békejel

Békejel-MoMoMo

2008. március 19-23 között este több nagyvárosban is kisebb békejelet alakítanak ki.
...

Március 22-én 18 órakor pedig a Hősök Terén a nagy BÉKEJEL-et alakítjuk ki.

Címkék:

Békejel 2009

békejelDrága Teremtő Társaim, Drága MoMoMo Tagok :)

2008. március 19-23 között este több nagyvárosban is kisebb békejelet alakítanak ki.

Március 22-én (a boldogság napján :)))) 18 órakor pedig a Hősök Terén a nagy BÉKEJEL-et alakítjuk ki. Tavaly sokan vettünk részt és nagyon jól éreztük magunkat. Emlékezzetek a spontán ölelésakciónkra is:))) Tovább »

Tarka Magyar

Tarka MagyarDrága MoMoMo tagok és Teremtő társaim :)
Mozgalmunk kapott egy meghívót a Tarka Magyar civil kezdeményezésű megmozdulás sajtótájékoztatójára. Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4-re az Erőszakmentesség Világnapjához kapcsolódóan meghirdetett békés vonulásukra, az Andrássy útra és a Hősök terére.
Secret Adminnal részt vettünk a tájékoztatón, és örömmel tapasztaltuk, hogy a tájékoztatón pozitív gondolatokkal és hozzáállással kívánják Tovább »

Tudtad, hogy itt lesz a Tibeti szabadságláng?

Tudtátok, hogy holnap érkezik Magyarországra a Tibeti szabadságláng?

A Tibeti Szabadság Lángja Athénból indult útjára több,
mint 50 városba jut el március 10-e és augusztus 8-a között.
Miután bejárja az egész világot, eljut végcéljához, a kínaiak által megszállt Tibet határára. Tovább »

BÉKEJEL - március 30 - Hősök Tere

békejelDrága Teremtő Társaim, Drága MoMoMo Tagok :)

2008. március 29-én este több nagyvárosban is - pl. Nyíregyházán Csillánk szervezésében - kisebb békejelet alakítanak ki.
Március 30-án 18 órakor pedig a Hősök Terén a nagy BÉKEJEL-et alakítjuk ki. A Békejel szervezői megkeresték a MoMoMo-t, hogy minél nagyobb létszámban vegyünk részt ezen a rendezvényen. Igéretet tettem - én ott leszek mindenképpen - hogy a MoMoMo-t képviseljük ezen a nemes rendezvényen.
A szervezőkkel megbeszéltem, hogy a MoMoMo nevében felkérik a Békejelben résztvevőket, hogy mikor letettük a fáklyát, akkor körbe-körbe ölelgessük meg egymást :) Tovább »