álmok

Csillaghullás

Kedves Teremtőtársak!

Ma nagyon szép természeti eseménynek lehetünk tanúi. Csillaghullás éjfél után bőségesen várható - persze a hozzáértők szerint.
Én remélem látok párat. Kívánok mindenkinek hullócsillagokat, hogy vágyaitokk teremtésében, teljesülésében ez is segítsen! És remélhetőleg látványnak sem lesz utolsó! Tovább »

Hogyan valósíthatjuk meg a legvadabb álmainkat is?

teremtés, kívánságTeremteni könnyű, ha olyan dolgokat szeretnénk elérni, amiben tudunk hinni, amit szinte természetesnek veszünk, hogy sikerülni fog. Ez jó játék, és kitűnő felkészülés arra, hogy nagyobb dolgokba is belevágjunk. Viszont mi van akkor, ha valami olyat szeretnénk teremteni, amiben már nem olyan egyszerű hinni. Mi van akkor, ha pl. szeretnénk megnyerni a lottóötöst? Na, azt hogyan csináljuk? Tovább »

Valóra vált álmok...

Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat, mert annyira boldog vagyok, hogy legszívesebben megölelném az egész világot, de főleg benneteket, mert annyira sokat kaptam ettől az oldaltól, hogy elmondani nem tudom. Az életem a film megnézése után már gyökeres fordulatot vett, de amióta idetaláltam hozzátok, azóta szinte rekord sebességre gyorsultak fel a folyamatok!!! Tovább »

Az egész életem...

...olyan, mint egy mese, és a legjobb benne, hogy én írom, és olyan kalandosra írom, amilyenre csak akarom! mert mindig , bármire vágytam, megkaptam, akkor is , mikor még szinte azt sem tudtam, mit is akarok... az Isten mindig jobban tudta nálam! Tovább »

Fejtsük meg az álmainkat

Szerintem tök jó,hogy egy blogba le lehet írni, hogy éppen minek örülünk, egy másikba,hogy mit szeretnénk elérni, kérhetünk Dzsininktől bármit, leírhatjuk a kedvenc viccünket, idézetünket és még sorolhatnám....szóval arra gondoltam, hogy ide leírhatnánk az álmainkat, és segíthetnénk egymásnak megfejteni, hogy mit is jelenthet, és hogy mit akarnak közölni velünk az Tovább »

Címkék: