szenvedés

Boldogság - útközben

Egyre kisebb, mondhatni pitiánerebb dolgokra tisztítok a Ho'oponopono-val. Ezt tegnap vettem észre :)

Amikor elkezdem egy bizonyos témára, akkor előjönnek nagyobb, napokon át tartó, komoly tisztítanivalók. De igaz, amit a könyvben olvastam, hogy miután tisztítottam rá, többé nem jön elő. És mivel a Ho'oponopono-zás meg szokás lett, tisztítok most már apró bosszúságokra is. Megjegyzem, ez is varázslatosan működik. Tovább »

Szeretve lenni nagyon szerencsés dolog:)

Sziasztok!

Néhány perce regisztráltam az oldalra, megszeretném osztani veletek az örömömet és a bánatomat is. Tovább »

Neked is van kutyakakid?

Széééép jó reggelt mindenkinek!

...egy nagyon jó kis történetet szeretnék megírni Nektek...elgondolkodtató... Tovább »

Semmi értelme az életemnek, meg akarok halni :(

Végleg vége a kapcsolatunknak, nem akarja újrakezdeni velem és ezt nagyon határozottam mondta nekem. Tovább »

Meg akarom érteni a szerelmet!

szerelemMeg akarom érteni a szerelmet. Tudom, hogy akkor élnék igazán, ha szerelmes lennék, és azt is tudom, hogy most semmi olyan nincs az életemben, ami lelkesítene. De a szerelem olyan szörnyű: nap mint nap látom, hogy szenvednek a barátnőim, és nem akarom, hogy velem is ez történjen. Ők, akik azelőtt kinevettek az ártatlanságom miatt, most folyton azt kérdezik, hogy tudok ilyen jól uralkodni a férfiakon. Ilyenkor csak mosolygok, és Tovább »

Ne fuss senki után ...

Ma szembesülnöm kellett azzal, hogy ne fussak senki után. Mindig is tudtam hogy nem szabad, de olyan jó álmodozni róla hogy együtt vagyunk és mennyire szeretjük egymást. Fáj látnom a sok fiatal 14 éveseket, hogy már komoly kapcsolatuk van, csókolóznak az utcán ... olyan hülyének érzem magam ilyenkor. Nem vagyok öreg, csupán 19 éves. Tovább »

Miért nem tudom elfelejteni Őt? Miért látom őt mindenhol?

Már írtam ide egy fiúról, akibe lassan 2 éve szerelmes vagyok, pedig már 1 éve nem találkoztunk. Tovább »

A mély ember mindig többet szenved

Túl könnyedén venni az életet nagyon felszínes dolog, és ha ez alapvetően jellemző az egyénre, akkor maga az ember is felszínes. Tovább »

Hosszantartó szívgyógyulás

szabadságNéha nem értem a világot...
Miért csodálkozik a saját teremtésén?!
Miért sajnáltatja magát?!
Miért beteg a világ?
Milyen könnyű egymást hibáztatni, hogy te vagy beteg.
Milyen lenne elfogadni, hogy ez mindenhol ott lehet?
Mindenkiben felmerülhet.
Most már nem értem a világot, viszont magamat értettem meg. Tovább »

Segítség... de miért??

Régen írtam ide... Talán kicsit elbizonytalanodtam.... a Titokkal kapcsolatban... de pár napja újra elolvastam, és erőt merítek az itten hozzászólásokból is... Mert erőre van szükségem.... Tovább »

Lolli meséi - A nagy hökk

a nagy hökkEgyszer volt, holnem volt, volt egy csomó probléma. Ezek elkeztek felnagyítódni a tudatomban, sok embert megkérdeztem mi lenne a legjobb a problémák megoldásához.
Persze ahány ember volt, az mind mást mondott. Takarítsd ki a gondolataidat, gondolkodj pozitívan, ne aggódj... megannyi bla bla bla. Igen blabla, egészen addig blabla, ameddig az ember rá nem érez arra, hogy mi a legjobb neki. Akkor már nem kell különösebben meghallgatni több százat, elég egy nehány is. Gyakori szokás összezavarodni a problémák láttán. Tovább »

Se Veled, se nélküled kapcsolatok - ahogy én értelmezem Tolle könyvét

Eckhardt TolleEredetileg ElvenSpirit kért meg rá, hogy írjam le, nekem mit jelentett, amikor elolvastam "Eckhart Tolle: A Most hatalma" című könyvét. Úgy gondoltam, elég sokan nem olvasták, vagy félretették, vagy ha olvasták is, nem biztos, hogy épp akkor amikor kellett, így nagyon fontos gondolatokat hagyhattak ki a párkapcsolattal foglalkozó részből. Ezért vettem a bátorságot, hogy ne ott válaszoljak, ahol kérdezte, hanem egy külön írásban.

Elég nehéz könyv, s bizony amikor először olvastam, nekem is sok minden kimaradt a látószögemből. Tovább »