gyógyító

A fokhagyma gyógyító hatásai

Amilyen büdös, olyan egészséges: a fokhagyma fogyasztása a benne lévő értágító és vérnyomáscsökkentő, valamint érelmeszesedést gátló hatású vegyületeknek köszönhetően jótékonyan hat a szív-érrendszerre. De nem csak a szívnek tesz jót.
Honnan származik az illata?

Mi az oka annak, hogy egy fokhagymás pirítós után rendszerint nem elég csupán fogat mosni ahhoz, hogy a jellegzetes fokhagymaillattól megszabaduljunk? Tovább »

Kozma Botond Szilárd: A legnagyobb titok titka

Kozma Szilárd:A (látható!) anyag spirituális – szakrális funkciója

2O12 – ben, hirtelen előzönlötték Csíkszeredát a misztikus gyógyítók és még misztikusabb tanító mesterek, okkult pszichológusok és titok-tudósok, állítólagos dimenzióváltó parapszichológusok és szimbólum- pszichológusok, fény-adó ezoterikusok és szeretet-prédikáló táltosok és csodabogár asztrozófusok. Egy - két ilyen „elmés” előadásra, amelynek az előadóját személyesen is ismertem korábbról, el mentem, ha nem másért, hát azért, hogy a régi ismerőseimet üdvözöljem, sőt: hogy Violámnak is ízelítőt adhassak ezen misztikusok misztikus tárgykezeléséből, a jézusi „gyümölcséről ismeritek meg a fát” figyelmeztetés alapján, ezen boldogság és megváltás-tanító személyek, külső megjelenésükből is leolvasható elért spirituális színvonalából. Sajnos mindegyik előadásban – előadóban – csalódnom kellett, mivel az éveken át, internet - szerte megtett figyelmeztetéseim ellenére, még mindig nem figyeltek fel, és nem magyarázták meg még saját maguknak sem, azt az elemi kérdést, hogy Tovább »

Aranyosi Ervin: Dobog a dob

Dobog a dob.
tűz lángja repked.
Dobog a dob,
feléled a lelked.
Dobog a dob,
a szellemed szárnyal.
Dobog a szíved,
s te úszol az árral.

Dobog a dob,
csillagos éjjel.
Dobog a dob,
és repülsz a széllel.
Dobog a dob,
felemel az égbe.
dobog a szíved,
földanya testében.

Szeleknek szárnyán repülök véled,
szeleknek szárnyán repít az élet.
Szeleknek szárnya – gondolat árja, Tovább »

Kő-terápia

drágakőA drágakő-terápia alapjai

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhangzáshoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk. Tovább »

Braco Budapesten, most vasárnap!

bracoSzeretettel értesítek Mindenkit, hogy 8 hónap várakozás és szervezés után sikerült elérni hogy Magyarországra is eljöjjön végre Braco!

A Braco Találkozó Budapesten: 2008. október 26-án, vasárnap, 8-tól 18 óráig lesz.
Helyszín: Európa Congress Center, Budapest, XII. ker. Pálos u. 2 Tovább »

Gyógyító érintés

gyógyító érintésVannak pirosbetűs napok az életünkben, amikor olyan emberekkel találkozunk, akik megborzongatnak bennünket, akárcsak egy találó vers. Olyan emberekkel, kiknek kézfogása csordultig van kimondhatatlan együttérzéssel, és akiknek gazdag természete, mohó és türelmetlen lelkünket csodálatos tétlenségbe ringatja...

Talán soha ezelőtt nem találkoztunk velük, és többé sohasem keresztezik útjaink egymást, de higgadt, szelíd természetük Tovább »

Szeretve gyógyítva

A hétvégén találkoztam egy igazi gyógyítóval,megtanultam az igazi gyógyító szerény, öszinte és a szeretet energiája mindent körbe vesz.Sok helyen megfordultam már,de ilyen érzéseket kevésbé tapasztaltam.Tehát nem a tv-évben kell keresni,ne higyjünk hogy a szélhámosoknak.Az energia mindent körbe vesz,van aki a szivéből gyógyít,nem pénzért.Fontos hogy tudjuk,vannak re Tovább »

Egy kérdés

átérezniTi voltatok már úgy, hogy átéreztétek valakinek a legbelsőbb, legigazabb, lényegét? Hogy is fogalmazzak... A szeretetének minőségét. Azt a közvetítési módot, ahogy az az ember magán keresztül átenged valami Isteni minőséget. Mintha éreznéd a színét és az illatát, vagy a hangját annak a szeretetnek amit ő sugároz. Mivel pedig teljesen megismerted és átérezted ezért te is képes vagy ugyanazt közvetíteni. Nagyon fura érzés. Nem rajongásról beszélek, amikor próbálsz olyanná lenni, mint az az ember, akire felnézel valami miatt. Hanem valami belső lényeg átvételére. Ami közös kincs. Ugyanakkor teljesen érzed hogy ezt ő hozta be a lelkedbe és nem csak te magad. Mintha Tovább »

Gyógyító Hangok

gongFürdés a Gongban: Ismét Magyarországon! TOMASZ CZARTORYSKI (Lengyelország) az EURÓPAI HANGMASSZŐR SZÖVETSÉG ELNÖKE
Közreműködik: BERGERNÉ WILK HALINA (tolmács, gongmester)

Szeretettel meghívjuk Önöket a Táncsics Mihály Művelődési Házba (1238 Budapest, Grassalkovich u. 122.) 2008. április 17-én csütörtökön, 18 órai kezdettel tartandó gong, tibeti tál, kristálytál és más ősi hangszerek relaxációs, gyógyító jellegű koncertjére. 5000 évvel ezelőtt az emberiség által használt hangok ma is hatással vannak Tovább »

Címkék: