Istennő

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás
Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked - és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! Tovább »

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: "Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra."

Van azonban egy hírem a számodra:
A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Tovább »

Jó úton haladsz! - Pegazus Üzenet

Jó úton haladsz!
Az Égiek azt üzenik, hogy most jó úton haladsz. Ha korábban már kérted a pegazusodat, akkor most a hátára ülve még gyors is lesz az előrejutásod.
Próbáld megérteni az élet működését Tovább »

Szakrális Zarándoklat Avalonba

Avalon, zarándoklatAugusztus 5-12 között szakrális zarándoklatra hívunk Glastonburybe és azon túlra, a ködfátylon túlra, Avalonba! Avalon, a misztériumok földje, az életet átformáló megéléseké, ahol megnyílik a szív, és a sérült lélek gyógyulni kezd. Sokáig csak a legendákban létezett, de mára Avalont és világunkat elválasztó ködfüggöny egyre vékonyabb, az Istennő kitárja karjait és hazahív.

A zarándoklaton vezetőink lesznek Glastonburyben és környékén élő, az Istennő szolgálatában álló művészek és pap/nők. A zarándoklat fókuszában a tisztulás és a régi minták elengedése áll. Tovább »

Legfrissebb Kuthumi anyag. 3:3 Háromszoros Istennő aktiválás

Michelle Eloff - Mária Magdolna (08.02.21) 3:3 Háromszoros Istennő aktiválás.

Hogy többet megtudhass Michelle Eloffról és a Lightweaverről, kérlek látogasd meg a weboldalt. Tovább »