gyógyítás

Lélekszerelő Oskola III.

Minden igyekezetünk ellenére átkerült az Oskola ebbe a későbbi időpontba.

Kezdés: február 28-án.

Kedvcsináló:

(ez egy sorozat, a többi is megtalálható, itt)

A bejelentkező: Tovább »

III. Lélekszerelő Oskola

Az idén, harmadik alkalommal indul el a Lélekszerelő Oskola. Célom, hogy az általam felhalmozott tudást megosszam, megtanítsam. Gondolkodásmódot és sok módszert adok át, amelyek arra is alkalmassá tesznek, hogy idővel segítőként is dolgozzhass. Igen, kollégákat is keresek ezen a módon. Szóval, ha érdekel, jelentkezz emilben itt a lelekszerelo@gmail.com címen is. Tovább »

A Szűz karmával született személyek tudattalan képzeletvilágának a feloldandó zavarai

Kozma Szilárd karma és családasztrológus:

A negatívan fényszögelt Szűz nappal, valamint a Szűzben álló Lilithel,
vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek baleseti- és betegséghajlamai,
jellegzetes betegségeiknek és baleseteinek az igazi, kauzális okai. Tovább »

Theta Gyógyítás

Amikor a Tudomány és a Spiritualitás találkozik

A Gyógyitó jelenségnél láthatjuk, hogy két jelenséget vesz figyelembe. Először is Faraday Első Törvénye (Faraday elektrolízis törvényei mennyiségi összefüggések, amelyek Michael Faraday 1834-ben publikált elektrokémiai kutatásain alapulnak.):

Minden személy testében elektromos aktivitás zajlik. Faraday törvénye kimondja, hogy Tovább »

Címkék:

Leendő gyógyítóknak

Az asztrológia, a feng-shui, a természetgyógyászat, a jóslás, stb., a spiritualitás művelői viszont alkalmazzák ezeket a törvényszerűségeket annyi különbséggel, hogy ők nem a technikai civilizáció által vallott irányban haladnak. A másik nagy különbség, hogy ők ismerik a karma törvényét, ami a fő logikai algoritmusa ennek a rendszernek. Ez lényegében a hatás-ellenhatás törvénye. Tovább »

Címkék:

Kvantumgyógyítás a teremtés, vagyis a titok a vonzás törvényéhez I.

QUANTUM: mennyiség

Az esetek bizonyítják, hogy az elme képes elég mélyre hatolni ahhoz, hogy a testet meghatározó alapvető mintákat is megváltoztatás úgymond képes a hibákat is elhárítani a tervrajzról és elpusztítani bármilyen, a vázlatot eltorzító betegséget.

Az ősi indiai orvosok egyben bölcsek is voltak, és azt az alapvető hitet vallották, hogy a test tudatosságból áll. Tovább »

Gyógyító energia és információ az Akasából

Ezt a módszert kipróbáltam, bámulatos eredményeket elérve kutyákon. Ember gyógyításáról az a véleményem, hogy maga a test meggyógyítása, az energetikai rész javítása, feltöltése átmeneti eredményt ad csupán, lyukas korsóba víz öntögetése, ha a lelki ok kioldása elmarad.

Az állati és az emberi szervezet egy tökéletes önszabályozó és öngyógyító rendszer, viszont a lelki feladatnak, az életútnak alá van rendelve. Mit jelent ez a kutyák esetében? Tovább »

Új Meghívó Hahota Jógára, Gong és Hangtál meditációra a Szemlő-hegyi-barlangba

Szeretettel meghívunk egy különleges helyszínre, ahol egy rendkívüli élményben lehet részed. Akik legutóbb itt jártak, feledhetetlen élménnyel lettek gazdagabbak.

Tudod mi történt legutóbb a Szemlő-hegyi-barlangban?
Sikerült megörökítenünk!

Néhány pillanat felvétel a 2 x 90 perces programból.
- A barlang felfedezése hangtálakkal
- Hahota Jóga a barlangban
- Gongjáték Tovább »

Soha ne feledd!/önkritika/

" Halkan szólj, különben azt fogják hinni, hogy csak figyelmet követelsz. Gyengéden szólj, hogy mindenki megismerje a szeretetet. Nyíltan beszélj, különben azt fogják hinni, hogy rejtegetnivalód van. Őszintén szólj, hogy senki se érthessen félre. Gyakran szólj, hogy szavaid eljussanak mindenkihez. Tiszteletteljesen szólj, hogy senki se fosztassék meg a tisztelettől. Tovább »

Márciusban is nevethetsz velünk a Hahota Jóga Klubban, Újpesten!

Kedves Nevetve Tisztelt Hahota Klubtársam!

Nőnap előtt néhány nappal
köszöntöm a hölgyeket,
s kívánom, hogy hahotázni
minél többen jöjjetek.
Vidámságunk virágozzék,
kinn a fákon rügy fakad.
Nevetéstől víg a kedvünk,
s reméljük, hogy így marad! Tovább »

Nevető Edzés – Nevetéssel az egészségért Újpesten, - és - Nevetés terápia

Két dolgot szeretnék a figyelmedbe ajánlani.
Az egyik,

hogy 2012. február 10-én, pénteken 18:00-kor Hahota Jóga foglalkozás lesz az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Házban! Tovább »

Hallottál már a Quantum Balance módszeréről?

A KvantumTudat Útja csak benned létezik, és csak számodra járható, mivel minden pillanatban Te teremted meg az "irányát". Nem egy módszer, vagy egy technika, hanem egy folyamat, melynek során az időre, térre és anyagra korlátozott figyelem kitágul, és utat enged a Tudat beáramlásának az életedbe. Létrehoz egy harmonikus viszonyt az Elme és a Tudat között, s ez természetesen a mindennapi életedben is minőségi változást fog eredményezni. Nem az a célja, hogy még több hittel, dogmával lásson el, vagy "követhető" mestert adjon Neked. Ilyen rendszerekből már van éppen elég, akinek ez az igénye, biztos megtalálja azokat is. Te azonban jelenleg itt keresgélsz. Tovább »

Az élet gyógyít

Két hete gondolkodtam azon, hogy hogyan tudnék egy pár embernek megbocsátani.
Azzal a szándékkal gondolkodtam el, hogy szeretnék nekik megbocsátani.
Úgy gondoltam ezúttal levetítem magamnak az életem filmjét onnantól, ahonnan az elakadt.
Olyan trauma ért, hogy önkéntelenül hibás sémára kapcsoltam, és évekig azt ismételtem meg az életemben. Tovább »

Gyógyítás

Sziasztok!

Nagyjából 2 éve találkoztam először a Titokkal, aminek nagyon örülök, mert valóban sok mindenen segíthetünk, ha birtokába vagyunk ennek a tudásnak. Ti biztosan gyakorlottabbak vagytok már, mint én.
Az lenne a kérdésem, hogy állatokat is tudunk gyógyítani a Titokkal? Tovább »

Szellemsebészet

Hogy miért írom ezt itt most le nektek kedves olvasók... mert tegnap valami olyasmit mondtak nekem, amit nem akartam elhinni, és nem azért mert nem tudtam hogy mi ez, és nem hinnék benne, de aki mondta az a gyermekem volt. Tovább »