energiák

Pénzt hozó Újhold

Az újhold megújító energiái, mindig segítségedre lehetnek, vágyaid megvalósításában.
Ebben az időszakban a legjobb amit tehetsz, hogy az Újhold nyújtotta lehetőségeket saját céljaid elérésére felhasználod, miközben kilépsz az elakadt élethelyzetekből.

Újhold idején: Tovább »

Egy szekéren együtt

Szekér....

Nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel mondjuk sokan...
De mi is az a szekér?
Mit alkot?

A "szekeret két ember alkotja és úgy mennek ketten előre,van hogy döcögnek,van hogy le lassulnak van hogy fel gyorsulnak és száguldoznak de van olyan is hogy meg állnak,de EGYÜTT mennek,ketten és itt az együtt-őn van a hangsúly... Tovább »

A Földet november 23. és 25. után fogják ténylegesen a fénybe emelni, hazahívni. A mágneses pólusváltás november 23. és 25. közö

Az alábbi szövegrészleteket Georgi Stankov-tól fordította Kelemen Csilla. Köszönjük.

A föld fényteste összekapcsolódott a megaportálon keresztül a legfelsőbb isteni energiáival. Évezredek óta, először ezen a bolygón. A legutolsó és nagyon úgy tűnik, hogy a végső portálnyitás november 22. és 23. között lesz. Természeti katasztrófák még történhetnek. Tovább »

Címkék:

Beteges világ-JÁTSZMÁK

Játszmák Tovább »

A Felemelkedés felgyorsulásának jelei 2013 -ban.

A Felemelkedés felgyorsulásának energetikai megtapasztalása - tünetek
Az idő körkörössé válik! Amint a bolygón az energiák hirtelen gyorsulnak, a harmadik dimenziós tapasztalásod is elmozdul! A Felemelkedés energiája hív téged! Az energia Ötödik dimenzióba történő belépésekor sokan tapasztaltok változásokat a testetekben és az érzelmeitekben. A harmadik dimenzió "szakértői" ezeket tüneteknek nevezték el. Valójában ezek a Felemelkedés Felgyorsulásának Energetikai Megtapasztalásai! Tovább »

Felismerések 2.

Szóval az eredendő bűnt az Asszony követte el, méghozzá azáltal, hogy evett a jó és rossz tudása fájának gyümölcséből, és erre vette rá a párját is.
Itt máris van némi bibi a dologban. Tovább »

Ez vagy Te!

Ez a mese napok óta formálódik bennem...Rólad szól

Szivárványszínű boldogan lebegett a Mindenség puha, meleg közepében. Egyszer csak valami furcsa érzésre lett figyelmes...Érzékelni kezdte, hogy a hogy a Három Hatalmas Lélek - akik a Mindenség Új Művének leghatalmasabb ismerői - közölnének számára valamit. Odaáramoltatta energiáit, ahol kapcsolatba tud lépni velük. Tovább »

Átkok és imádságok - Ez is a Titok!

Szerintem érdekes!

"Az átok, az ima és a szerelmi mágia

Mottó: Ha meg akarjuk ismerni a látszat mögött rejtőző valóságot, meg kell tanulnunk energiákban gondolkodni.
(Kurt Tepperwein) Tovább »

A NŐ és a Vonzás Törvénye

nőnek lenniNőnek lenni

Nőnek lenni manapság nem könnyű, bár csodálatos kihívás! Sokféle szerepben kell megőriznünk női minőségeinket. Asszonynak lenni, munkában nőként megfelelni, anyaként a gyermek mellé állni, szexuálisan kiegyensúlyozottnak lenni, igenis megkívánják ezekkel a szerepeinkkel való ügyes, értő bánásmódunkat. Legtöbbször férfias energiáinkat kell használnunk, hogy sokszor erőnkön felül mindezt végigcsináljuk, de mindezzel együtt is előfordul, hogy nem sikerül.
Egyensúlyban lenni ezernyi szerep és a ma felkínált férfi szerepek között, tőlünk nőktől azt plusz energiát kívánja meg, mely a nehézségek ellenére is velünk élő. Tovább »