útmutatás

sos

Sziasztok
32-éves háromgyermek apja vagyok,Hevesmegyében élünk.Kérlek titeket,hogy segitsetek nekem.Münkanélküli tele adossággal,ebből akarok kiszabadulni,csak egy jó munkahely kellene.Eddig csak falakba ütköztem.Mit kellene tennem ahhoz,hogy ne a negativ dolgok történyenek velem,én az ellenkezőjét akarom!!!!!!Aki tud kérem segitsen

Indulás

Sziasztok !

Kíváncsi lennék mit javasoltok Ti, akik már használjátok egy ideje a Titok jótékony hatásait, milyen receptet adnátok nekem az induláshoz. Természetesen már volt a kezemben a könyv és olvastam is de nem volt meg az az igazi érzés amiről többen írtok, ami elindított Titeket az Úton. Tovább »

Oszd meg velem élményeidet, problémáidat!

Kedves Barátom!

Tudom, hogy az életben eligazodni, a tapasztalásainkat megélni nem mindig egyszerű. Magam is megéltem már ezt-azt, voltam nagyon mélyen lent, és nagyon magasan a fellegekben egyaránt.
Eddigi tapasztalásaim egyre inkább arra ösztönöznek, hogy valamiképpen megpróbáljak segíteni másoknak is eligazodni a gondolatok, az érzelmek és a tapasztalások sűrű erdejében.
Nem állítom, hogy én már mindent megtapasztaltam, amit csak tapasztalni akartam a múltban, vagy akarok tapasztalni most és a jövőben. Azt sem állítom, hogy "kulcsrakész" megoldást tudok adni életed megfejtéséhez és a problémáid megoldádásához. Tovább »

Fogadom . . .

Az a gondolat ugrott hirtelen az eszembe,hogy Vajon a fogadalmak Tudatosabbá tesznek-e?
Itt nem a másoknak tett ígéretre vagy fogadalomra gondolok.Nem is arra,amikor valaki újévkor megfogadja,hogy az új évben...
Mert mi is lehet a fogadalom?Valami féle eskütétel.Igaz?Vagy feltételekhez kötött vagy az által meghatározott cselekvés /és/vagy állapot?/. Tovább »

Belső Iránytű

iránytű"A szabadság nem az élet célja! Hanem az alapja. Következménye pedig a fejlődés. Életed célja pedig nem más, mint az öröm. Soha nem vágyaid konkrét megvalósulása a lényeg, hanem az, hogy hogyan érzed magad az adott pillanatban."
- Abraham -

Sokáig kétségbeesetten kerestem az Élet Értelmét. Hogy mi végre vagyok itt, mi az életfeladatom. Úgy gondoltam, ha erre rájövök és megértem, egyszeriben megváltozik és sokkal könnyebb lesz minden. Mert akkor már tudni fogom, merre tartok, és mit kell tennem, mi a dolgom. Hosszú-hosszú időt töltöttem ezzel a kereséssel. Tovább »