kulcs

Hogyan legyek sikeres?

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Én csak pár hete olvastam a Titok c. könyvet és ma néztem meg a filmet, nagyon tetszett és teljesen elhittem az egészet, annyira beleéltem magam, hogy még a könnyem is kicsordult. Tudom, hogy minden sikerülhet, amit szeretnék, hiszen nincs lehetetlen. Olyan hálás vagyok, hogy megismerkedhettem a Titokkal. Tovább »

Kulcs

A Siker Kulcsa

Van valami az életedben, amit régóta igyekszel elérni vagy megoldani, de egyszerűen nem sikerül? Miért van az, hogy egyes dolgokat könnyedén képes vagy elérni, ezen a területen azonban makacsul küzdesz a problémákkal? Vajon működik a Vonzás Törvénye? Van egyáltalán valami, ami valóban működik? Ha igen, akkor mi a titka?

Először is tudnod kell, hogy az életedben minden azért van jelen, mert te magadhoz vonzottad. Tovább »

Titkok kulcsa

titok kulcsaVan valami az életedben, amit régóta igyekszel elérni vagy megoldani, de egyszerűen nem sikerül? Miért van az, hogy egyes dolgokat könnyedén képes vagy elérni, ezen a területen azonban makacsul küzdesz a problémákkal? Vajon működik a Vonzás Törvénye? Van egyáltalán valami, ami valóban működik? Ha igen, akkor mi a titka?

Először is tudnod kell, hogy az életedben minden azért van jelen, mert te magadhoz vonzottad. Tovább »

JOE VITALE MÓDSZER:HO'OPONOPONO

Amikor először hallottam ezt a történetet az emberről, aki magát gyógyítva gyógyít másokat – azt gondoltam, ez csak valami újkeletű legenda. Nem foglalkoztam vele. Tovább »

Akarsz sikeres lenni?

titok, siker, tréningMilliók hallottak a Titokról, próbálják alkalmazni életükben a könyvben olvasott, a filmben látott elveket, de csak nagyon kevesen vannak, akiknek tényleg sikerül. Miért? Mert a Titok csak a felszínt kapargatta meg. Mélyebbre kell ásnod, ha igazán ÁTÜTŐ EREDMÉNYT akarsz!

Novemberben találkoztam és beszélgettem személyesen Bob Proctorral, aki a Titok film kulcsszereplője. Megtudtam tőle a választ azokra a kérdésekre, ami téged is foglalkoztat. Részletes útmutatást kaptam ahhoz, hogyan lehetek sikeres, hogyan teljesülhet minden vágyam, hogy érhetem el a céljaimat. Te is akarod tudni mit tanultam meg tőle? Tovább »

Könyv ajánló mindenkinek!:)

Joe Vitale:A Kulcs

Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint
képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is?

A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani
és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak. Tovább »

"Titok a..." Tréning (Bob Proctor tartja!!!)

Információk:

Az élet értelme - Story Waters

Bámulatos vagy. Tovább »

1 év négy nap telt el

óra, idő, naptárA regisztrálásom óta. Régóta készülök írni nektek, de most jött el a pillanat. Amikor rátaláltam a Titokra, rögtön tudtam, hogy életem fordulóponthoz érkezett. A margitszigeti találkozó aztán maximálisan beteljesítette az érzést, hogy végre megtaláltam amit kerestem. Micsoda jó érzés volt személyesen találkozni!!!! :))
Aztán itt a fórumon nagyon sok segítséget kaptam, hogy megtaláljam a kulcsot "magamhoz". Meg is találtam, és Tovább »

Orin üzenete a káprázat elengedéséről

káprázatEz egy olyan beavatás, amely igen nagy hatással volt rám, mind mondanivalóját, mind erejét illetően. Hosszú, mint minden beavatás, viszont annál felemelőbb és felszabadítóbb. Kívánom, hogy Téged is kössön le és engedd, hogy munkáljon benned. Namaste

Mi a káprázat?

Erőteljes és hatékony módszert fogsz megtanulni azon ködök és párák szétoszlatására, amelyek körülvesznek téged és Tovább »

Mindig emlékezzetek, hogy a szeretet a kulcs.....

" Mindig emlékezzetek, hogy a Szeretet a kulcs kedveseim. A szeretet tár ki minden ajtót Önmagatokhoz, és a Szeretet megtestesülésén keresztül juthattok el a legmagasabb szintre a határtalan szellemi szabadsághoz. "
Adama Telos
Szeretettel:Évi


A szív a kulcs a teremtéshez.

Eddig abban a hitben éltünk, hogy vizualizálnunk kell azt, amit szeretnénk, és akkor bevonzzuk a dolgokat az életünkbe. Tévedtünk. Nem az elméből kell teremteni, szükség van a szívre is. Tovább »