csoport

Megszüntettem kedves Titok tudó, keresők

Sok beszéd, és magyarázkodás helyett:

‎"Nem számíthatsz arra, hogy akad egyetlen ember is a világban, aki szavad és a cselekedeted pontosan úgy érti majd meg, és úgy fogja fel, úgy tudja magyarázni, ahogyan te azt elgondoltad. Mindig te tudod csak, mit akartál igazán. Tovább »

EMBERISÉG Csoport a Secret oldalon is. Bárki csatlakozhat:)

Az Emberiség Magyarországi Csoportról röviden: egy olyan nemes célú megmozdulás ez, amelyhez bárki büszkén adhatja magát. Spirituális ébredés van szerte a bolygón. Az a honlap is ezt példázza. Javaslom nézzétek meg, és akár itt is erősíthetjük egymást:)

Átlagembereknek való spirituális mozgalom. Tovább »

Virágzás Ünnep

Virágzás Ünnepet tervezek! Szükség van saját ünnepekre, s én úgy döntöttem, hogy a tavaszi, újjászületés energiákra építve Virágzás Ünnepet tartok. Mit gondoltok lehet ereje egy ilyen csak a csoportomra tervezett teremtés ünnepnek, vagy csak én gondolom, hogy ez egy jó dolog? Tovább »

Mesebeli jóbarátok

barátságAmikor elkezdtem rövid életű foglalkozásom a magyarországi ezo élettel, mindenhol azt mondták az "okosok", hogy "fel kell arra készülni, hogy megváltoznak az emberi kapcsolataim", mert az őrületesen magas "rezgésszintem" már csak a többi vibrátort vonzza majd be, és a régi kapcsolataim esetlegesen nem tudják majdan követni szemkápráztató vibrálásomat. (Na, jó nem egészen így fogalmaztak, de a REZGÉSSZINT szó mindig helyet kapott a szövegükben.)
Telt-múlt az idő, és valahogy én az ezo csoportokba nem voltam képes beilleszkedni, holott Tovább »

KRYON-RÓL

Amióta fénymunkásként tevékenykedek számtalan pozitív dolgot, embert vonzottam be az életembe.
Néhány éve ismerkedtem meg Kryonnal, akinek több beavatásán is résztvettem, ahol nyilvánvalóan gyógyított és képzett.

Hogy ki Kryon? Ha néhány mondatban kellene Róla beszélni: Tovább »