boldogság

Új Darnel Tréning - a 20. évi Jubileum!!!

Darnel tréning, jubileum, 20, boldogtalanságA Boldogtalanság szabályai - egy működő élet teremtésének titka
A lehető legjobb, amivel az Új Évedet indíthatod, hogy ez legyen az eddigi legjobb éved!

Természetes állapotunkban, mint emberi lények, boldogok vagyunk. A boldogtalanságunkért azonban keményen megdolgozunk. Kérlek ezt ne olvasd el vagy fennáll a veszély, hogy ezután mindent ilyen színben fogsz látni!

Az anyós vesz a vejének születésnapjára két nyakkendőt. Legközelebbi alkalommal a vej Tovább »

A boldogság nyomában

A boldogság nem égből pottyan. Nem adatik, és nem Fortuna műve. A boldogság egyszer csak megjelenik, átéljük, majd tovaillan. Nem tűzhetjük ki célként, hiszen a boldogság nem körülhatárolható, közvetlenül nem ellenőrizhető és nem megvásárolható állapot. Tovább »

A nagy terv

boldogság, nagy tervMár jó ideje tudom, hogy az élet amit megélek az valamilyen szinten egy terv része. Két éve tanulmányozom a múltamat, és teljesen világos számomra már hogy mi, mikor és miért történt. Kb. egy évvel ezelőtt raktam össze minden mozaikot. Amit megéltem, amit megtapasztaltam az mind, mind a saját fejlődésemet szolgálták. Azok a tragédiák és betegségek amiket tapasztaltam, mind arra az útra tereltek, ahol most tartok. Az én utam arról szól, hogy boldog legyek és szolgáljam az embereket a lehetőségeimhez mérten. Ahhoz hogy szolgálni tudjak, meg kellett találnom a saját boldogságomat. Azt a boldogságot, ami Tovább »

Boldog Új Esztendőt..

Drága Barátaim:-)

Kívánok mindenkinek olyan csodálatos Új Esztendőt,amilyet csak elképzelni képes Magának,
és Másoknak egyaránt!
Ma kaptam egy gyönyörűséges emailt,szeretném ide tenni Nektek:-))

Azt kivánom....Nektek és magamnak
Hogy legyen erőd akkor is szeretni, amikor úgy érzed csak Te, adsz. Tovább »

Boldogságüzenet

Üdvözlet! Tovább »

Szeretet

szeretetMinden ember vágyik a Boldogságra, a Harmóniára, hogy az életét minden szépségével együtt, önfeledt vidámsággal tudja megélni. De ahhoz, hogy így tudjunk élni, szükségünk van arra, hogy megtaláljuk a Belső Békénket.

De Milyen út is vezet a Belső Békéhez?
Hogyan találhatjuk meg? Tovább »

Lee Harris közvetítésének írott változata a Boldogságról

közvetítés, Lee Story, channelingAhogy a boldogság a szíved "üzemanyaga", úgy a boldogság az életed "üzemanyaga" is. Amikor boldog vagy és amikor nagyon magas szintre sikerült emelned az örömérzést legbelül, akkor a negatív energiák, és a negatív élmények nagyon nehezen érintenek meg. Amikor megtanultad hogy kell létrehozni és megtartani annyi boldogságot amennyiről beszélek, és ez az az út amelyen már jónéhányan átmentetek és úgy ismeritek, hogy az "ébredés" állapota, a "megvilágosodás", - csak hogy értsd - nem azt jelenti, hogy mindazok akik már ezt átélték olyan magasan "repülnek" állandóan, mint egy sárkányrepülő.
De ez azt jeleni, hogy van egy olyan szint ahova mások negatív energiája már nem tud eljutni, és rád hatni. Tovább »

Minden nélkül boldog

kirakatIgazi filozófus lévén, Szókratész szentül meg volt győződve arról, hogy a bölcs ember ösztönszerűleg igénytelen életet él. Ő maga még cipőt sem hordott, de ugyanakkor a piac szelleme sokszor rabul ejtette, és kiment, hogy gyönyörködjékaz árukban. Amikor egy barátja az iránt érdeklődött, hogy miért teszi ezt, Szókratész ezt válaszolta:

- Azért szeretek odamenni, mert ott Tovább »

Ajándékozás-mint szeretetnyelv

Igen ahogyan a címben is láthatod az ajándékozás is egy szeretnyelv(van több is összesen 5).
Ilyenkor karácsony közelettével mindenki arról beszél,hogy mennyi pénzt dobunk ki az ablakon de én ezt teljesen máshogy látom. Tovább »

A Boldogság választása

A Boldogság választásaVajon mi is a boldogság valójában? Sokan foglalkoztak már és foglalkoznak napjainkban is ezzel a kérdéssel, nem csak magánemberek, hanem orvosok, kutatók, tudósok, spirituális tanítókés vallási vezetők is.
Azt hiszem, amióta az ember két lábra állt és elkezdte az „ösztönein” kívül az intelligenciáját is használni, azóta merül fel újra meg újra a kérdés: „Mi a Boldogság?”.
Lélektani szempontból talán Dr. John A. Schindler fogalmazta meg a legpontosabban, szerinte a boldogság „Olyan lelki állapot, amikor a gondolataink Tovább »

Boldogságérzésem van

boldogságérzésNyáron Boldogságérzetem volt... folyamatosan! Olyan érzés, mint mikor szerelmes vagy, föld fölött lebegsz 6 láb magasan... Csak mosolyogtam és termeltem magamban azt a bizonyos "boldogsaghormont". Nem tudtam megmondani, hogy kibe vagyok szerelemes, mert éppen nem volt senki! Magam voltam!
Sokan azt gondolták, hogy elment az eszem. Pedig csak pont hogy megjott :-) Kutattam a választ, de igazán nem is voltam rá kíváncsi... És rájöttem a titokra egy napon! Tovább »

Gyere! Tegyél engem boldoggá!

tégy boldoggáTalán Te is elkövetted azt a hibát – amit én is -, hogy az itt leírtak szerint próbáltam mindent elkövetni azért, hogy aki a párom, boldog legyen mellettem. Aztán persze – mivel ez lehetetlen vállalkozás – idővel éreztem, hogy nem boldog, jöttek a kifogások, a hiányosságok fejemhez csapkodása… stb. És végül megállapítottam, hogy én egy szar nő vagyok, mert nem tudok boldoggá tenni egy férfit sem.

Mai tudásom és meggyőződésem alapján viszont teljesen másképp értelmezem mindezt. Tudom, hogy Tovább »

Csenge333"Leveles ládája"

Gyere mesélj! Figyelek Rád, bármi is foglalkoztat.Itt fontos vagy...
"Életünkben az események időrendi sorrendben történnek, ám aszerint, amit számunkra jelentenek, maguk alakítják rangsorukat felismeréseink szakadatlan folyamatában./E.W./
"Minden bennünk magunkban kezdődik,akkor is,ha a figyelmünket külső erők hívják fel rá."/W.B./

A TITOK - a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,
lelkes szívvel tovább élne.
Álmaink csodás virága
kinyílhatna, sosem félne.

Háttérbe húzódna zsenink. Tovább »

boldogság

A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.
Phyllis Diller