Magyar

Határkerülés Dobogókőn, Húsvét vasárnap

A Szent Korona - Szent határ elv mentén, a régi hagyományt felelevenítve (amely Erdélyben még élő szokás), immáron 7. alkalommal, határkerülés szert tartunk.

Szervusz!

Az idei évben, április 5-én 7. alkalommal is megtartjuk a Határkerülés szert.

(További gondolatok a szellemi háttérhez:
) Tovább »

Téli forralt bor fesztivál & kézműves magyar ízek országos szabadtéri nagyvására

Hazai pálya, hazai élelmiszerek :)
sajtok, bor, pálinka, mézeskalács, csokoládé, húskészítmények, gyümölcslevek, lekvárok, méhészeti termékek, sör, 13 féle helyben sütött házi rétes, ......

November 23- 25.

Zene! :))

Hely

Örkény
Hungary

Szenvedély - erő

Érdekes felvetés a szenvedély vizsgálata. Nem is gondolunk bele, igazán, hiszen például én nem is nagyon használom a kifejezést. Ennek ellenére nagyon fontos dolgok állapíthatóak meg általa.

Kezdjük magával a szóval. SZENVED-ély. Jól látszik, valami olyanról beszélünk, amelyben szerepet játszik a szenvedés. De vajon hogyan. Vajon mi okozza a szenvedést? Tovább »

Magyarország felemelkedik

Magyarország felemelkedik

Ha megérted a folyamatot,világossá válik,hogy minden okkal történik,még akkor ha kicsit fáj:)

Címkék:

Kozma Szilárd: Nagy Attila Puli spirituális tévedése és gonoszkodása

Puli sors-tévesztésének és sorozatos vétkezésének a metafizikai okai. - I. rész:

A magát valamiért Pulinak és anarchista prófétának nevező, polgárilag amúgy Nagy Attila nevű, misztikus internet-banditának, és ezen a, szerinte: „vallásos” hivatkozási (erkölcsi...) alapon, egyelőre még internet szerte „szabadon” bűnöző, személyiség-rágalmazónak és nemzetárulónak (Többek között: Tőkés László Európai Uniós Parlamenti alelnök, Farkas Árpád költő és főszerkesztő, Szylveszter Lajos újságíró és műkritikus, művelődéstörténész, György Attila fiatal író, Morvai Krisztina Európai Uniós Parlamenti képviselő, Németh Zsolt, Vona Gábor, Lázár János, Navracsics Tibor Magyarországi Parlamenti képviselők, kormánypolitikusok, Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, na meg nem utolsó sorban, sőt az utóbbi időben egyre kiemeltebben és egyre durvábban az 1969-ben elhunyt Hamvas Béla kiváló író és metafizikus, valamint szerénységem tartozunk a Nagy Puli Attila rágalmazottjai és mocskoltjai közé.), a megveszekedett írástudói bűnözése, egy fatális misztikus tévedéséből és ez a misztikus tévedése viszont, a sorozatos és egyre nagyobb írástudói vétkeiből következik. Tovább »

Nekem lőttek

Dankó István és Keresztes Gábor kisjátékfilmje:

Nekem lőttek

Jó példa a negatív vonzásra. :)))

"aki negatív az bevonzza a rossz dolgokat..."

Nézz a tükörbe

Végre egy igazi magyar vonzás dal!
Ajánlom mindenkinek sok szeretettel!

Caramel Nézz a tükörbe

A magyar nyelvről. Híres emberek vélekedései. Tanulságos a ma embere számára is.

Teller Ede atomfizikus halála előtt pár évvel ezt mondta Pakson:
"Új jeles felfedezésem, miszerint egy nyelv van, s AZ a Magyar." (Mai Nap, Budapest, 1991. 9.)
Olvassátok és járjon át benneteket is a büszkeség, hogy a magyart mondhatjátok anyanyelveteknek!

Gyimóthy Gábor : Nyelvlecke Tovább »

Tarka Magyar - Felvonulás!

Tarka Magyar

Tarka Magyar

Tarka MagyarDrága MoMoMo tagok és Teremtő társaim :)
Mozgalmunk kapott egy meghívót a Tarka Magyar civil kezdeményezésű megmozdulás sajtótájékoztatójára. Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4-re az Erőszakmentesség Világnapjához kapcsolódóan meghirdetett békés vonulásukra, az Andrássy útra és a Hősök terére.
Secret Adminnal részt vettünk a tájékoztatón, és örömmel tapasztaltuk, hogy a tájékoztatón pozitív gondolatokkal és hozzáállással kívánják Tovább »

Lee és Story magyaroknak szánt üzenete

Lee és Story magyaroknak szánt üzeneteMár nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek. Ez az első alkalom, hogy Magyarországra látogatunk, így energetikai szempontból is most fogunk először az országgal és az emberekkel találkozni. A Szív és az Erő energiáját erősnek érezzük Magyarországon. Mindkét energia egyre növekszik bennetek, és ez az elkövetkező években is folytatódni fog. 2008 eddig is különleges év volt, a gyógyulásban és fejlődésben mindannyiunk számára elérhető transzformáló erők miatt.
Story és én a munkánk során nagyon szoros kapcsolatba kerülünk a jelenleg érezhető energiákkal illetve azoknak a résztvevőknek az energiájával, akikkel a szemináriumok során dolgozunk. Tehát októberben a gyors változásokat hozó erőkre támaszkodva megkönnyítjük a gyógyító folyamatokat azokon a területeken, amelyek Tovább »

Látomás a Magyarság feltámadásáról

látomás a magyarságrólNagyon régóta bennünk él ez a vágy. Nem csak bennem. Hogy újra szép lesz. Méltó régi, nagy híréhez. Hogy újra életre kelnek a hősök. Bennünk. Mindannyiunkban. Mit tehetünk ezért a mindennapokban, ez a kérdés. Hogyan csináljuk? Emlékezni kell... de nem csak nagy szavak kellenek és ritka pillanatok, felvillanások...Hogyan építsük be mindennapjainkba ezt a tudatosságot, ezt az útmutatást? Hogyan adjunk gyermekeinknek hőslelket, ha magunknak sincs, ha mi is gyarló hétköznapi csetlő-botló emberek vagyunk? Tovább »

Annyi Szépség vár...

Mivel mi Magyarok vagyunk és szeretünk mosolyogni....egy vidám dal, ami mindíg jókedvre derít!

Szívem ne félj,ha lassan közelít a tél.
Az élet álom és majd egyszer úgy is véget ér.
Szép volt a nyár,hát róla lemondani kár.
Hisz annyi szépség vár még az életünk során.
Száz nyár mint gyertya fénye lobban el. Tovább »

Feltámadás

Egy kis érdekesség:)

Ma is különleges vendégem volt. Ballavári Timi, aki Sai Babánál volt interjún. Tovább »

Címkék: