kérd és megadatik

Abraham Hicks és Eckhart Tolle

Abraham Hicks és Eckhart Tolle tanításai

Kérd és megadatik!

You don't attract what You want..
You attract what You Are..
~Wayne Dyer

Kérd és megadatik könyv linkje:

Hogyan alkalmazod a pozitív gondolatokat?

Sokat látogattam mostanában pozitív gondolkodással foglalkozó oldalakat. Virtuális útjaim során sokféle gondolatba akadtam bele, sok tündöklő, pozitív eredményt hozó gondolatba, de sok olyanba is, amiről nem tudom eldönteni, hogy hogyan kapcsolódik egy pozitív szemléletű ember gondolataihoz.

Aki már őszintén próbált tudatosan, szívből teremteni, az tudja, hogy az alaptétel tényleg törvényszerű és minden történést saját magunknak teremtünk. Tovább »

Kérd....

Nehéz napok vannak mögöttünk, aki szereti a nyarat s aki nem, az is szenvedett a hőségtől. Én nem szeretem a nyarat, számomra túl száraz, forró, égető. A havat , az esőt, a szelet, a hideget szeretem. A Hargita szélsőséges időjárása az én elemem, a fenyők zúgása, a vihar tombolása és az utána jövő szivárvány. Tovább »

Ábrahám tanításai a Vonzás Törvényéről (Esther és Jerry Hicks)

abrahamEz egy kivonat Abraham-Hicks üzeneteiből 1986-tól.

Fizikai megjelenése vagy annak, ami nem fizikai. Minden-Ami-Van, vagy Isten, nem tekinthető megváltoztatatlannak és Rád vár hogy megértsd. Te irányítod a gondolatot, hogy itt rátalálj: még több érzésre, ami neked jó, még többet abból, ami újdonság és pompásan felemelő. Tovább »

El sem hittem volna, ha nem próbálom meg!

Képzeljétek!
Határtalanul boldog vagyok!!!
Kb. 1 hete, hogy a Vonzás Törvényével ismerkedem, és mély lelki nyugalmat hozott az Életembe.
Segített megnyugvást találni és elengedni a páromat, akivel szakítottunk. (Előtte dühöngtem, sírtam...stb. Ki sem mentem volna legszívesebben az emberek közé.) Tovább »

Azt mondtad:"Boldogan fogok élni!"

Azt mondtad:"Más Lényekkel együtt alászállok a fizikai tér-idő világába,egy meghatározott és sajátos nézőponttal rendelkező öntudatot veszek magamra.Megtanulom ebből a nézőpontból látni magamat,és örömömet lelem majd abban,hogy társaim e nézőpontnak megfelelően látnak engem." Tovább »

VT gyakorlat I.

forgatókönyvAnnyira rámjött az írás, h nem bírok vele leállni!:D Most leírok pár gyakorlatot amelynek segítségével megkönnyíthető a vonzás. A Kérd és megadatik c. könyvben az áll, h ezek a gyakorlatok bizonyítottan helytállóak. Már kipróbáltam néhányat és tényleg jók!

Forgatókönyvírás:
Képzeld el, h író vagy és meg fog történni minden, amit írsz, méghozzá pontosan úgy, ahogy leírtad. Csak annyit kell tenned, h pontosan és részletesen leírod, Tovább »

A teremtés folyamata

Sziasztok!
Én még szinte új vagyok az oldalon, tegnap írtam az első írásomat, és mivel szinte alig egy nap alatt 118-an olvasták el, késztetést érzek hogy újból írjak. Konkrétan a teremtés folyamatáról szeretnék írni, mivel nekem ezt kicsikét nehéz volt megértenem, és szerintem biztosan még sokan nem is értik rendesen... Tovább »

Első bejegyzés

Sziasztok,

gondoltam, elkezdtek vezetni egy blogot, mert egyrészt klassz dolog feljegyezni, hogy milyen véletlennek tűnő események történnek nap mint nap, másrészt jó dolog olyan társaságban leirni (nincs hosszú i-m a laptopon) ezeket a történéseket, ahol mások is átérzik ezeknek a véletlennek tűnő dolgoknak a jelentőségét. Tovább »