együtt

EGYütt :)

Van egy szép egyiptomi mondás:
"Élj úgy a Vaskorban, minden korok legpusztítóbbikában, mintha számodra sose múlt volna el Ré ideje"

Tehát élj úgy a Vaskorban, mintha Aranykor lenne.
Mikor vagy Vaskori?
Ha elfogadod azt a mentalitást amit a Vaskor
diktál, pl. jogom van boldogulni egy embertársam rovására. Tovább »

Címkék:

EGYÜTT-est (VALÓBAN beszéljünk róla!)

MŰ-VILÁG, VIRTUÁLIS ÁL-KÖZÖSSÉG HELYETT VALÓDI EMBERI BESZÉLGETÉSEK!

Évekkel ezelőtt könnyen és gyorsan összehoztam olyan beszélgetős esteket, amikor 8-10 nyitott, érdeklődő ember szívesen ült le egy tea és süti mellé beszélgetni egy jót olyan témákról, amelyekről volt véleménye és szívesen fogadott volna más meglátásokat is. Jöttek azért is, mert kérdéseik voltak, elbizonytalanodtak, tudni akarták, hogy mások is ugyanezt érzik-e, vágytak valódi közösségre, érző és gondolkodó emberekre stb. Tovább »

Párkapcsolat: Miért éppen Ő?

Minden párkapcsolat egy-egy fontos időszak az életünkben. Sokféle kapcsolat van. Van pár hetes, és életreszóló. Hogy melyikünk miért, mennyi ideig és milyen minőségben él párkapcsolatban, az egyéni, a saját választott életfeladatától függ.

Úgy képzeld el magad, mint egy jármű. Van aki beszáll hozzád, bérletet vesz. Ez rajtad és az Ő szabad akaratán múlik, hogy milyen bérlet lesz. Tovább »

Együtt a mindenségben

Egyedülálló férfi megosztaná :)

Sokáig magányos voltam. Céltalanul, egyedül. De amióta felfedeztem a Napot, a Holdat, az ég csillagait, a Földet amin élek, annak minden csodájával sokkal jobban éreztem magam. S amikor mindezt a csodát már mind megéltem, felfedeztem a legnagyobb csodát, felfedeztelek Téged. Akkor éreztem először, akkor értettem meg, hogy minden csak díszlet, boldogságunk hálószobája, életünk játszótere, szenvedélyes szeretkezésünk univerzuma. Tovább »

A homokváras történet

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tágas terebélyes homokozó. Abba születtek gyerekek. Az ő életük egyetlen célja az volt, hogy homokvárakat építsenek. Nem volt más vágyuk, csak ez az egy. S mivel a homokozóban mindig volt elég homok, ráadásul a voltak csapok is, amikből bőségesen folyt a víz, így ez a vágyuk nap mint nap teljesült. Bőségben, boldogságban éltek. Tovább »

Egyén, közösség - egyedül, közösen?

A Szent Korona Tan volt a nemzeti alkotmányunk, 1944 március 18-ig, a német megszállásig. A Szent Korona Jog két alap jogra épült: 1. magánjog, 2. közösségi jog. Ha az adott kérdésben mindkettő szerint igazságot lehetett szolgáltatni, akkor minden esetben a közösségi jog volt az erősebb. Tovább »

Ma tegyünk együtt valamit az országért!

Ma még a Google kezdőlapját is a magyar zászló díszíti, a nemzeti ünnep alkalmából. Szeretnék ma az ünnep kapcsán egy olyan civil kezdeményezés üzenetét szeretném tovább adni nektek. Ez a kezdeményezés arra szeretné ráébreszteni az országot, hogy a saját környezetünket az határozza meg, ahogyan a benne élő emberek gondolkodnak.

Ha úgy érzed, hogy te is szívesen tennél azért, hogy saját környezeted barátságosabb, szebb, élhetőbb, vidámabb legyen, a körülötted lévő emberek mosolyogjanak, és összefogjanak, rá kell ébresztenünk az embereket, hogy ez olyan apróságokon múlik, melyről legtöbben azt hiszik, hogy semmin sem változtat. Mégis mik ezek? Tovább »

Együtt az időjárásért

Mint észrevehettétek,nincs túl szép idő,és mivel a legtöbb ember erre koncentrál,arra gondoltam,
ma este,mi,boldog emberek tartsunk egy jó időjárás bevonzó meditálást,szóval mindenki aki ezt olvassa,próbálja bevonzani
akárhogyan a jó időt.Így együtt biztosan sikerülni fog!

Mosoly program - Múzeumok éjszakája :)

Drága Secretfalva Lakói :)
Szeretnénk egy újabb közös programot szervezni, hogy újra együtt lehessünk, örüljünk egymásnak, és szórakozzunk.
2010. június 19-én szombaton este 18-tól 21-én éjjel 02-ig Budapesten és vidéken több múzeum várja a kultúrára és kalandra vágyókat.
Csodás élmény, mikor a kivilágított városokban éjszaka megpezsdül az élet, és ismerősök, barátok közösen mennek egyik kiállításról a másikra. Tovább »

Évbúcsúztató beszélgetés

Kedves Teremtők!

Szeretettel meghívlak és várlak!

ÉVBÚCSÚZTATÓ BESZÉLGETÉS
2009. december 27-én 18:00 órától
Helye: Illusiohm Jógastúdió
Budapest, Erzsébet körút 54.
Kapucsengő: 12-es
Belépő nincs

Várok mindenkit szeretettel egy beszélgetésre, ahol elmondhatjátok milyen
volt az idei év, ki mit tervez a jövő évre! Tovább »

Országunk szakrális helyei - Dobogókő

2009.08.30 megint egy olyan nap volt az Együtt Utazók történelmében, amelyet biztosan sokáig megőrzünk emlékeinkben. Ezen a napon kirándultunk először közösen, felfedezve Magyarország csodálatos, szakrális tájait. Első alkalommal Dobogókőre vezetett az utunk, mely köztudottan a Föld szívcsakráját rejti magában. De vajon tudjuk-e azt, hogy még milyen titkok lelhetőek fel a Pilis eme zöldellő erdejének mélyén?....

Reggel fél nyolckor gyülekeztünk a Batthyány téren, ahol nagy örömünkre új arcok is fogadtak bennünket, s közül többen teljesen ismeretlenként, internetes oldalakon keresztül ránk találva szavaztak nekünk bizalmat! Így indult hát neki a felfedezőútnak a kiscsapat, mely az indulási pont elejére 19 fővé nőtte ki magát! Szívünket melegség töltötte el mind a 19 fő láttán és magának a számnak az erején, mely egyszerre hordozza magában az új kezdetet és az isteni bölcsességet. Tovább »

I. Csend és Kreativitás Nap

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült! Tovább »

A Harmónia Műhely tőkéstársat keres

harmónia műhelyKedves Mindenki!

A Harmónia Műhely "újjá" alakításához tőkés- és üzemeltetőtársat keresek. Az eddigi tevékenységek megtartása mellett Tea-házként szeretnénk üzemeltetni, felújíttatni. Aki szívesen részt venne ebben a szép és nemes közös munkában és még anyagi háttere is van hozzá örömmel venném közös együttműködését. A valóban jó ötleteket is örömmel fogadom, szeretettel várom jelentkezéseteket a következő telefonszámon Tovább »

Együtt könnyebb

favágóVolt egyszer egy favágó, s annak négy fia. Négyfele húztak, nem volt olyan dolog, amiben egyettértés lett volna köztük. Mindennapos volt a veszekedés. Egyre szegényebbek lettek. Olyannyira, hogy a falusiak már gúnyolódtak rajtuk.
Az apjuk látta, hogy mindennap valami vita van köztük, egyre boldogtalanabb lett. Sokszor próbálta elmagyarázni, hogy a veszekedés nem használ, mindhiába. Az apai jótanács egyik fülükön be, a másikon ki. Elment egyszer a favágó az erdőbe fát vágni. Készített a lenyesett gallyakból egy köteget, Tovább »

Hiszek benned. Szerelmes misztikus versem.

Szerelmes versem melyet, misztikummal fűszereztem a magas színtű párkapcsolatról való ábrándozásomat nyújtja az olvasónak.

Hiszek benned,
Hogy értékeled lényem,
Mindazt mit adok,
Őszintének érzed.

Majd egyszer,
Tiszta leszel biztos,
Létezünk együtt,
Magasztos minőségben biztos.

Elérjük hiszem,
Mindketten érzem,
Magas szintű létezést, Tovább »