pár

FÉRFI? Kiféle, miféle? Szükség van rá egyáltalán?

Komoly és szigorú kérdések. Biztosan van olyan nő, aki komolyan mondja, NEKI nincsen szüksége férfira. „A férfiakkal csak gond van... Majd meglátod kislányom, milyenek a férfiak... Hazug..., silány alakok... Nem számíthatsz rájuk...” Folytathatnánk a sort rengeteg olyan gondolattal, amit a környezetünkben hallhattunk. Mindez szomorú, vagy inkább érthető? Kiderül... Tovább »

KIKAPCSOLÓDÁS ÉS FEJLŐDÉS A FELHŐK FELETT!

Gyere el Te is augusztus 1-jén kezdődő Párkapcsolati táborunkba, akár párban, akár pár nélkül, hogy megtanuld, hogyan élj nőként Holdként fényben, férfiként pedig Napszerűen férfiasan.

Táborunk különleges varázsát a résztvevőkön túl, Dobogókő garantálja, amely köztudottan a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. Tovább »

Tömegcikkek lettek a kapcsolataink is...

Akinek nincsenek igazi kapcsolatai, nincsenek igazi értékelvárásai, aki azt gondolja, hogy akkor lesz igazán boldog, ha egyre többet vásárol, és időnként kicseréli a megunt partnerét is egy másikra, mert mindig van jobb.
Ez az a fajta agymosás, ami az emberi lelkek elfoglalásáért folyik ma a világban, és teljes krízist idézett elő.
És ezt mindenki érti, érzi. Tovább »

Aranyosi Ervin: Párválasztás

Láttál gyümölcsöt fenn a fákon?
Alul éretlen, s elérhető.
Ahol nap éri, messzi ágon,
finomabbra és szebbre nő.
S ha körbenézel lenn a porban,
néhány ütődött, oly közel.
Ha ezért nyúlsz és szeded sorban
velük tán boldogabb leszel?
Érdemes-e a szépért mászni?
S elérni inkább a csodát,
mint földről rosszakat halászni,
s csalódni sok-sok éven át.
Megéri-e a fáradtságot, Tovább »

Merj élni, elindulni

vak emberMa reggel is boldogan éberdetem fel, szerencsésnek, és hálásnak érzem magam ettől a rengetek sok mindentől, amit kapok... vagy teremtek magamnak :)
Épp az irodába tartottam, a metróból kiszállva egy vak embert vettem észre, aki már majdnem nekiment egy oszlopnak. Melléléptem, belekaroltam, és segítettem neki. Ahogy lépkedett melettem, éreztem: ő tudja a titkot. Kedves és szeretetteljes mosoly volt az arcán, nem lát dolgokat, csak zajokat hall, és érzékel, mégis összhangban van... Különleges érzés volt vele megtenni ezt a pár lépést, sok olyan ember van, aki "lát" és mégsem mer elindulni... Élni, szeretni, adni, vagy boldognak lenni... Tovább »