elvárás

Banánhéjak - Mi az, amitől egy nőt a hideg ráz egy kapcsolatban?

Mostanában sokat foglalkozom a férfi-nő kapcsolattal, házassággal, boldogsággal. Tovább »

Aranyosi Éva: Legyél az apukám!

Kedves ismerőseim!

Szeretnék megosztani veletek egy cikket. A feleségem írta és néhány jó tanácsot tartalmaz leendő apukák számára.
Ha férfi vagy és előtted áll még az életnek ez a csodálatos pillanata, amikor apa lesz belőled, akkor szerintem érdemes fontolóra venni a cikkben olvasható gondolatokat. Ha az anyai szerepre készülsz, javaslom olvastasd el leendő pároddal, érdemes. Tovább »

Az elfogadás valódi művészete az elvárásokban rejlik!

Ezt a bejegyzést a "A vonzás törvényével nem tudod irányítani az életed, hiszen maga a törvény az irány" bejegyzés alapján írom. Tovább »

Álmaim megvalósulnak

Shakti, meghívó, festésMindig is szerettem rajzolni, csak azt mondták a szüleim, hogy válasszak olyan munkát, amiből meg tudok élni. "A szakma fontos. Aki nem dolgozik keményen, az nem keres sok pénzt." stb. Ismerősek ezek az önkorlátozó hirdelmek? Pedig csak mondta valaki, akinek ez volt a tapasztalata. De ez nem kell, hogy a te életed is legyen. Bár most nem erről akartam írni, mégis az én példám jó arra, hogy felnyissa a szemed, hogy mindig minden úgy van, ahogy gondolod. És ha "megetted" Tovább »

Megbántottság..

Kedveseim :-)

Néhány, elmúlt hetekben történt dolog elgondolkodtatott.
Kedvesem már írt nagyon fantasztikus cikkeket ezekről a témákról,mégis úgy érzem,ez ki kell jöjjön belőlem.
Nagyon kérlek Titeket,senki se vegye magára,ha olyasmit írok,ami nem esik jól valakinek,mert az én érzéseimet írom le.
Folyamatos változás az életem,életünk. Tovább »

Törvény, erkölcs, elvárás

Van egy problémám. Még mindig ugyanaz :-) Most másképp közelítem meg. Az a kérdésem, van e erkölcse a vonzás törvényének?

Sokan azt gondolják, hogy van. A szeretet, az elfogadás az alapja a vonzás törvényének. Az érzelmeid mutatják a helyes utat. Ha megfelel a gondolatod és lelki célod, akkor jóérzés tölt el, ha nem, akkor rossz (minden egyszerűsítés torzít, de most vállalom). Csak az érzéseidre kell figyelned. De ez nem erkölcs! Ez egy működési szabály. Mert törvénynek csak Tovább »