az én teremtésem

Az ingyenbuli

karszalagEngedjétek meg, hogy megosszak veletek egy sikerélményt! Van, hogy a teremtés heteket, hónapokat vesz igénybe, vagy viszont, hogy pár másodpercet! :) A következő történt velem a hétvégén:
Nagyon szeretek bulizni, jönni-menni, barátokkal lenni. Történt ez ezen a hétvégén is, ám sajna mostanában túlköltekeztem, így spórolnom kellett egy kicsit, de mégse volt kedvem otthon ülni. A barátnőmmel ezért megbeszéltük, hogy Tovább »

Eddigi teremtéseim. Most akkor ez működik? Túl sok a véletlen...

eddigi teremtéseimElhatároztam, hogy blogot fogok írni arról, mit teszek, mit érzek, mit gondolok. És leírom azt is, hogy mi történt velem. Így bárki szabadon eldöntheti, igaz(-nak érzi)-e ennek a bizonyos Vonzás Törvényének a létjogosultságát.

Hadd üdvözöljek mindenkit, aki rákattintott a postomra. :)
Hiszem, hogy se én, se Te nem véletlenül találtál ide. Hiszem, hogy nem véletlenül akadtam rá egy könyvre, aztán a "hívő" emberekre, az új munkámra, és végül a filmre, amit az új főnökömtől kaptam. (A Titok:) Tovább »

Az én teremtésem

Van egy kis vállalkozásom, siküveg forgalmazással foglalkozom. Sajnos az utóbbi években egyre nehezebb talpon maradni, az idei év pedig kimondottan nehéz. Nálunk a szezon szeptembertől decemberig tart, ami az idén nem hozta a várt eredményt. Tovább »