katalógus

Álomkatalógus - hogy felébredj!

Nagy örömmel tapasztaltuk, mennyire szeretitek Mátrai Vanda könyvét, amiről már kétszer is hírt adtunk itt a thesecret.hu-n. Az élelmiszermérnökből lett íróról, és életének vargabetűiről ITT olvashatsz egy korábbi interjút.

A történet amit leírt, megváltoztatja az olvasó hozzáállását egy sarkalatos kérdésben. Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett. Hogy ne a félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Tovább »

Az Univerzum nem "katalógus" - avagy a TITOK könyv tévedése?

KatalógusA méltán híres Titok könyv bizonyos apró, de félrevezető, nagyon merész megjegyzéséről van most szó.

"Ez valójában nagyon jó móka. Az univerzum a Te katalógusod. Leülsz, végigböngészed, és azt mondod: „Egy ilyen tapasztalatot szeretnék magamnak, és egy ilyen terméket, sőt egy ilyen embert is.” Te vagy az, aki leadod a rendelést. Ilyen egyszerű." Dr. Joe Vitale

Lelkünk az Univerzum, a Mindenség láthatatlan szálával kapcsolódik. Hiába keressük a különbféle módszerekben, technikákban, egyensúlyunk, önismeretünk megoldásait, ha ezt a láthatatlan szálat elvágjuk - ahogy ez Dr. Joe Vitale által mondottakban ez megtörtént - az Éltető áramlástól vágjuk el magunkat és lelkünket Éltető táplálékától fosztjuk meg. Tovább »