lépés

Következtetés - böjt, 2010

Tanulságok keletkeznek, úton útfélen.
Az egyiket megosztom, mert fontosnak tartom…

Kedves Mindannyian!

Két, oskolás hétvége telt el.
Nagyon szembetűnő volt a következő, amit megírok Nektek. Azért írok róla, mert a tapasztalatom szerint az elhangzott dolgok nem mindig épülnek be és ezt a mostanit nagyon fontosnak tartom. Tovább »

Az első lépésem

első lépés energiaTegnap este egy picit repülni akartam! Na nem úgy bele a vak világba, csak a szobában. Csillárra felülni, elidőzni a fésülködő asztal felett, átröppenni a ruhás szekrényre, majd az ágyon landolni. E helyett mi történt? Csak bámultam az ablakon kifelé, majd elméláztam a két mutatóujjam közti energiaáramlást nézve. Aztán játszani kezdtem az áramlással. Húzogattam ide-oda, élvezve a játékos kavargást, mely lassan akkorára nyúlt, hogy el tátottam a szám. Már vagy fél méterre volt egymástól a két ujjam, de köztük még mindig ott volt az energia. Tovább »

Címkék:

A második

titok kettőFeltűnt, hogy itt az oldalon a titok három lépéses folyamatából leginkább az első és az utolsó lépéssel foglalkozik szinte minden írás. Sok inspiráló ötlet volt már a "Kérj" témakörben, honnan tudhatjuk hogy mit is akarunk valójában, mit és hogyan kérjünk, stb, ugyanígy a "Fogadd el" lépéssel is sokat foglalkoztunk már, hogyan lehet ráhangolódni a vágyaidra ahhoz hogy sikeresen be tudd őket vonzani. Amivel szinte soha nem foglalkoztunk, az a "Várj!".

Vajon hogyan tudsz jól VÁRNI? Tovább »

Merj élni, elindulni

vak emberMa reggel is boldogan éberdetem fel, szerencsésnek, és hálásnak érzem magam ettől a rengetek sok mindentől, amit kapok... vagy teremtek magamnak :)
Épp az irodába tartottam, a metróból kiszállva egy vak embert vettem észre, aki már majdnem nekiment egy oszlopnak. Melléléptem, belekaroltam, és segítettem neki. Ahogy lépkedett melettem, éreztem: ő tudja a titkot. Kedves és szeretetteljes mosoly volt az arcán, nem lát dolgokat, csak zajokat hall, és érzékel, mégis összhangban van... Különleges érzés volt vele megtenni ezt a pár lépést, sok olyan ember van, aki "lát" és mégsem mer elindulni... Élni, szeretni, adni, vagy boldognak lenni... Tovább »