bizakodás

"Nem tudsz rámijeszteni világ"

Ezt a mondatot itt olvastam...
Annyira megtetszett! Pont így érzem magam én is!
Kiűztem magamból a félelmet, és hittel állok a rám váró dolgok elébe!

Nagyon ráértem ma munkában és csak olvasgattam az oldalt! Ráleltem egy bejegyzésre "girlinlove" "tollából" és erőt adott, hisz nenki sikerült hite által visszakapnia szerelmét!
Jó volt olvasni! :)
Ilyen megerősítésekre van szükségem most!

Újra az enyém! :)

Nem is tudom hol kezdjem?!
Év elején ismerkedtem meg a Titokkal és nagy lelkesedéssel vetettem bele magam... Működött, aztán alábbhagyott a lendület, nem tudom miért. Tovább »

Mikor már feladtam volna...

mikor feladtam volnaMikor már feladtam volna a reményt, egy boldog élet reményét, amiben nem csak a munka és a családi kötelékek dominálnak... sokáig úgy gondoltam kétféle ember létezik egy aki önmagának él és boldog... és a másik típus, aki a családjának él, engedelmes gyermek, aki semmi mást nem tesz csak olyan tetteket, amivel megfelelhet. Hát igen, gondolom kitaláltad, melyik csoportba tartozom, tartozónak hittem magam. Jó jó tudom nem lehet ilyen könnyen kategorizálni, mert semmi sem fekete és fehér, az életnek is rengeteg árnyalata van és egyik tett sem zárhatja ki a másikat. Tovább »

Szülinapom

Ma lettem 29 éves. Nem mondanám, hogy boldog volt a mai napom, mindenesetre hálás vagyok azért, hogy Anyukámmal lehettem egész nap. Tovább »

Az Ember elment a EGY VALÓDI TÁLTOSHOZ.

Nagyon kedves tanulságos kis történet, mely a hétköznapokról szól. Kedves ismerőmtől kaptam, fogadjátok szeretettel.

Álmot láttam, de sehogy sem tudok rájönni, mi az értelme. Kérlek, segíts rajtam!
- Hallgatlak - bólintott a Bölcs.
- Az utcán mentem, a mi utcánkban, ahol minden nap járok. Tovább »