hang

Pogányság őseink korában és jelenlegi életünkben.

Meglátásaimról szól eme iromány, hogy igazak-é majd mások eldöntik.... Tovább »

Hang és a tobozmirigy

Igen régóta akartam írni egy dologról de nem tudtam semmihez sem társítani, sokadjára olvasott dolgokban vélem felfedezni ez pedig a tobozmirigy hangokkal való aktiválása, azt hogy igaz lenne fogalmam sincs. Tovább »

HANG-erő

A HANG ereje

Véleményem szerint megtapasztalható az, amikor a "hanggal" jut el energia hozzánk. Nem számítanak a körülmények, a mondanivaló, csupán a tiszta érzet, amelyet a hang kelt életre szívünkben, lelkünkben. Furcsa, hiszen általában azt hisszük, ami a "felszínen" van. Csodálatos más szemünket kinyitni, tisztán érzékelni. Köszönöm! *

"Az Ókorban még teljesen tudatában voltak annak, hogy minden energia. Tovább »

Címkék:

MEGHÍVÓ: Rendkívüli Hahota Jóga foglalkozás a Szemlő-hegyi-barlangban

Aranyosi Ervin: Gong és Nevetés a barlangban

A természetnek lágy ölén.
egy barlang mélye vár reád.
Egy csodás megtapasztalás,
hol elcsendesül a világ.

Egy percbe süllyed az idő.
Eggyé válik a hang, s a csend.
összeolvad a múlt, s jövő,
az odafent, s az idelent.

A komolyság, s a nevetés,
a valóság, s az álmaink.
Elcsendesül a szívverés,
s a tükörképed rád kacsint. Tovább »

Hanggal és szívvel gyógyít a Neo énekesnője

Egy érdekes hír, gondoltam megosztom veletek:

"Hodosi Enikő immár hét éve énekese és alkotó tagja a Neo zenekarnak, ám a gyógyítást tartja igazi küldetésének, jelenleg pedig egy hanggyógyászati albumon dolgozik. Közben bejutott a Beck’s Different by Choice Award példaképkereső kampány második fordulójába."

Folytatás itt:

A.

A hang varázsa

hangVannak emberek - mindenki tapasztalhatta már életében -, akiknek hangjában különös varázs cseng, mely mindenkit egy csapásra meghódít. Kétségtelen, hogy a hang kellemes csengése bizonyos fokig születési adottság. A jóga azonban azt tartja, hogy kellõ gyakorlottal még a természettõl fogva szintelen hangot is kellemes csengésûvé lehet tenni. Erre Nyugaton is elég példa akadt; gondoljunk csak Demosthenes közmondássá vált esetére. Mindenkinek szép és szuggesztív hangja lehet, ha világosan és értelmesen beszél, s - ami a legfontosabb Tovább »

A kis Connie Talbot

Már volt fenn az oldalon, de az a véleményem, hogy ezt a videót nagyon sokaknak látnia kell! Nekem minden alkalommal borsózik a hátam, amikor megnézem!

Gyönyörű!!!

Szeretettel:

C.

Egyazon Tűznek sok-sok táncoló lángnyelve vagyunk!

Mert most jött el az a pillanat. Mert sok, sok pillanat van, mikor megáll az idő, s az ember csak lebeg a térben a végtelenség időtlenségében, s ÉREZ...ÉREZ... Nincsenek térbeli határok, olyan közel lehetsz hozzám hogy a lélekzeted hallom, a szívdobogásod érzem,igen, s a ritmusban máris együtt lüktet a vér... A TÁNC. Szentség. Tovább »

Belső hang vagy belső bohóc?

belső bohócAzt hiszem, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a sok ezoterikus könyv, önismereti tanfolyam ugyan ad egy „aha” élményt, s valahol értem és tudom is min kellene változtatni, a gyakorlatban azonban mégsem működik. Valójában ki az aki, felel arra a kérdésre, hogy mi is az, amit valójában akarok? A belső hangunk? A belső bohócunk? Hogyan lehet tisztán és őszintén leírni a vágyunk, amikor feldolgozatlan sebeink vannak, amik néha észrevétlenül újra és újra előbukkannak, a félelmeink, a kétségeink, amik gátat szabnak? Hogyan lehet azt a falat összetörni, amit az évek során magam köré építettem? Tovább »

Gyógyító Hangok

gongFürdés a Gongban: Ismét Magyarországon! TOMASZ CZARTORYSKI (Lengyelország) az EURÓPAI HANGMASSZŐR SZÖVETSÉG ELNÖKE
Közreműködik: BERGERNÉ WILK HALINA (tolmács, gongmester)

Szeretettel meghívjuk Önöket a Táncsics Mihály Művelődési Házba (1238 Budapest, Grassalkovich u. 122.) 2008. április 17-én csütörtökön, 18 órai kezdettel tartandó gong, tibeti tál, kristálytál és más ősi hangszerek relaxációs, gyógyító jellegű koncertjére. 5000 évvel ezelőtt az emberiség által használt hangok ma is hatással vannak Tovább »

Címkék: