politika

Nem leszünk játékszerek!

Hadkötelezettséget Ellenzők Köre néven indul újra, az 1993-ban alakult, de 2004.11.13-n működését felfüggesztett polgárjogi szervezet, a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája. A 2012-én hatályba lépő új alkotmány és új honvédelmi törvény értelmében megszűnik a polgári szolgálat lehetősége és adott - igen tág - körülmények között megint életbe lép a kényszerített hadkötelezettség. Az új alkotmányba csak aktivistáink küzdelme miatt került be az utolsó pillanatban a fegyvermentes szolgálat lehetősége. Ezt eleve ki kívánták belőle hagyni. Tovább »

Öleld meg a politikusokat!

öleld megOké most biztosan hülyének tartotok majd az ötlet miatt, én mégis megosztom mert... szerintem reálisnak tűnik.

Szóval elgondolkodtam tegnap este a mai magyar politikán. Ugye van jobb és baloldal a parlamentben. Mind a kettő más más elveket vall, másban látja az ország jövőjét, máshogyan csinálná. Nem az én tisztem (mivel nem értek hozzá) megmondani melyik a jó és melyik a rossz. Azt azonban láttuk, hogy Tovább »

Optimisita emberek fogjunk össze!

Sziasztok! Tovább »

Békejel

békejel 2008Kedvesek!

Már eltelt kis idő vasárnap óta, letisztultak bennem az érzések. Szeretném megosztani Veletek, akik ott voltak, és láttak, hallottak, éreztek...
Persze annak is szól, aki nem volt ott, csak az nem érezte, amit akkor mi, csak remélem, hogy átérzi, amit most írni fogok.

Nagy szeretettel indultam útnak Kedvesemmel. Csodálatos idő volt, így gyalog mentünk ki a Ligetbe, hogy ezzel is feltöltsük magunkat :-)
Olyan jó volt, hogy ott voltatok, s az Uni azoknak is segített Bennünket megtalálni, akinek semmilyen elérhetőségét nem tudtuk, de Ők mégis, határtalan elszántsággal jöttek, és a nyakunkba ugrottak :-)))))))))))

Szóval szuper volt minden... egészen addig így éreztem, amíg be nem álltunk a helyünkre, s el nem kezdődött a beszéd!! Tovább »