szomorúság

Szomorúság

Amikor szomorú vagy, légy igazán szomorú, süllyedj bele a szomorúságba. Mi mást tehetsz? Szükség van a szomorúságra. Nagyon pihentető egy sötét éjszaka, amely körülölel. Aludj el benne. Fogadd el, és látni fogod: abban a pillanatban, hogy elfogadod a szomorúságot, csodálatossá válik. Tovább »

...ő csak szeretni akar!

"Napokig vádolta magát. Nem értette, mit ronthatott el, mit csinálhatott rosszul, amiért az ágyról a sarokba dobták. Ő mindig ugyanúgy viselkedett. Meghallgatta a kislány érdekes vagy épp haszontalan történeteit, könnyeket szárított fel, mosolyokat csalt az arcára, éjjel pedig szorosan ölelve védte álmát. Mégis száműzve lett. Végignézett magán. Tovább »

Bánat....

"Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. Tovább »

Úgy érzem besokallok!

Már egy ideje foglalkozok a titokkal.Mikor először olvastam teljesen felvillanyozódtam, hogy végre van segítség rendbe tenni az életem...De már teljesen elbizonytalanodtam.Leírom a történetem. Tovább »

Miért vagyok ilyen? Pszichológusra lenne szükségem?

Mindig attól félek hogy valamelyik családtagomnak valami baja esik :S Tovább »

Miért kellett ezt kapnom?

Próbálok napirendre térni a történtek felett, de minél tovább gondolkozom, annál inkább összezavarodom.
Egy kérdés zakatol a fejemben: Miért? Miért kellett ezt kapnom?

Csodálatos álomban éltem, ami három hónap alatt rémálommá változott. Tovább »

Pénteken volt a temetés….

Kértem a fiaimat, hogy a temetés után hívják el azokat hozzánk, akiket szeretnének. Én barátokra, barátnőkre gondoltam és titokba arra, hogy milyen jól lenne, ha a válásunk miatt megszakadt rokoni kapcsolatokat újra ápolhatnánk. Ha újra összejönnének azokkal az unokatestvéreikkel, akikkel régebben nap mint nap játszottak, találkoztak. Tovább »

Most szomorú a lelkem.

Most szomorú a lelkem,
Mert oly sok terhet,
Magamra vettem.

Most szomorú a lelkem,
Mert ez a világ oly,
Sokat kíván.

Most szomorú a lelkem,
Mert mind az amit kíván,
Nem teljesíthető ám.

De eljön egy jobb világ,
Addig is nagy kitartást kíván,
Az Új Föld születik már.
Szeretettel.Évi

Tovább »