Gondolatok

Fénykönyvtár

Fénykönyvtár

Véletlenül elírtam a fémkönyvtár szót egy oldalon ( Tayos barlang csoportban), csak kicseréltem pedig így olvastam, volt már részem ilyenben. napokban jöttem rá amikor a befejezésnél döntöttem a nettre amiért jöttem befejeződött, e szóban sikerült az ire a pontot rá tenni vagy nem.
Mindenki majd eldönti. Tovább »

Reggeli elmélkedésem eredménye!

A tegnap felvetődött kérdésen és a hozzá érkező válaszon elmélkedtem ma reggel! Hogy vajon más életébe is gyakorolhatjuk-e a Vonzás törvényét!
Mások életébe nem teremthetünk! Ugye tegnap ezt leszögeztük!
DE! Ma reggel az jutott eszembe, hogy ez nekem sántít egy picit, hisz szerintem ha tiszta a szívünk, és a jó szándék vezérel ez lehetséges lehet! Tovább »

Gondolatfalat

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Suttogó Gabriel írását. Szerintem csodálatos "gondolatfalat". :)

Gondolatfalat

Most állj meg, állj meg pár percre, tudom szakad a hó és ezer felé kéne futnod, csak pár percet kérek. Miattad... Tovább »

A pillanat......

Mindig sietünk és szaladunk lehet hogy ez a baj?
De vajon hova sietünk?
Álljunk meg egy pillanatra és figyeljünk jól?
Mit látunk? Tovább »

Az ajándékról.....

Ajándék

Úgy érzem akik a plázákban futkosnak a tömegben és minnél nagyobb és drágább ajándékot vesznek azok nem tesznek semmit csak a pénzüket szórják....így érzem.
Mert drága dolgot lehet venni valakinek de vajon örül neki?

Amikor a kisgyerekek rajzolnak valamit vagy festenek,vagy el szavalnak egy verset az az ajándék.
Mert ők maguk alkottak...

Amikor a saját kezeddel alkotsz valamit,lehet az egy vers,egy kép,egy sütemény,a lényeg hogy te csináltad,az a szép ajándék,mert szívvel-lélekkel készítetted és benne van a szereteted. Tovább »

Merj nagyot Gondolni…

Mit szabhatnak meg gondolataink? Tudja ezt Valaki? Vagy csak azok tudják igazán akik, mertek és mernek nagyot gondolni és, tapasztalják azt, hogy a gondolatoknak ereje van.

Sok mindent lehet olvasni, nézni, hallgatni vagy hallani e témáról, de mégis a legkézenfekvőbb magyarázatot a saját tapasztalatodból meríthetsz és megértheted a működést. Onnantól pedig a határ a csillagos ég.

Hogy nem volt még ilyen az életedben, hát dehogy nem!
Ülj le egy kicsit és gondold végig. Tovább »

Ki voltál te?

Ki voltál te?

Hogy ki voltál te nem tudom.....
Duál lélek,lélek társ,unatkozó f@sz....
Csak te tudod ki vagy te...
Meg láttalak és valami történt,fel lángoltam......lehetséges

Amíg itt voltál szenvedtem mint a kutya,mikor elmentél szenvedtem magamban.... Tovább »

Választói névjegyzékből való leiratkozásom

Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol nincs lehetőség az érvényes tartózkodom, vagy listás szavazásnál az egyiket sem akarom, szavazat megtételére. Tovább »

Mi van a hátizsákodban 2. rész

Ez most kicsit nehéz lesz, figyeljenek. Új hátizsákjuk van csak, hogy most emberekkel pakolják meg. Kezdjék a távolabbi ismerősökkel, barátok barátaival és a munkatársaikkal. Aztán jöjjenek azok, akikre féltett titkokat bíznak. Rokonok nagynénik, nagybácsik, aztán a testvéreik a szüleik. Végül a férjük, feleségük, barátjuk vagy barátnőjük. Tegyék a zsákba őket. Nyugi most nem kérem Önöktől. Tovább »

Címkék:

Gondolatátvitel

Ezen gondolkodom már napok óta hogy erről kéne írnom.
Vajon létezik ilyen? Mindenki képes erre?
Más agyában turkálni lehet,szabad? Ezzel születni kell, ezzel a képességgel? Vagy tanulható?
Mi is ez tulajdonképpen?

Ezekre keresem a válaszokat, és kutakodom a témában, ha érdekel titeket, gyertek velem. Tovább »

Mikro népi vaskohók országa leszünk

Nano Porfúziós Reaktor világsiker, világszám. " Itt egy újabb ÖTLET a magyar gazdaság helyrehozására! " - Azaz Egely György megint kábít és átver. Ne dőljetek be neki! Tovább »

Normálisnak lenni

"Ha magadba szállsz, az olyan, mint a mélyszántás. Alaposan felforgatja az altalajt, s a boronálás után sokkal jobb lesz a termés!" -Neal Maxwell

Nem nagyon szoktam beszélni - sem írni a naplómba- arról, ami a szívemet nyomja. Próbálok nap, mint nap úgy élni, mint a többi normális ember. De hiába fogom be a fülem és csukom be a szemem. Mindig történnie kell valaminek, jönnie kell valakinek, ami/ aki felráz. Nem önmagam nem akarok lenni, csupán normális életet élni. Tovább »

Szórakoztató Képes Erkölcstan

Minden értelmes embernek látnia kell jelleggel elindult a Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás blog. Célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha egy részét igen, akkor az magolni kell, felelni és akár vizsgázni is belőle. Tovább »

Böjte Csaba - Talán majd egyszer hableányt tetováltatok a mellemre

A nyári vakáció egyik reggelén csengettek az ajtón, az egyik lányunk jött vissza az otthonba. Örömmel ugrott a nyakamba s kérdezte: "Mikor megyünk a táborba?" A kislány egy hosszú tanév után nagyon vágyott hazamenni a szüleihez.
Hazavittük a Dévától 200 km-re levő otthonába, de pár nap múlva visszajött, mert - telefonáltam! "Jöjjön, mert megyünk táborba". Tovább »

Vihar dúl

Vihar dúl a lelkemben, óriási vad csata ami tépi
SZÍV harcol a szívem ellen, a TESTEM, a testemet védi
GONDOLAT a gondolat ellen, a KÖNNYEK már könnyet ejtenek,
Az ÉRZÉSEIM támadásban, az érzéseket bántják ők is
Miért küzdünk mi is, miért vívunk az IGAZSÁGÉRT,
a SZERELEM nevében futunk, futunk a VÁGYAINKÉRT.

Az alázatért, az életünkért, a békéért szállunk fel, fel a holdvilágba, Tovább »