lélek

Szerelembe esni - Lélekszintű kapcsolatok mély megélése

lélek, kapcsolatok, szerelem, álomÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és Tovább »

Magyarság Lélekminősége

Szeretettel ajánlom Nektek egy számomra nagyon kedves EMBERrel készült riportot:

Szeretettel: Öbike :)

Vigyázz rá!

kiscicaFestetlen, karikás, kérő nagy szemeivel, a hidegben szárazra fújt, viselt kis arcával nézett vissza rám egy kirakatüvegből... Már nem tudtam nem észrevenni. Kis fekete cipőjében, vékonyka harisnyájában lépkedett az egy órai mínuszokban; a csepegő eső csillogó mázlepellel vonta be a fekete, ünnepi kabátját, mely hosszú volt ugyan, de nem eléggé ahhoz, hogy a pályaudvar előtt tipegő szoknyás női lábakat betakarja.

Fáradt volt már. Nem volt ugyanis neki lehetősége. Hogy pihenjen, hogy emésszen, hogy lazítson, Tovább »

Mert nincsen béke a lelkekben...

peace, béke"A civilizáció fejlődése során az ember elvesztette bensőséges kacsolatát a természettel, és óvatlan módon felborította azt az egyensúlyt, azt a harmóniát, mely önnön létezésének diadala, de egyben alapvető feltétele is. Az ipari alapú társadalmak, metropoliszokba, betondzsungelekbe hajtják az embereket, egyetlen lehetséges alternatívaként kínálva fel az úgynevezett nyugati típusú életmódot számukra, melynek következtében Tovább »

A TITOK - a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,
lelkes szívvel tovább élne.
Álmaink csodás virága
kinyílhatna, sosem félne.

Háttérbe húzódna zsenink. Tovább »

Kérdések! Véleményt várnak:)

Kedves Mindannyian!

Több hozzászólás, és talán Humorgumo egyik alapbeírása (ha jól emlékszem "kapcsolatok és megállapodások" címmel) felvetett bennem néhány gondolatot, amire ott nem érkezett válasz, így gondoltam megpróbálom becsatornázni a véleményeket egy külön blogban.

Az alap"történet" és a hozzászólások engem is rendkívüli módon elgondolkodtattak. Tovább »

Testi-lelki egészség

Nem Ismerem még az oldalt kellőképpen. Azt viszont tudom, hogy sokakat érintő téma az egészség. Ezért nem akarom, hogy kimaradjatok egy Új termék bevezetéséről, ami ha minket még személyesen nem is érint, de biztosan vannak ismerőseink, akik érintettek a témában, ezért elküldöm Nektek ezt a lehetőséget, meghívót: Tovább »

Gazdagság

gazdag vagyokKinek mit jelent?
Egyesek magukat képzelik Dagobert bácsi helyére, mikor a dollárdombon terpeszkedik, mások Salamon csilivili kincseiről álmodoznak, kacsalábon forgó várba vágynak, vagy egy álomautóval suhannak. Aztán mikor mindene meg van, sőt még sokkal több is mint az elég, még mindig kevésnek érzi. Még mindig nem elég gazdagnak, mert nincs bent mondjuk a világ 100 leggazdagabb embere között. Pedig ez a gazdagság mulandó.
Tavaly, mikor a titokfilmet megnéztem, akkor kezdett átalakulni bennem ennek a szónak a jelentése. Azon gondolkoztam, hogy én mikor érezném magamat gazdagnak. Tulajdonképpen MOST is gazdag vagyok. Mert a gazdagságot nem pénzben és számokban mérem.
Miből is áll az én gazdagságom? Tovább »

Az ego (E. Tolle)

egoÉvezredeken át az emberiség egyre nagyobb mértékben vált az elme megszállottjává, nem ismerve fel a megszálló entitás "nem-én-ségét". Az elmével történt teljes azonosulás eredményeként megszületett az én téves tudata: az ego. A ego sûrûsége attól függ, hogy te - tudat - milyen mértékben azonosultál elméddel, a gondlkodásoddal. A gondolkodás csupán parányi aspektusa a tudat teljességének, a valódi lényed teljességének.

Ha a bolygónkon a férfi - és női energiák egyensúlyát nem borították volna föl Tovább »

Címkék:

Hogyan?

tedd szabaddá!A lélek szabad.
Akkor hogyan lehet gúzsba kötni? A lelkem szárnyalhat, velem együtt.
Akkor miért tud egy gondolat, egy múltdarabka bántani?
Hogyan tudom magamat bántani azzal, hogy egyre mélyebben ásom le magam, mikor Tudom, nem kell. Mégis.
Talán mert a mélyén a másik oldalra lyukadok ki, ahol ragyogó világosság van újra. Tovább »

SZERETET KÖR

Szeretlek...

Szeretném, ha tudnád, azt amit érzek....
Érzéseimért cserébe semmit sem kérek....

Szeretetkört indítok... Tovább »

Fénynek lenni - a lelkek különlegessége

fénylő lélekHoztam ma egy kedves történetet, ami ugyanúgy szól rólam, mint bármelyik olvasójáról, ugyanúgy szól nekem, mint Nektek kedves Titoktudók. Biztosan jól esik egy kis melegség és rezgésszint emelő léleksimogató ebben a szomorkás időben.
Kívánom, hogy mindannyian ragyogjátok be fényetekkel a környező embereket és helyeket. Bennetek is ott a fény, csak ragyogjatok, szeressetek és éljetek!

Egyszer volt hol nem volt, az időtlenségen túl, Tovább »

Test és Lélek

"Mindig azt hittem, hogy azért alszunk, mert a testünknek pihenésre van szüksége.
- Akkor mindeddig tévedésben éltél. Pont fordított a helyzet. A léleknek van szüksége rá, ezért "altatja el" a testet. A lélek szó szerint elejti a testet (néha ott, ahol éppen áll), amikor belefárad a korlátozásokba, belefárad a testben lét súlyába és a szabadság hiányába.
Egyszerűen eltávozik a testből, amikor "feltöltődésre" van szüksége, amikor nem tudja tovább elviselni az igaztalanságot és a hamis valóságot és a képzelt veszélyeket, és amikor ismét összekapcsolódásra, bátorításra, megnyugvásra és a szellem felébresztésére törekszik.
Amikor a lélek először költözik egy testbe, nagyon súlyosnak találja ezt az alakot. Hihetetlenül fárasztó, főleg egy újonnan érkezett lélek számára – ezért alszanak olyan sokat a kisbabák. Tovább »

A legcsodálatosabb családokhoz tartozom!

Áprílis 24-én csodálatos napom volt, két új családom lett, s nem bírok betelni velük, az egyik Ti vagytok, a Lélek Ékszerei, a másik, a testet és földi létünket kényezteti,s anyagi biztonsághoz, jóléthez, szabadsághoz segít!Hát köszönöm! Tovább »

IMA, A TÉVELYGŐ LELKEK ELVEZETÉSÉHEZ

Kedvesek!
Pár hete igértem nektek anyagot az entitások és tévelygő lelkek hazavezetéséhez. Akkor nem találtam meg, hiába kerestem, de most végre megvan! Így örömmel osztom megveletek.
Sok szeretettel, Szildi Tovább »

Címkék: