életfeladat

Instant boldogság

"Boldogok, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is meg tudják majd, hogyan éljenek."
Gyökössy Endre

Instant boldogság Tovább »

Fent a csillagok közt.....

A következő életemben nem vállalok el semmit,és mikor fent a csillagok közt osztják az észt én a büfében leszek és lekváros buktát fogok enni fahéjas csigával és karamellás tejjel.....mindenből kimaradok.....nem hiszem hogy ezt én el vállaltam el......ami most van.....mondani mindent lehet nincsen rá bizonyíték.....bukta utca.......

Az asztrológia logikája

„Való, hazugság nélkül, biztos és igaz. Ami fent van megfelel annak ami lent van, és ami lent van megfelel annak ami fent van, hogy az egyetlen Isten varázslatának műveletét végrehajtsd. “ Hermész Triszmegisztosz Tovább »

Előre meg van írva?

SORSUNK

Sorsunk előre meg van írva?
Csak ezt szeretném tudni..........
Azt tudom hogy a kis lelkünk vállalt dolgokat ott fent a csillagok felett....
De előre meg van írva minden?
Segítsetek!
Ti hogy gondoljátok?
Mer ha előre meg van írva minden akkor meg minek erőlködünk mi? Tovább »

Megtapasztalás II

Az írás mindig közel állt hozzám,amikor elkezdek írni szavakból mondatok,mondatokból oldalak lesznek.
Csak úgy ömlik ki belőlem az írás aztán egy napom amikor megszűnt bennem az égető érzés amivel az életemben a dolgaimat kezeltem,ami hajtott mindig ,elmúlt az írás utáni szenvedélyem is és szépen elmaradtak a napló írásaim az esti órákban . És teljesen befejeződött. Tovább »

Életfeladat

"Az Én Életem, Az Én Utam" avagy az életfeladatom elérése

Azt hiszem mindenki egy kicsit kíváncsi arra, hogy miért él. Mindnyájunkban ott vibrál egy nyugtalanító kérdés mélyen tudat alatt:
Vajon nem hagytam-e ki valamit?
Vajon nem felejtettem el valamit?
Honnan tudom, hogy a jó irányba megyek? Tovább »

Címkék:

Félelem

Félek, hogy túl későn, vagy talán sohasem fogok rájönni arra, hogy mi is az én életfeladatom, hogy mi az, amiért érdemes minden nap felkelnem. Elegem van a semmittevésből, mondjuk most vizsgaidőszakban van mit csinálni,de ez akkor sem tud lekötni. Én valami másra vágyom. De nem tudom mi az. Tovább »

Kozma Szilárd: Mágikus napló

Mágikus Napló

A Hargita lábánál fekvő halastavak partján, ahol remélem, hogy a patrisztikus keresztények módjára önmagamat végre kihalászom, lehűlt az idő. Ezért a nagyobb gyermekeket is beköltöztettem, Ividő és Viola haza költözése után, a városközponti tömbház-lakásba. Én viszont, vissza jöttem, hogy továbbra is a sátorban aludjam ki magam, és a holnap reggeli karate-edzés után, illetve a következő napokon feloldjam a volt-feleségemnek a család-elhagyása óta beállt félelmemet, és ezzel megoldjam a három héttel korábban folytatott rövid éhségsztrájkom után végre egészen tisztán körvonalazódott, és egyben az életemnek is talán a legnagyobb spirituális problémáját. És ez nem más, mint a gyermekeim féltéséből eredő anyagi szükségtől, illetve az egyelőre miattuk végzetesnek érzett gazdasági szűkösségtől való nagy félelmem.
- Én azon már rég túl vagyok, hogy magam miatt féljek az esetleges nélkülözéstől, hiszen rég óta elvált és ezért gyermektelen (Az álházasságból született, két évig velem élő fiamat a nagyapja átcsempészte a határon, az anyja vissza perelte, majd közösen ellenem nevelték, tehát szabály szerint mindenestől le szakították rólam.) férfi koromban kétszer is éhségsztrájkoltam két – két hetet. Az éhezéstől tehát nem félek, de a külsőm kinézete miatti esztétikai vagy önérzeti problémáim sincsenek. A további spirituális fejlődésemet és a kiegyenlítődési (megváltódási) képességeim növekedését, már rég óta nem érzem a külső körülményektől – esetleges művelődési, vagy külső információ-szerzési lehetőségtől – függőnek. Sőt... Tovább »

Hogyan ismerem fel életem értelmét?

Hogyan ismerem fel életem értelmét?

Meghatározott céllal és feladattal születtem a Földre. Beteljesülést csak akkor érhetek el, ha életfeladatomat felismerem, elfogadom, és eleget teszek neki.
Életem értelmét úgy ismerhetem fel, ha a következő kérdéseket megválaszolom:

• Hová állított engem az élet és miért?
• Milyen korszakba születtem bele és miért? Tovább »

életvezetés

Ma is tanultam valamit,hagyd hogy vezessenek.Nem feltétlenül emberi vezetésre gondoltam,bár egy igazi mester sokat el tud érni a tanítványaival.Vigyázzunk kit nevezünk mesternek,én azt tartom az ember legnagyobb mestere: ÖNMAGA.Születéskor mindenki kap egy "vezetőt" maga mellé,bár lehet hogy nem fizikai értelemben.Ez a vezető ősztönözz arra hogy rálelj az igazi célodra.Az h Tovább »