látom mi miért történt. Már nem bánom. Még gondolok rá, beismerem, de másképp. Sokat fejlődtem általa. Tovább »

Aranyosi Ervin: Ki vagyok én?

Ki vagyok én?
S mi lehetek?
Egy mélyen szántó gondolat,
mely eltereli figyelmedet,
de nem oldja meg gondodat?

Ki vagyok én?
Egy cseppnyi porszem,
mit szellő könnyen elrepít?
De mondd mi lehetek szemedben,
ha előcsalom könnyeid?

Ki vagyok én?
Földre szállt angyal,
ki szebbé teszi napjaid?
És egyben ördög is talán,
ki jóra, s rosszra megtanít.

Ki vagyok én,
ha benned élek? Tovább »

A jelenlét, az EGO, az ÉN és az ENYÉM!

Mindenkor, minden pillanatban, s mindenkitől azt halljuk, látjuk, olvassuk, hogy mit hogyan kellene tennünk, hogy sikeresek, vidámak, boldogok legyünk. De többnyire ez nem sikerül, s ekkor csodálkozva állunk, mert nem értjük, hogy mit rontottunk el. Hölgyeim és Uraim, jelentem: Semmit! Az ég világon semmit sem rontottunk el. Csak egyetlen dolgot. Mégpedig azt, hogy megfogadtuk a tanácsokat, s elkezdtünk pozitívan gondolkodni.
Látjuk, vagy látni véljük azokat akik sikeresek (itt most a valós sikert értem s nem a piszkos módszerekkel elértet), s igyekszünk megfogadni és alkalmazni a tanácsaikat. Tovább »

Különleges vagy!

különlegesMivel eleve különleges vagy, semmi szükség arra, hogy különleges akarj lenni. Te különleges és egyedi vagy - Isten ennél kevesebbel nem érte volna be, amikor megteremtett.
Mindenki egyedi, tökéletesen egyedi. Soha nem létezett még olyan ember a földön, mint te, és soha nem is lesz ilyen még egyszer. Isten most először és utoljára teremtett olyasvalakit, mint te, tehát semmi szükség arra, hogy különleges akarj lenni. Már eleve az vagy. Ha különlegessé próbálsz válni, azzal pont a különlegességet veszíted el, hiszen magával a próbálkozással azt feltételezed, hogy nem vagy az. Pont ezzel válsz közönségessé, átlagossá. Tovább »

Lépésről, lépésre...

Izgalmas időszaknak lett vége kedden, végre az elmúlt öt év meghozta gyümölcsét, még ha néhol ütődött is a gyümölcs megvan. Nem kertelek tovább kedden államvizsgáztam, nem summa cum laude, de ott van a közelében ezért a Magna cum laude pálnikás dalára a barátaimmal kicsit pálinkáztunk, csak úgy stílszerűen. Tovább »

Félek....

Igen félek,a holnaptól,attól,hogy holnap hogy kelek fel.
Félek és aggodalommal tölt el,hogy anyagi helyzetem rendeződik-e?
Félek és nyíltan vállalom,hogy gondolataim bármerre próbálom eltéríteni,ezen a ponton elakadnak.
Evvel élek már több mint egy éve,és önmagamat is becsapva reméltem mindig,hogy egy szebb élhetőbb világba csöppenek. Tovább »

Címkék:

Szemben őnmagaddal:)

ÜDV! Mindenkit becsaphatsz csak saját magadat nem..............ugye milyen rossz érzés? Te tudod,de más nem) NÉZ SZEMBE ÖN MAGADDAL! Mi a jó neked? Próbálj hazugságok nélkül élni,és akkor nem lesz lelki ismeretfurdalásod! Tisztelj másokat és magadat is! Ne ficánkolj a hazugság hálójában,inkább légy harmóniában önmagaddal! Tovább »

Címkék:

Harcos verem

Harcos vagyok es az is maradok. Harcolni akarok es fogok, addig mig megnem halok. Ez az eletem, hiaba is tagadom. Ez visz elore es ez lesz a vegzetem. Most vagy kesobb ki tudja? Az a lenyegem, hogy vegig mennyek rajta. Azon az uton mit magamnak jeloltem. Lehet igaz vagy lehet hamis, elfelejtettem. Vegig megyek, hogy megtudjam mi az En igazam. filo andor

Címkék: