belső

Vezettetés a belső hatodik érzéked segítségével

Mindez olyan egyszerű, hogy gyakran egyszeri alkalom elég ahhoz, hogy az emberek begyakorolják a hatodik érzék használatát, hogy általa tanácsokat kapjanak az égből személyes problémáik megoldására. Isten és az angyalok mindig melletted vannak, és folyamatosan áraszt­ják üzeneteiket, gyógymódjaikat és iránymutatásukat rád. Lehet, hogy tudtodon kívül visszautasítod ezeket az angyali üzeneteket különféle okokból, egy: egyszerűen meg sem hallod őket, és nem tudod, hogyan kell rájuk hangolódni. Kettő: saját érzelmi fájdalmaid, és zaklatottságod elfojtja az égi üzeneteket. Három: lehet, hogy nem szereted, ha megmondják neked, hogy mit csinálj, és ha Isten irányítása alatt állsz, úgy hogy nem veszel tudomást a javaslatról, még akkor sem, ha válaszként érkezik imáidra. Tovább »

Tükör 1. rész

Hogy is működik a tükör? Belenézünk és a saját képünk fordított mását látjuk benne. Mindig? Mindig. Igaz ugyan, hogy a tükör torzíthat, nagyíthat, kicsinyíthet, széthúzhat, vagy összenyomhat, de mindig az a mintája, aki vagy ami előtte áll.
Általános nézet „titok” körökben, hogy a külvilág a saját, belső világunk tükre. Mégis sokan harcba szállnak a saját tükörképükkel, ahelyett, hogy a mintát változtatnák. Tovább »

Kész vagyok

Egyszerűen már nem tudom mit tegyek. Tart 1,5 éve. Tele hazugsággal, tele szenvedéllyel, tele szeretettel és a végén iszonyatos nagy szerelemmel. A világ legdurvább háromszöge ez. Ő, L, és én! Nem tudom az egészet leírni, mert már a gondolatoktól is potyognak a könnyeim :( kész vagyok, mint a lecke. Egy 33 éves érett férfi, hogy a francba jut el idáig. Tovább »

Spirituális harcosok kiképzőtábora

békés harcos, a virág?Nos, mint minden bizonnyal mindenki számára érzékelhető, egy ideje elég erősen felkorbácsolódott a hangulat a portálon. Szerintem ez igen jó, mert végre azt látom, hogy kezdenek őszinték lenni azok, akik eddig valamilyen oknál fogva nem voltak. Tisztelet pedig kijár azoknak, akik már eddig is tiszta szívből, őszintén írtak. Elelmélkedtem azon, miért is rémlik fel bennem újra és újra az a gondolat, hogy kezd számomra mindez egy "spirituális kiképzőtáborra" hasonlítani. Valahogy itt nagyban zajlik az, amit olvashattunk a Békés harcos útja című, sokak által közkedvelt könyvecskében. Természetesen a nagyvilágban is a változások korát éljük, de itt sokkal dinamikusabban, erősebben nyilvánulnak meg az erők, mivel az internet lehetőséget ad arra, hogy anonim maradjon mindenki, aki akar. Tovább »

A Titok

Rhoda ByrneEgy újabb fordítással jövök ma, ezt a Titok hírlevélben kaptam nemrég: "Bármilyen érzések is vannak benne most éppen, azzal vonzod a holnapot.
Az aggodalommal még több aggodalmat vonzol. Idegesség még több idegességet. A boldogtalanság még több boldogtalanságot vonz. Az elégedetlenség pedig még több elégedetlenséget. De ugyanígy: az öröm még több örömet vonz. A boldogság Tovább »

Belső dialógus

belső dialógusKemény téma! A napokban több jelet is észrevettem, többféle inger is ért, kaptam inspiráló mondatokat indirekt, és kaptam konkrét "felszólítást", kérést direkt is, hogy írjak ilyen témáról. Hát nem könnyű, de megírom erről is az elmélkedésem. Ebből mi sül ki.............? Na, meglátjuk. A napokban több írást is láttam amik hasonló- , vagy ezzel a témával foglalkoztak. Lejegyzem az én "verzióm", közzé teszem az én meglátásomat ezzel kapcsolatban. Nem fogok minden kérdésre választ adni, sőt!!!! Szerintem inkább újabb kérdések fognak felmerülni az írásom után. Az meg végülis jó. Ugye....??? Szerintem igen! Mert tovább lendítik a gondolkozást az adott témával kapcsolatban, újabb kérdéseket vethet fel az emberekben, és válaszok is előkerülhetnek....... Minden kérdésre, minden válasz bennünk van. Minden bennünk van! Tovább »

Újra itt...

Először is köszönöm a méltató sorokat az előző bejegyzéseimhez, valamint a megkereséseket, hogy írjak újabb "gondolatokat" ezen a csodálatos oldalon! Tovább »

Belső hang vagy belső bohóc?

belső bohócAzt hiszem, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a sok ezoterikus könyv, önismereti tanfolyam ugyan ad egy „aha” élményt, s valahol értem és tudom is min kellene változtatni, a gyakorlatban azonban mégsem működik. Valójában ki az aki, felel arra a kérdésre, hogy mi is az, amit valójában akarok? A belső hangunk? A belső bohócunk? Hogyan lehet tisztán és őszintén leírni a vágyunk, amikor feldolgozatlan sebeink vannak, amik néha észrevétlenül újra és újra előbukkannak, a félelmeink, a kétségeink, amik gátat szabnak? Hogyan lehet azt a falat összetörni, amit az évek során magam köré építettem? Tovább »

Szeretettel

üdvözlök mindenkit. Már nagyon rég jártam itt, illetve leginkább csak olvastalak benneteket, amikor akadt egy kis időm. Most azonban van egy fontos kérdésem: részt vett-e valaki közületek belső utazáson? és ha igen, leírná nekem a tapasztalatát?

Köszönettel és szeretettel Eni

Címkék: