az Univerzum

27 ezer nap

27 ezer nap. Sacc per kábé ennyi juthat egy átlagon felüli élethez. Ebből kb 10 ezer, ami fiatalon, „következményektől” mentesen telhet el, mint egy hozadékként a családi nevelés programjaként, egonk tombolásaként. 10 ezer nap után már talán fel kellene ismernünk a programot, a mókuskerekeink mozgatórúgóit, az ismétlődő csapdákat életünkben. Tovább »

Egy kis meditácio,relax videok Balogh Béla úrral:)

Kedves Mindenki!

Fogadjátok szeretettel ezen videokat,melyekre pár napja leltem rá,de nagyon tetszenek.Érdemes meghallgatni őket,ezzel nem veszítünk semmit..,s pláne azzal sem ha valaki kedvet kap és alkalmazza,vagyis meditál:).Csodás napokat kívánok mindenkinek!

U.I:Sikerült sorba megtalálnom(1.-10-ig)a videokat!:)Így könnyebben áttekinthetőek! Tovább »

Az Univerzum törvényei

az univerzum törvényei1. Az Isteni egység törvénye

Olyan világban élünk, ahol minden összefügg mindennel. Minden, amit mondunk, gondolunk és hiszünk, befolyásol minket, másokat és az univerzumot körülöttünk.

2. A vibráció törvénye Tovább »

Kint a vízből...

úszásŐrült erővel harcolt a hínár ellen. A kezére, a lábára tekeredett és minél jobban küzdött ellene, a növény annál erősebben tartotta. Pánik félelem lett úrrá rajta. Fulladozott, tudta, hogy merül, tudta, hogy minden kétségbeesett mozdulattal csak fogy a levegő, de az életösztöne diktálta, hogy küzdjön. Nem tudott gondolkodni, nem tudott semmit, csak kapkodott, harcolt. Minden mozdulattal oxigénbuborékok százai hagyták el a száját és az orrát... Aztán hirtelen megérezte, hogy már nincs levegő a tüdejében. Tovább »

A meggyes piskóta és az Univerzum

meggyes piteA Titok c. filmet nézve sokszor elhangzott az a mondat, hogy "...és az Univerzum átrendezi magát!" Ezt valahogy sosem értettem: hogyan rendezi át magát az Univerzum?!
Erre szerettem volna magyarázatot kapni, de nem is gondoltam volna, hogy épp a meggyes piskóta adja meg majd a VÁLASZT :) Épp a piacon voltunk, amikor megéheztünk a lányommal, és elmentünk a sütis bolthoz meggyes piskótáért. A sorban állva nézegettem az egymáshoz rendezett finomságokat, és közben arra gondoltam, hogy Tovább »

Szörnyűzés - avagy a félelem

szörnyűzésÉrzed a gyomrod környékén, valahol fent. Érzed, hogy valami nem jó. Érzed, hogy benned van és nem tudod mi az, csak tudod, hogy ott van, jelen van és kínoz. Elsötétíti az elméd, borongóssá teszi lassan minden gondolatod, minden bizonytalan lesz. Magad is elbizonytalanodsz lassan... Egyre kevésbé hiszed, hogy az, amit szeretnél valóra válhat. Hogy válhatna? Miért pont Neked? Eddig se sikerült... Miért pont most? Neked nem lehet szerencséd, csak másnak... Látod szinte, ahogy távolodik Tőled. Nyúlsz utána, de kezed megremeg a kétségbeesett erőlködéstől. FÉLSZ. Tovább »