A TÖKÉLETES TÁRS BEVONZÁSA

Miért nem sikerül... a Vonzás Törvényének miértjei

Mindenki tapasztalta már, hogy milyen könnyű bevonzani az egyszerűbb dolgokat, és milyen lehetetlenség azokat, amiket igazán szeretnénk.

Láttuk a Titok című filmet, amiben elmagyarázzák, hogy mit hogyan csináljuk. De ez csak fél magyarázat, ami pont elég ahhoz, hogy mindig legyen parkolóhelyünk, vagy bevonzzuk a véletleneket.

Az igazán fontos dolgoknál meg sem közelíti a valóság, amit szeretnénk.. így viszont mi értelme a vonzásnak? Tovább »

Hol vagy nagy szerelem? (a tőkéletes pasi bevonzása)

Az hogy kivel kerülünk kapcsolatba nem véletlen,és az sem ki lesz a társunk,kedvesünk.
Nyilván érezzük hogy jó vele,együtt rezgünk,jó minden.
Aztán egyszer csak ki nőjük őt,legalábbis én így érzem,már eleget tanultam tőle,már nem jó,megyek tovább,röviden.

És amikor egyedül vagyok az is jó,ez is csak egy állapot.
De meddig vagyok egyedül? Tovább »

Drága Egyetlenem!

Sziasztok!

Ezt a posztot, nem könyvajánlónak szántam, csak volt benne egy rész, ami rendesen megfogott és gondoltam megosztom veletek...vegyétek vigyétek...

"Drága Egyetlenem!

Mindenki vágyik rá, hogy teljesen odaadhassa magát valakinek, hogy mély lelki kapcsolatban legyen egy másik emberrel, hogy valaki igazán és csakis őt szeresse, de én azt mondom: „Nem.” Tovább »

Egy új élet. :)

Újra itt vagyok, készen arra, hogy megosszam veletek az életem talán legnagyszerűbb élményét! Nem is olyan nagyon régen még azzal voltam elfoglalva, hogy visszavonzzam a régi kedvest. Mindeközben folyton jeleket kértem az Univerzumtól, hogy tényleg ezt kell-e tegyem (érdekes kettősség). Az iránymutatás egy olyan méretű lelki nyakonvágás képében érkezett, hogy majdnem belepusztultam. Tovább »

Teremtés

A NEMEK TÖRVÉNYE
Az univerzum törvénye szerint mindennek van férfi (yang) és női (yin) tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi és női energiákat meg tanulhatjuk úgy egyensúlyozni, hogy ez által mesterek és az Istenekkel egyenrangú igaz társteremtők legyünk.

Mit tegyek ??

Már 2 éve van egy srác akit nagyon szeretek de ő csak játszik az érzéseimmel !!Minden hétvégén szeretne tőlem valamit de én már ebbe belefáradtam nem tudom hogy hogy hóditsam meg mert eddig még nem történt velem ilyen !! Mindig veszekedünk de ennek ellenére is szeretem ! Tovább »

Ok az írásra - megkérdeztek, miért?

szex és titokHamarosan megjelenik könyved a „Szex és a Titok – Keribredso tudja…” címmel. Miért fogtál ebbe a kötetbe és pontosan mi köze a könyvednek a Titokhoz. Hiszen a Secret cím alatt futó gyakorlatilag optimista módszert szinte mindenki ismeri. Hogyan tudjuk ezt alkalmazni kapcsolatainkban?

Eleinte teljesen „önös” érdekek miatt kezdtem el a könyv írását. Úgymond a „fióknak.” Hogy miért? Mert hallottam egy nagyon jó módszerről a Titok kapcsán, és tudni akartam, működik-e. Ez pedig nem más, mint Tovább »

A Lista

A Lista Tovább »

A TÖKÉLETES TÁRS BEVONZÁSA

Sziasztok! Tovább »