határtalan

Varázsceruza

Mindened meg lehet most. Minden. Korlátok nélkül. Határok nélkül.

Kezedben a Varázsceruza. Önmagad. És a benned lévő csoda. Csoda? Önmagában nem csoda. Csak önmaga. Mellyel mindent elérhetsz. Önazonosság. A szíved hangja. Igazi önvalód, korlátok nélkül. Határtalan és mindent megteremthet. Belső békét, boldogságot, egészséget, gazdagságot, jólétet, bármit. Tovább »

Határtalan szárnyalás

Minden van és mindened meg van, amit akarsz. Minden! Határtalanul! Még nem látod? Nem ezt tapasztaltad? Ennek oka, hogy másik síkon is léteznek dolgok. Csak rajtad áll, mik jelennek meg számodra a fizikai síkon. Egyedül rajtad, csakis rajtad. Vedd észre, hogy csak Te teheted rosszabbá, vagy jobbá fizikai életed tapasztalatait. Te döntesz, Tiéd a felelősség. Te alakítod életed, Te teremted meg tapasztalataid. Hogyan érheted el, hogy a fizikai síkon megjelenjenek az általad áhított dolgok? Elfogadással. Tovább »

Mi végre állítottam kerítést?

kerítésNéha felsejlik előttem az a világ, ahol szívünk határtalanná válik és nem csak a testünkhöz kötődnek majd érzéseink hanem mindenhez, ami körülvesz bennünket... Ilyenkor egy egy pillanatra kiszökik lelkem a szabadba. Kiterjed oda is, ahova testem érzékelései nem hatnak. A börtön falán kialakul egy aprócska rés, amin keresztül érintkezhetek a határtalannal. Mintha egy magas hegységbeli aprócska csőszkunyhóban volnék ahonnan pillanatokra ugyan de kimerészkedek, a földre amit őrzök. Erről a földről pedig kitekintek a fakerítésen túlra, a hegytetőre és a távolabbi kék hegyekre, mély völgyekre. Ilyenkor megértem hogy nincs mitől féltenem a kertemet, házamat. Mert egyedül áll az én házam és az én földem a határtalan tájban. Tovább »