párkapcsolatok

Párkapcsolatokról

Kapcsolatok-
Aranylakodalom. Ül egymás mellett két ember, ötven éve kötötték össze az életüket. A mulatságban ők a legcsendesebbek, fogják egymás kezét, szeretettel, bölcsen. Házasságuk hány vihart élt át, és hogyan kergették el a vihar felhőket? Tovább »

Helyreállt a rend!

Sziasztok!

A honlapom szervere helyreállt, úgyhogy ha van kedvetek írni a könyves kvízre, még megtehetitek a most már tényleg működő:

mail@keribredso.hu -ra.

Mint már említettem, írtam egy párkapcsolati eBook -ot. Ingyenes. Ha szívesen elolvasnád:

ebook@keribredso.hu Tovább »

Nyílj meg és szeress!

nyílj meg és szeressA részlet a következő könyvből származik: Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!

"Úgy érezzük, hogy vonzódunk a másik nemhez, ha hasonlít hozzánk, mert ezzel megerősíti azt, amilyenek mi vagyunk. Azonban az ellentétek is vonzzák egymást, ugyanis az ellentétek kiegészítik egymást. Arra van szükségünk és ahhoz vonzódunk, ami teljessé tesz. Egy kapcsolatban az alapvető hasonlóságok adják az alapot, az egymást kiegészítő különbségek jelentik a vonzerőt. Tovább »

6. fejezet - A Titok rám talál...

Gondoltam, megosztom veletel elkészült - ám de még ki nem adott - könyvem egyik fejezetét. Jó olvasást!

Shakti

A csörgőóra ébresztett a reggeli szunyókálásból. Gyorsan elszaladtam lezuhanyozni, majd főztem egy jó erős kávét. Köntösben ücsörögtem a számítógépem előtt, komótosan kortyolgatva a „Te vagy a lexebb” feliratú bögrémből. Tovább »

A párkapcsolatokról másként

párkapcsolatSok irodalom, és írás foglalkozik arról, hogyan látják a párkapcsolatokat.Elmondom az én meglátásomat, véleményemet.

Amikor két személy megismerkedik, és szerelmesek lesznek, legyenek fiatalok, vagy már korosabbak akkor boldogok egy darabig. Mindaddig amíg meg nem tapasztalják a másik fél a társ, olyan jellemvonásait, szokásait amik nem tetszenek. Eleinte mindenki csak, a jó tulajdonságait mutatja a másik félnek, meg az is van a dologban, hogy az elképzelt ideált látja a szerelmes fél a másikban.

A legtöbb kapcsolatban az erősebbik jellem mindig átveszi az írányítást. Tovább »

A macska, aki mindig a talpára esik

cica ugrikAz jutott eszembe nem olyan régen, hogy itt általában olyanok vannak/vagyunk, akik valamilyen problémával küszködnek. Vannak, akik párkapcsolati válságban vannak, vannak, akik önmagukat szeretnék jobban megismerni, megint másokat anyagi gondok nyomasztanak... De - sok más dolgon túl - egy közös mindannyiunkban van: nem hagyjuk magunkat! (hisz azért vagyunk itt), nem hagyjuk, hogy a fejünk az örvénylő víz alá süllyedjen. Egymást (is) segítjük, támogatjuk! Szerintem, aki ide "fetalál", azonnal megérzi a szeretet hatalmas rezgését. S végül... mi mindannyian a talpunkra esünk! Akár a macska. Bármennyire dobál is az Élet, az egyensúlyt megtaláljuk... Győztesek vagyunk! Győztesek a szeretetben. Igen: a szeretet mindent legyőz. Minden nehézség kulcsa ez a rövidke szó: S Z E R E T E T!!!!!! Tovább »