újrakezdés

Gondolatok a nyári felújítás közben..

Pár nappal ezelőtt, ha leültem volna írni a sikereimről akkor csupán három pontot tettem volna.
Összeomlott az Életem. Nem, nemcsak a tető szakadt be, a falak porladoztak. Úgy egészen, tudod. Jött egy Ciklon és lesöpörte mindazt,
amit addig építettem. Utána maradt a szűz talaj. Vagyis nem tudom mennyire mondható annak, mert pár hónappal ezelőtt -egész pontosan fél éve- leégett Tovább »

Pillangóvarázs

…pörög, forog, vetekszik egymással, elmélázik némely, újra sprintel, lefáraszt, elbágyaszt, felpörget, új erőt ad, megríkat, mosolyra fakaszt, makacskodik, simogat, aggódik, jövőbe kukucskál, múltba réved, rácsodálkozik, zsörtölődik, hálát ad…

Ó…..csupán a gondolataimat próbálom leírni…

Próbálom őket keretek közé szorítani (micsoda balgaság), de olyanok, mint a gazda, a szabadság, a tágas, falak nélküli végtelen után szomjaznak. Tovább »

Visszaköszön

Ma megint lezárul egy fejezet, egy része. Döntöttem úgy, hogy nem volt biztosíték mögöttem. A lépés egy ideje érlelődött bennem, aztán sok kis apró mozzanat előre vitte a lábam. Érdekes érzés volt. Ma, amikor mindenki természetesen a biztonságra, a biztosra törekszik, elég merész gondolat volt, hogy megtegyem.

De szükségét éreztem. Persze nem vártam a sült galambot, és két irányba próbálkoztam tovább. Tovább »

Mit tegyek? (KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!) </3

Az előző bejegyzésembe leírtam, hogy miként szakítottunk a volt barátommal és, hogy hogyan viselkedik/viselkedünk. ()
Az esetünk nehéz. Osztálytársak vagyunk. (gimnázium 1.)
Igen tudom aranyszabály "osztálytárssal tilos". Tovább »

Itt a vég! - érzés a párkapcsolatban, és a megoldása

A hit és a bizalom egy igazi szerelmi kapcsolat alapja. A szerelem nem elég, az csak a kezdet. Ahhoz hogy működjön, jó alap kell.
Legfontosabb a HIT ereje, hogy amit a másik mond, az úgy van (pl. szeretlek). Ebből adódik a BIZALOM ereje, hogy a másikért tudom, hogy tűzbe tehetem a kezem. Ez a tégla és a habarcs, ami összetart egy szerelmi kapcsolatot. Ha ez megvan, minden más csak gyerekjáték. Minden problémát könnyű megoldani, mert ott a tudat, hogy a másik szeret. Tovább »

Rajta

Azt írja Secret Admin, hogy Húsvét az újrakezdés lehetőségét hordozza magában. Tovább »

Szeretve lenni nagyon szerencsés dolog:)

Sziasztok!

Néhány perce regisztráltam az oldalra, megszeretném osztani veletek az örömömet és a bánatomat is. Tovább »

újrakezdés

Szakítás utáni elengedés, pozitív gondolatok, bevonzás...

Újrakezdés egy kis megingással

Jó reggelt mindenkinek...a történetemet mindenki ismerheti, aki beleolvasott feljegyzéseimbe.
Egy fiatal, 30 éveihez közeledő kissé naív, de őszinte csajról van szó, aki belecsöppent a budapesti forgatagba és a legutóbbi szakítás után nem találja a helyét.

A tervem: úgy újrakezdeni, hogy minél kevesebb ideig fájjon...ez nem egyszerű, de megoldható. Programokkal és egy kis agymosással. Tovább »

Agyafúrt Univerzum, azaz biztos, hogy mindent a pénz old meg?

új fürdőszobaMit csinálnál, ha a 2010-es év úgy köszöntene rád, hogy hazaérve az ünnepi tűzijátékról, a lakásodban hat tűzoltó mentené éppen az értékeidet, mert a szembe szomszédod félrement rakétája betörve az ablakot éppen hatalmas pusztítást végezne a fürdőszobádban?
Mire gondolnál?
Arra, hogy micsoda szerencsétlenség vagy arra, hogy micsoda szerencse?
Na jó, legyünk igazságosak. Legelőször arra, hogy micsoda szerencsétlenség, kis idő elteltével pedig rájöhetsz, hogy Tovább »

Bärbel Mohr a visszavonzásról

Barbel MohrA kedvenc írom az utóbbi időben Bärbel Mohr. Nagyon szeretem a német hölgy könyveit, nemcsak, mert kicsit hasonlónak érzem őt magamhoz, de azért is, mert könnyed és humoros. Nem misztifikálja túl a vonzás törvényét és nem is rejti véka alá a véleményét.
Látom mennyien foglalkoztok több kevesebb sikerrel a visszavonzással. Ezért most begépelem Nektek az írónő frissen megjelent "Jobb kettesben! Avagy hogyan találjuk meg az igazit?" című könyvéből "Érdemes "visszakérni" az exet?" című fejezetet, ami szerintem a csúcs eddig, amit erről a témáról olvastam. Tovább »

Újra?

visszavonzás, újraMár régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy regisztráljak ide, mert sokat olvastam az oldalt. Van itt szó minden féléről és még több szó a szerelemről, annak elvesztéséről, párunk visszavonzásáról. Ehhez szeretnék hozzáfűzni pár szót. Ha egy kapcsolat felbomlik, vagy bomlófélben van, az ugye nem egy nagy gyönyörűség egyik fél részéről sem, mert az egyik az elvesztés fájdalmával, a másik pedig a sajnálattal küzd, hogy "jajj, mi lesz vele, ha elhagyom".
Sokan házasságban élnek és ott is előfordul, hogy válással végződik, de addig, amíg a döntés vagy egyik, vagy másik fél részéről megszületik sok-sok veszekedés, vívódás, esetleg ígérgetés, hamis eskük követik egymást. Az emberek félnek az újtól, a mástól és esetleg az egyedül léttől.
Itt jön a vonzás törvénye, Tovább »

Csodálatos üveggolyók

A fiú egyik délután találkozott a varázsló hírében álló öregemberrel.Az öreg persze nem volt igazán varázsló,de
kétségtelenül nagyon ügyes volt kora ellenére,s különösen érdekes játékot tudott kitalálni a gyerekek és fiatalok számára.
-Hoztam neked egy kitűnő játékot- mondta az öreg a fiúnak-nagyon szép és könnyen meg lehet tanulni. Tovább »

A régi szerelmed, aki mégis ÚJ... avagy Micsoda nő a valóságban :) NEGYEDIK RÉSZ

Miután a Nagy Ő-m, nem tudott eljönni a megbeszélt újra-első találkozónkra, lebetegedett. Így sajnos egész héten nem tudtuk azt bepótolni.
Én eljutottam arra a szintre, hogy imádom az e-mailjeit, sms-eit... de már nem emlékszem a hangjára, az érintésére, a csókjára, az ölelésére és, ami a számomra a legfontosabb... az illatára... Tovább »

Diploma nélkül

Egyetemista vagyok, voltam. Máig. Matek tanárnak tanultam. Szerettem volna tanár lenni,de nem tudtam végigjárni. 4 évet töltöttem el. Most úgy tűnik, hogy lébecolással. Sokat tanultam ugyan, de most hirtelen szertefoszlott minden.
Nem biztos hogy el akartam végezni ezt a szakot. De már nem vagyok benne biztos. Tovább »