szöveg

"Hiszel- e még?"

„Ott kezdtem, ahol majd te végzed…”
Felcsendültek a zongora hangjai, valahol a távolban. Ő az ágyon feküdt. Nem alszik. Csak pihen. Tudtam, hogy hallja az apró, illanó, csilingelő dallamot. Arcán a fájdalom hasított végig, láthatatlanul. De mégis ott volt.
„Belladonna…” Tovább »

Címkék:

Hugim Nem sok változás

Hát azóta se változót sok én sokat dolgozom ö pedig Pesten lakik én meg Szegedi vagyok Anyi változás hogy msn egy 2 percet beszélünk aztán írja pill várom hogy vissza jöjjön és el mondjam neki hogy szeretem ere lelép nem tudom mért csinálja :( És kérdezem tőle és terel vagy mást mond mindig nekem hogy Tanul el hiszem csak nekem rosszul esik. Joó nehéz is velem bessz mert halás sérült vagyok. Tovább »

Címkék:

Segitség !!!

Én már írtam ide nos bele vágok Szeretném azt meg tudni hogy én úgy érzem hogy csúnya vagyok és kapós se vagyok nos meg szeretném tudni hogy ez miatt fenál-e az hogy nincs barátnőm és sok lány el utasít mindig és ez miatt szomi vagyok :( Azt szeretném meg tudni hogy tanácsoljatok valmi oldalt vagy valamit a cheten kívül mert próbálkoztam de nem gondolják komolyan a lányok. Tovább »

Címkék:

A barát nöm

Most hogy a hugom miat akar szakitani velem a barátnöm mert mongya hogy el hanyagolom pedig nem akakrom meg szeretem de monda hogy inkáb foglakozak hugimal és most jo öszevesztünk Hogyan béküljek ki vele ? Mert Szeretem Tiszat Szivböl ???

Komentek ?

Címkék:

Hugim

Következő kérdésem lene szeretnék választ kapni ara is ha tudtok válaszolni. Azt szeretném meg tudni hogy most nem rég mondta el apum hogy van húgom elég rosszul érintet. Mert 21 év alatt nem monta el van egy képem róla fel vetem vele a kapcsit taliztunk csak nagyon összevesztünk elsö nap és nem tudom az okát. Lehet ideges voltam szerintetek mit vegyek neki szeretnék kibékülni vele. Tovább »

Címkék:

A The Secret c. film teljes szövege magyarra fordítva

A Titok, azaz a "The Secret" című film felfedi az univerzum Nagy Titkát. A Titkot, mely századokon keresztül vándorolt, hogy elérjen hozzád is, hogy az egész emberiség javát szolgálhassa. Ez a Titok, a mindenség Titka - a titok a végtelen boldogsághoz, egészséghez, pénzhez, kapcsolatokhoz, szerelemhez, fiatalsághoz: mindenhez, amire vágysz. Tovább »