pihenés

Időgazdálkodás "nagy" átverése!

Milyen sokan rohangálnak, szeretnének minél több feladatot megoldani ugyanazon idő alatt. Fontossági sorrendet állítanak fel és összezsúfolják a mindennapokat. Csinálnak, csinálnak megállás nélkül, kifulladásig. Az idő "statikus" mindenkinek ugyanannyi van belőle. Egy nap 24 órából áll, viszont van amikor 50 óra is kevés lenne. Tovább »

Mai nap

Nehezkes volt ez a mai nap...suliprogram(marc.15. miatt) csaszkalas a hidegben Pesten...utana irany haza,elore elterveztuk a barataimmal a penteki programot..egy kis mozi es beules egy belvarosi kavezoba ...elkapott egy "nem erdekel senki es semmi" szindroma...lemondtam az egeszet..es itthon ultem egesz delutan,persze mindenki elment ide-oda,es termeszetesen en magamra maradtam! Tovább »

BOLERO EST

Kedves "Társaim"!

Januárban írtam egy elkeseredett bejegyzést és a segítségeteket kértem - a balett együttes előadására (Magyar BalettSzínház, melynek az "anyukája és színházi struktúrája" vagyok) a jegyek elég gyatrán fogytak és reménykedtem (minden követ megmozgatva), hogy talán Ti is a segítseégemre tudtok lenni ennek orvoslásában. Tovább »

Drága Kedves,Ismerős és Ismeretlen Barátaim:-))

Délután folyamán elutazom Kedvesemmel, és vidéken töltjük a hétvégét családi körben,meg gyönyörű két Angyalkánkkal.
Kívánok mindenkinek fantasztikus tavaszi hétvégét,nagyon finom kalácsot,sonkát,tojást,kinek mit szeret.:-))
Kívánok sok-sok pihenést,szerető ölelést,napsütést,nyíló jácintot,tulipánt,és amit csak elképzel a szív. Tovább »