sport

Men's, Can easily and Nike Teachers

Motives to acquire Nike Internationalist

Címkék:

Téli depresszió

Téli depi

Ismét eljött a téli depresszió első tüneteinek megjelenési ideje. Vannak, akik pontosan tudják, hogy minden évben a tél közeledtével nehezebb hónapok elé néznek, de a legtöbb ember csak azt hangoztatja, hogy viszolyog a téltől. Valaki messze, meleg tájakra vágyik, néhányan viszont el is kezdik megszervezni az egzotikus utazást. Tovább »

Önbizalom

Bízni lehet másban, Istenben, a sorsban... De bíznunk kell önmagunkban is! Ha bízunk magunkban, azt nevezzük önbizalomnak. Jelen világunkban, ez a kimondva egyszerű dolog sok gond alapja.

Önbizalom. Bizalom önmagunkban. Nem könnyű elérni, megtartani... Azért nehéz szert tenni az önbizalomra, mert ahhoz, hogy ez kialakuljon több tényezőnek kell érvényesülni. Először is szükség lenne egy olyan környezetre, amelyben a viszonyok stabilak. Ahol lehetőség van egy értékrendhez mérni magunkat, egy olyan értékrendhez, amely pozitív és a belső érzékeink szerint is helyes. Tovább »

Segítőnk, jóbarátunk a TESTÜNK

Ha idealisták vagyunk, akkor elhisszük, hogy a betegségeknek lelki okai vannak, még a lábtörésnek is. Hiszen előbb van az idea, a gondolat, vagy érzés, és csak utána keletkezik ennek fizikai lenyomata.

A test, amiben élünk a földi ruhánk. Porból lettünk és porrá leszünk. Semmit sem vihetünk magunkkal a túlvilágra. Itt marad a fizikai testünk. Elporlad, átalakul, más alakot vesz fel. Hasznosul. Egy körforgás része. Tovább »

Párkeresés interneten

Fenti címre 22400 találatot dobott „gugli”:) Találóbb lenne párvonzást írni, hiszen az Univerzum nagymértékben segítheti a pár megtalálását. Előbbiekből sajnos mégsem az következik, hogy könnyű elektronikus úton megfelelő partnerre találni. Ellenkezőleg. A társról alkotott kép ideális, mi más lehetne? Sőt, sok esetben irreális. Az önkép is lehet téves, legalább annyira, mint az elvárás szerinti személy imágója. Tovább »

A Titok és a sport

Sziasztok kedves fórumozók! Tovább »

Kawasaki Álom!

Sziasztok!

Közel a vég!
Egy hét van már csak hátra a kawasakinak a játékából.
Jelen pillanatban még tartom az első helyemet, de az üldözők sem tétlenkednek.
Kérlek szavazzatok a motorkerékpáromra, eddig innen már nagyon sok segítséget kaptam, mindenkinek nagyon köszönöm aki szavazott. Tovább »

Sport és Flow

futásEzen az oldalon megszámlálhatatlan gondolatot olvashatunk a belsőnkkel kapcsolatban. Én feltételezem, hogy a testünkkel is - ami a várunk és otthonunk – legalább ennyit törődünk. Én rekreációs szakember vagyok, de sokkal inkább csak egy egyszerű lány, aki sport tudatosan él. Előbb volt a sport a szerelmem, mint, hogy erről papírom legyen.
Olvastam itt már a Flow-ról, ami jó, mert igazából a sport egyik fontos következménye ez a szárnyaló állapot. Mindenki tudja, hogy a sport élettanilag mennyire hasznos, mindenki tudja, hogy ha igazán utána gondol mennyit mozog, akkor kicsit elszégyelli majd magát. És máris megérkeztünk Tovább »

Címkék:

Ironman - az akaraterő próbája

vasemberBőgj egy jót Te is, és érezd meg az emberi nagyságot!
"Valóban több vagy, mint amit magadból látsz!"

Ez a történet egy ausztrál férfiról szól, aki az "Ironman" = Vasember versenyen vett részt a fiával, aki agyparalízissel született. A férfi nem látta a fia betegségét, mint egy akadályt, keményen edzett - a fiával együtt - éveken át, míg Tovább »

Balatonkerülő Bringatúra - jelentkezz április10-ig!

A tavalyi évben megrendezett Balatonkerülő biciklitúrára sikerén felbuzdulva újabbat szervezünk 2008. március 14-16. között! Várunk mindenkit aki szeretne kikapcsolódni, feltöltődni! A rendezvény célja a mozgás mellett, hogy minél több helyre elvigyük a mosolyt (Mosolyogj Magyarország Mozgalom).

Időpont: 2008. április 18-20. Tovább »