elégedettség

Sehol máshol nem alkalmasabb, mint itt és most!

Milyen sokan menekülnek, keresik önmagukat. Keresik azt a helyet, ahol sokkal szebb és jobb minden. Változtatják a környezetüket és lakhelyüket, a jobb munka és megélhetés reményében. Egyet nem vesznek figyelembe: "Mindenhol egyetlen dolog ugyanaz és az saját maguk" Mindenhová, viszik saját magukat. Ha viszik az érzelmeiket és gondolataikat is, mindig minden ugyanaz lesz, máshol is. Mi formáljuk az életünket és nem az élet formál minket. Tovább »

Hirtelen meggazdagodás

A hála érzését mélyen át kell élni ahhoz, hogy működjön, és bevonzzuk a lehetőségeket. Egy tipp mindenkinek, hogyan is foglalja össze, honnan közelítse meg a saját hálaadását. A végeredmény: abszolút boldogság!
Jó olvasást, és csodálatos hálaadást mindenkinek!

It's so good to be me!

önmagamOlvasgatva az oldalon talàlhatò ìràsokat, meglepve làtom mennyi "kuldetèstudatos" ember van itt, ki angyalnak, ki indigònak stb. èrzi/hiszi/tudja magàt, ès eszerint èli az èletèt, mert valòszìnuleg neki ez a tapasztalat kell ahhoz hogy a jelenben kiteljesìtse onmagàt... Hiszem hogy lèteznek valòdi angyalok ès indigòk, de sokkal kevesebb, mint ahànyan annak tartjàk magukat. De hogy mièrt gondolkodtatott el engem ez a dolog? Tovább »

Értelem, érzelem és a testi örömök

érzelem és testi örömökFurcsa szerkentyű az ember. Nagyon összetett egy személyiség, rengeteg 'kütyüből' vagyunk összerakva. Néha úgy érzem, sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha hiányozna belőlünk valamelyik alkatrész. Például bizonyos érzelmek. Aztán továbbgondolom, és ráébredek, hogy minden egyes összetevőre szükségünk van, hiszen így vagyunk képesek megélni magasságokat és mélységeket, szembesülünk a jóval és a rosszal. Ha 'csak' a sót hagynánk ki a húslevesből, már nem lenne olyan finom az íze, ugye? Tovább »

ÉBRESZTŐ

ébresztőSokadik olyan megszólalást olvasom, a teremtő erők ébresztgetésének oldalán, melyek végtelenül elégedetlenek… Elégedetlenek a társadalmi helyzettel, a gazdasági helyzettel, a partnerkapcsolatokkal. Szó szerint szidják a politikusokat, az uzsorás bankokat, régi és jelenlegi partnereket és azok hozzáállásbéli problémáit…
Idecitált féltudományos és álintelligens kesergés halmazok jelennek meg az oldalon. Azon az oldalon, melyen mindenki tudja mekkora teremtő ereje van a gondolatnak és a mögötte álló érzelmeknek… Tovább »

Elég

Hoztam egy tanulságos igaz történetet. Van egy mondás, mely szerint a legszegényebb ember is boldog, ha elégedett. Tudjuk, mert megtanultuk: fájhat az, ami nincs, de attól még nem lesz. Az önsajnálat csak lehúzza az embert. Tovább »

Látom a szemedben a csillogást!

Vendégem volt, aki most ment el.
Ritkán találkozunk, mert Ő szegeden lakik, dolgozik, nagyon elfoglalt művész.
Egyébbként a fiam keresztanyja, az én szeretett unokahúgom.
Karácsony óta nem találkoztunk, nem tudtam elmenni a kiállítása megnyitójára, amit nagyon sajnálok.
Úgy tudtuk a meghívóból, hogy 04.04.- ig tart nyitva, és mit hallottam ma? Tovább »