S.O.S.

SEGÍTSÉG kéne! Két drága Angyal, Yael és Yaoel Zoli és Andi bajban vannak!

Azt szeretném, hogy
... hogy Yael és Yaoel angyalkáim ne fázzanak, és éhezzenek!

Zoli és Andi igazi Secretesek. És nem rég ezt az SMS.-t kaptam tőlük: fázunk és éhezünk.... Mit tudnék egyedül tenni értük? Semmit. De a ti szerető segítségetek hatalmas erőkoncentráltságot jelenthet.

06 20 296 9669 ez a telefonszámuk. Tovább »

Címkék:

Segítséget kérek egy társunknak!!!

segítség, virágEgy társunkkal két hete, vagy több is, nem tudtunk többen kapcsolatot teremteni. Ma sikerült elérnem telefonon végre-eddig minden negatív gondolatomat visszájára tudtam fordítani, de már nagyon eluralkodott rajtam azaggodalom.
Kiderült, hogy kb. azóta kórházban van, és miközben megmenteni akarták, Ő távozott, napok múltán le akarták kapcsolni a gépeket róla, mert feladták a reményt. Az utolsó pillanatban jött vissza!!!
Több részletet nem szeretnék most írni, csupán annyit kért, hogy küldjünk Neki energiát a külön kis csapatunkkal, de én benneteket is kérlek, hogy tegyétek meg velünk egy időben ma is és holnap is 21 órakor.
Tudom, hogy Ő azt szeretné, amit Tovább »

S.O.S.

Sziasztok!
Megint jonnek hozzam a "vendeg" Angyalkak, nagyon varom Oket. De, van egy problemam, nincsenek jelentkezok (3 fo) akiknek tovabb tudnam kuldeni. Aki szivesen latna Oket, irjon nekem.
Elore is koszonom!

Címkék: